Luomivärit

Tervetuloa tutustumaan CAIAn luomivärivalikoimaan. Täältä löydät erilaiset luomiväripaletit, jotka sisältävät sekä mattapintaisia että hohtavia värejä sekä varjostusvärejä, joissa on metallipigmenttiä. Luomivärit ovat joidenkin maailman ehdottomasti parhaimpien väriasiantuntijoiden ja tuotekehitystiimimme yhdessä suunnittelemia. Jokaisessa paletissa on sopiva yhdistelmä luomivärejä parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi.

EYE SHADOW MIX
3 x Single Eye Shadows
€34 €42
EYE SHADOW DUO
Single Eye Shadow & Eye Shadow Primer
€25 €32
INSPIRATION
Eye Palette - Limited Edition
€45
Osta
BIBBZ SIGNATURE
Eye Palette
€52
Osta
MYKONOS
Single Eye Shadow
€14
Osta
LOVE
Single Eye Shadow
€14
Osta
AMORE
Single Eye Shadow
€14
Osta
PRECIOUS
Single Eye Shadow
€14
Osta
CUDDLES
Single Eye Shadow
€14
Osta
CHÉRIE
Single Eye Shadow
€14
Osta
BAE
Single Eye Shadow
€14
Osta
SUGAR
Single Eye Shadow
€14
Osta
CUTIE PIE
Single Eye Shadow
€14
Osta
STOCKHOLM
Single Eye Shadow
€14
Osta
BAMBI
Single Eye Shadow
€14
Osta
MARRAKECH
Single Eye Shadow
€14
Osta
ALL EYES ON ME
Eye Shadow Primer
€18
Osta
GOLDEN BRONZE
Eye Palette
€52
Osta
MULTI USE PALETTE - LIGHT TO MEDIUM
€63
Osta
MULTI USE PALETTE - MEDIUM TO DEEP
€63
Osta
ESSENTIAL BRUSH KIT - EYES
€61 €76
PRECISION & BLEND
Eye Brushes
€61 €76

CAIAn luomivärit
Tavoitteemme on luoda asiakkaillemme laadukkaita tuotteita hyvään hintaan. Suhtaudumme suurella intohimolla tuotekehitykseen ja kuuntelemme aina asiakkaidemme toivomuksia. Pohdimme, mitä tuotevalikoimastamme sekä markkinoilta meidän mielestämme puuttuu. Teemme yhteistyötä joidenkin maailman parhaimpien väriasiantuntijoiden ja tehtaiden kanssa luodaksemme laadukkaita meikkituotteita. CAIAn tuotekehitystiimi on suunnitellut huolellisesti jokaisen paletin ja luomivärin, jotta värit ja väriskaala olisivat parhaassa mahdollisessa tasapainossa. Jokaisessa paletissa on myös sisäänrakennettu peili.

Vinkkejä meiltä sinulle 
Luomivärin levityksessä lämmin suositus on, että käytössäsi on hyvä valikoima siveltimiä, joilla on eri toimintoja voidaksesi työstää luomiväriä ja levittää sen oikealla tavalla saadaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kun käytät luomivärejä, joissa on metallipigmenttiä, ne kannattaa levittää sormilla, jolloin silmäluomelle saadaan paras mahdollinen pigmentti.

Tutustu myös mieluusti jokaiseen palettiin kuuluvaan videoon saadaksesi tarkemman kuvauksen väreistä.

Tuotevalikoimamme
Luomiväripaleteissamme on laaja valikoima värejä, joita voit yhdistellä niitä ja saada inspiraatiota useammista vaihtoehdoista ja käyttää niitä eri tilanteissa. Paleteissamme on erilaisia nuden sävyjä ja maanläheisiä upeita ruskeita sävyjä sekä pronssin ja kuparin sävyjä ja puristeluomivärejä, joissa on äärimmäisen ylellistä metallipigmenttiä.

Olemme myös koonneet joitakin settejä, joissa on enemmän tuotteita edullisempaan hintaan.

CAIAn luomivärit: 

  • Laadukkaita
  • Mattapintaiset ja hohtavat värit sekä metallipigmentti
  • Laaja valikoima värejä
  • Ilmainen toimitus yli 25 euron tilauksiin
  • Cruelty free 

Hyvä tietää 
Meikkaaminen on hauskaa – me CAIAlla olemme todellakin sitä mieltä, että on hyvä kokeilla erilaisia värejä ja tapoja meikata! Mitä enemmän meikkaat, sitä enemmän opit myös kasvoistasi. Jotta pääsisitte alkuun ja saisitte inspiraatiota ja opastusta siitä, miten meikkaamalla luodaan tietyt “lookit” olemme tehneet useita tutoriaaleja, jotta oppisitte uusia fantastisia tapoja meikata. Tutustu Youtube-kanavaamme nähdäksesi kaikki tutoriaalit ja valmistaudu inspiroitumaan ja terävöittämään taitojasi entisestään. Jos mieleesi tulee kysymyksiä, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tavoitteemme 
Tavoitteemme ja visiomme on luoda huippulaadukkaita meikkituotteita, jotka eivät maksa maltaita. Työskentelemme tämän eteen ja myymme nykyään meikkituotteitamme ilman välikäsiä ainoastaan osoitteessa www.caiacosmetics.com

Kun astut universumiimme, saat markkinoiden parhaiden tuotteiden lisäksi osan sieluamme ja sydäntämme, sillä panostamme tähän täysillä.

Tervetuloa ottamaan yhteyttä
CAIA tekee työtä sinun hyväksesi, joten älä epäröi ottaa yhteyttä. Autamme sinua mielellämme, jos sinulla on tuotteitamme, tilaustasi tai muita asioita koskevia kysymyksiä. Lähetä viesti osoitteeseen info@caiacosmetics.com, niin vastaamme 24 tunnin kuluessa.

Luomivärit

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia