Luomiväriharjat CAIAlta – Osta uusia suosikkeja | CAIA Cosmetics

LUOMIVÄRIHARJAT

Kaikki haluavat luoda todella upean silmämeikin. Tähän tarvitaan hyviä työvälineitä hyvien luomiväriharjojen muodossa, jotka on kehitetty eri vaiheisiin meikissäsi: tasaiseen levittämiseen, häivyttämiseen ja tuotteen levittämiseen pienemmille alueille. Hyvä valikoima luomiväriharjoja auttaa aloittelijoita yhtä paljon kuin ammattilaisia. Kaikki siveltimet ovat vegaanisia. 

Olemme niin ylpeitä luomiväriharjoistamme. Jokainen harja on suunniteltu erityisesti sen tehtävää varten ja on laadukas. 

Haluamme, että luomiväriharjamme ovat aina helppoja käyttää ja että harjasi ovat apuvälineitä, joiden avulla meikkisi näyttää vieläkin paremmalta. Jos sinulla on oikea harja ja tiedät mihin haluat tuotetta levittää, lopputuloksesta tulee hyvä. 

Kaikki luomiväriharjat ovat vegaanisia. 

Luomiväriharjamme: 

  • Vegaanisia 
  • Synteettiset harjakset 
  • Cruelty Free
  • Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin 

Luomiväriharjojen toiminto 

Super Angled Brow Brush 01: Viisto muoto ja suhteellisen jäykät harjakset tekevät tästä hyvän siveltimen kulmatuotteiden levittämiseen kulmien täyttämiseksi. 

Precision Bullet Crease Brush 02: Pallomainen harja sopii hyvin käytettäväksi silmäluomen uloimpaan vakoon. Näin luodaan lisää syvyyttä ja intensiteettiä silmään luomiväriä käytettäessä. 

Tapered Blending Brush 03: Tässä harjassa on kapeneva kärki, mikä tekee siitä täydellisen useisiin käyttötarkoituksiin. Kärki sopii tarkempaan levittämiseen, kun taas pyöreämmällä puolella saa pehmeämmän lopputuloksen. 

Pointed Blender Brush 04: Joskus meikkiä on häivytettävä ja tämä harja sopii siihen täydellisesti. Se on muotoiltu erityisesti ylimääräisen luomivärin häivyttämiseen ja kovien viivojen tasoittamiseen. 

Round Blender Brush 05: Suhteellisen ison pään ja pyöreän muodon ansiosta tämä luomiväriharja sopii hyvin luomivärin häivyttämiseen luomivaossa. Ylimääräinen luomiväri levittyy sillä tehokkaasti. 

Precision Crease Brush 06: Tämä sivellin on suunniteltu erityisesti luomivärin levittämiseen luomivakoon. Pehmeä ja pörröinen pää sopii täydellisesti useiden erilaisten värien sekoittamiseen. 

Ultimate Brush Kit - Eyes: Hanki itsellesi hyvä valikoima luomiväriharjoja. Meillä on Ultimate Brush Kit - Eyes, johon on kerätty kaikki luomiväriharjat numerosta 01 numeroon 06 yhdessä setissä parempaan hintaan, jotta saat kaikki kuusi. 

Angled Flat Brush 07: Viistokärkinen harja, joka soveltuu hyvin luomivärin levittämiseen silmän sisänurkasta ulospäin. Harja on täydellisesti muotoiltu silmäluomen muotoja varten. 

Flat Paddle Brush 08: Sileä ja kompakti luomiväriharja sopii käytettäväksi silloin, kun haluat runsaasti pigmenttiä. 

Blender Brush 09: Suuri ja pehmeä harja sopii värin levittämiseen kevyesti koko silmäluomelle tai reunojen häivyttämiseen. 

Crease Brush 10: Pehmeä ja kapeneva harja helpottaa luomivärin työstämistä ja luo syvyyttä luomivakoon. 

Smudger Brush 11: Harja, jossa on lyhyt ja pyöristetty pää, soveltuu täydellisesti tumman ja utuisen meikin tekemiseen tai rajauskynän levittämiseen ripsirajaan. 

Smoother Brush 12: Tiheä ja pehmeä luomiväriharja sopii pigmenttikerrosten levittämiseen kevyestä varjostuksesta raskaampaan. 

Essential Brush Kit - Eyes: Mikset loisi hyvän meikkipohjan panostamalla hyviin luomiväriharjoihin? Olemme koonneet setin, joka sisältää siveltimet 07-12 edullisempaan hintaan, jotta voit alkaa levittää silmämeikkiä useilla erilaisilla siveltimillä.

Luomiväriharjat

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia