Primer

Luo pitkäkestoinen meikkipohja CAIAn vegaanisilla pohjustusvoiteilla! Yksi pohjustusvoiteen käytön eduista ovat sen sisältämät ominaisuudet, jotka luovat kauniimman lopputuloksen samalla, kun meikkisi pysyy paremmin ja pidempään. Valitse uusi pohjustusvoide jo tänään ihotyyppisi mukaan ja nauti lopputuloksesta!   

Inv. översätt.
Inv. översätt.
Uutuus
WAKE ME UP CREAM
Color Corrector
Saatavana 2 sävyä
€27
Best seller
RED CARPET PRIME - LIGHT TO MEDIUM
RED CARPET PRIME - LIGHT TO MEDIUM
Saatavana 2 sävyä
€31
Osta
NO FOCUS
NO FOCUS
Face Stick
Primer
€19
Osta
DEW IT YOURSELF
DEW IT YOURSELF
Face Stick
Primer
€19
Osta
ALL NIGHT LONG
ALL NIGHT LONG
Long Lasting Primer
Primer
€32
Osta
RED CARPET PRIME - MEDIUM TO DEEP
RED CARPET PRIME - MEDIUM TO DEEP
Saatavana 2 sävyä
€31
Osta
ALL EYES ON ME
ALL EYES ON ME
Eye Shadow Primer
Eyeshadow
€22
Osta
THE PERFECT PRIME - NORMAL SKIN
THE PERFECT PRIME - NORMAL SKIN
Hydrating Primer
Primer
€31
Osta
Best seller
HANDLE WITH HAIR - PINK
HANDLE WITH HAIR - PINK
Hairband
Tools
Saatavana 2 sävyä
€10
Osta

Pitkäkestoisen meikkituloksen saamiseen vaaditaan hyvän ihonhoitorutiinin ja tehokkaasti kosteutetun ihon lisäksi omaan ihotyyppiisi sopiva pohjustusvoide, joka auttaa saamaan koko päivän kestävän kauniin lopputuloksen.

CAIAn pohjustusvoiteet ovat vegaanisia, ja valitset uuden suosikkisi oman ihotyyppisi mukaan, normaali/kuiva iho tai sekaiho/rasvainen iho. Löydä uusi suosikkisi tänään!

Mikä tehtävä pohjustusvoiteella on?
Pohjustusvoide tasoittaa ja pehmentää ihoasi, jotta meikkisi pysyy kauemmin ja jotta lopputulos olisi kauniimpi! Se sisältää useita erilaisia aktiivisia ainesosia, joilla luodaan toivottu lopputulos. Esimerkiksi ne, joilla on rasvainen iho, haluavat kiiltoa poistavan tuotteen. 

The Perfect Prime - Normal skin
Normaalille ja kuivalle iholle sopiva pohjustusvoiteemme on pakattu kauniiseen vaaleanpunaiseen pakkaukseen ja sen koostumus on ihanan kevyt! Kevyen koostumuksensa ansiosta se imeytyy nopeasti ihoon samalla, kun se kosteuttaa ja antaa pitkäkestoisen lopputuloksen. Se toimii myös ihon sävyn tasoittajana ja viimeistelee meikin kauniisti. Pohjustusvoide sisältää useita ravitsevia ainesosia kuten niasiiniamidia (B3-vitamiini), jonka tehtävänä on juuri ihon sävyn tasoittaminen ja myös hienojen juonteiden häivyttäminen. 

Pohjustusvoidetta myydään purkissa ja pakkauskoko on 20 ml (0,68 fl. oz). 

Käyttö
Pohjustusvoide toimitetaan yhdessä lastan kanssa, jolla voit helposti ottaa haluamasi määrän tuotetta. Levitä pohjustusvoidetta puhtaalle ja kostutetulle iholle.

Ota lastalla pieni määrä tuotetta ja taputtele sitä kasvoillesi. Yleisimpiä käyttöalueita ovat nenä, leuka ja otsa, mutta voit tietenkin levittää sitä halutessasi vaikka koko kasvojen alueelle. 

Työstä pohjustusvoidetta ihoon pyörivin liikkein, älä levitä liian kovakouraisesti tai käytä tuotetta liikaa. Aloita meikkaaminen vasta, kun pohjustusvoide on imeytynyt ihoon.

Rakastamme setting spray -suihkeidemme ja pohjustusvoiteidemme yhdistelemistä! Yhdistelmän ansiosta meikkisi asettuu erittäin hyvin ja näyttää hyvältä koko päivän. 

The Perfect Prime - Oily skin 
Sekaiholle ja rasvaiselle iholle sopiva pohjustusvoiteemme on pakattu kauniiseen vaaleanpunaiseen pakkaukseen ja sen koostumus on ihanan kevyt! Kevyen koostumuksensa ansiosta se imeytyy nopeasti ihoon samalla, kun se vähentää kiiltoa ja tasoittaa ihon sävyä ja antaa pitkäkestoisen lopputuloksen. Pohjustusvoide sisältää myös ainesosia, jotka auttavat ihoa säätelemään talin tuotantoa vähentäen näin kiiltoa sekä häivyttävät ihohuokosia. 

Pohjustusvoidetta myydään purkissa ja pakkauskoko on 20 ml (0,68 fl. oz).

Pohjustusvoiteemme: 

  • Vegaanisia 
  • Kevyt koostumus 
  • Tasoittavat ihon sävyä 
  • 20 ml 
  • Ilmainen toimitus yli 25 euron tilauksiin 

Meikkisetit 
Olemme koonneet myös erilaisia settejä, jotta saat lisäarvoa ostokseesi! Saat enemmän tuotteita alhaisempaan hintaan - voit valita pohjustusvoiteen setissä yhdessä muiden tuotteiden kanssa. 

Youtube 
Onko sinulla vaikeuksia pohjustusvoiteen valitsemisessa tai haluatko lisätietoa pohjustusvoiteistamme? Tutustu mieluusti Youtube-kanavaamme, jonne olemme tehneet teille videon, jossa kerromme lisää pohjustusvoiteistamme opastaaksemme teitä oikean valinnassa! Jos teillä on lisää kysymyksiä, voitte aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne: info@caiacosmetics.com 

Primer

PrimerPrimer

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia