Päivävoiteet

Ihosi altistuu joka päivä sään ja ympäristön aiheuttamille ulkoisille rasituksille, joten päivävoide on tärkeä vaihe ihon suojaustoiminnan vahvistamisessa. Päivävoide on ihonhoitorutiinisi viimeinen vaihe. Valitse ihotyypillesi sopiva ja tarpeittesi mukainen päivävoide. 

Inv. översätt.
Inv. översätt.
Uusi Design
THE SHIELD SPF 50+ FACE CREAM
THE SHIELD SPF 50+ FACE CREAM
All Skin Types
Spf
€29
Best seller
HYDRA BOOST DAY CREAM
HYDRA BOOST DAY CREAM
Normal Skin
Day Cream
€27
Osta
Best seller
STAY CALM DAY CREAM
STAY CALM DAY CREAM
Dry/Sensitive Skin
Day Cream
€27
Osta
OIL CONTROL DAY CREAM
OIL CONTROL DAY CREAM
Oily/Combination Skin
Day Cream
€27
Osta
Best seller
HANDLE WITH HAIR - PINK
HANDLE WITH HAIR - PINK
Hairband
Tools
€10
Osta
HYDRA MATTE FACE CREAM
HYDRA MATTE FACE CREAM
Oily/Combination skin
Day Cream
€27
Osta
Best seller
SOS RESCUE BALM
SOS RESCUE BALM
All skin types
Lip Care
€23
Osta

Päivävoide kosteuttaa ihoa ja vahvistaa ihon suojakerrosta. Kosteutettu iho on hyvä perusta meikille, joten päivävoide on aamurutiinisi tärkeä viimeinen vaihe. Päivävoide kosteuttaa ja pehmentää ihon pintakerrosta ja ”kapseloi” vaikuttavat aineet, joita olet käyttänyt aiemmin ihonhoitorutiinissasi. Päivävoidetta valittaessa on tärkeää, että valitset ihotyypillesi sopivan ja tarpeitasi vastaavan päivävoiteen. 

Kuiva/herkkä iho
Kuiva ja herkkä iho tarvitsee hajusteettoman päivävoiteen, joka rauhoittaa ja syväkosteuttaa. Kuivalle iholle tarkoitettu päivävoiteemme sisältää muun muassa Aloe Veraa, jolla on rauhoittava ja korjaava vaikutus. Se sisältää myös kosteuttavaa Panthenolia, joka tekee ihosta sileämmän ja pehmeämmän. 

Rasvainen/sekaiho
Yleinen myytti on, että rasvaista tai sekaihoa ei tarvitse kosteuttaa, mutta murramme nyt tämän myytin. Jos rasvainen ihosi on liian kuiva, se voi tuottaa vielä enemmän talia kuivuuden kompensoimiseksi. Siksi on tärkeää käyttää kosteuttavia ihonhoitotuotteita. Päivävoiteemme rasvaiselle ja sekaiholle syväkosteuttaa ihoa ja samalla Salisylic Acid tasapainottaa talintuotantoa ja tasoittaa juonteita. 

Normaali iho
Myös normaali iho tarvitsee kosteutta ihon kosteustasapainon säilyttämiseksi. Normaalin ihon päivävoiteemme on todellinen kosteusboosteri, joka sisältää Moisture Magnet -avainainesosan, joka säilyttää kosteuden ihossa. Se sisältää myös E-vitamiinia, joka vahvistaa ihon suojakerrosta jättäen ihon samettisen sileäksi. 

Tee näin
Levitä voidetta puhdistetuille kasvoille kasvoveden ja seerumin jälkeen. Pieni määrä riittää pitkään ja yleensä suosittelemme hieman hernettä isompaan tilkkaa. Levitä pehmein, kevyin, ylöspäin suuntautuvin liikkein.

Yövoide
Päivävoidetta on tärkeää käyttää päivällä ja ennen meikkiä, mutta rutiinin päättäminen illalla yövoiteella on tärkeää. Yöllä ihomme käy läpi korjausvaiheen, jonka aikana sillä on aikaa imeä ainesosia ihon luonnollisen tasapainon palauttamiseksi. Päätä päivittäinen ihonhoitorutiinisi The Sleeping Beauty Night Cream -voiteella, joka sisältää runsaasti kosteuttavia ja rauhoittavia ainesosia, kuten Aloe Vera ja Hyaluronic Acid. 

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia