Kaikki Ihotyypit

Tähän kategoriaan olemme koonneet ihonhoitotuotteet, jotka sopivat kaikille ihotyypeille. Voit käyttää näitä tuotteita riippumatta siitä, onko ihosi rasvainen, kuiva tai normaali. 

BYE BYE SLEEPY EYE PATCHES
€31
Osta
RESET WEEKEND FACE MASK
All Skin Types
€27
Osta
FIRST STEP CLEANSING OIL
All Skin Types
€26
Osta
RENEW YOU PEELING PADS
All Skin Types
€36
Osta
OVERNIGHT EYE SERUM
All Skin Types
€28
Osta
BEAUTY SHOT FACE SERUM
All Skin Types
€27
Osta
CALM DOWN SHEET MASK
All Skin Types
€22
Osta
SILKY SENSATION BODY BUTTER
€22
Osta
AFTER SUN SERUM
All Skin Types
€27
Osta
BEACH LIP SPF 30 LIP OIL
All Skin Types
€20
Osta
THE SHIELD SPF 50+ FACE CREAM
€27
Osta
FLIGHT MODE SHEET MASK
All Skin Types
€20
Osta
DAILY BOOST SERUM
All Skin Types
€27
Osta
THE ESSENTIAL FACE OIL
All Skin Types
€28
Osta
AWAKENING EYE CREAM
All Skin Types
€27
Osta
THE SLEEPING BEAUTY NIGHT CREAM
€29
Osta
CAREFUL EYE MAKEUP REMOVER
€18
Osta
GOOD NIGHT KIT
All Skin Types
€59 €73
PILLOW TALK
All Skin Types
€105 €130

Kaikille ihotyypeille tarkoitetusta ihonhoitosarjastamme löydät:

- Eye Cream
Koska silmänympärysiho on usein muuta ihoa herkempi ja ohuempi, on tärkeää pitää siitä hyvää huolta. Silmänympärysvoide on tärkeä lisä päivä- ja yövoiteellesi, jotta iho pystyy säilyttämään hyvät ominaisuutensa ja voit minimoida ennenaikaisen ikääntymisen riskiä. Silmänympärysiho on erittäin ohutta ja siksi sen on vaikea imeä molekyylejä tavallisesta kosteusvoiteesta. 

- Eye Make Up Remover
Silmänympärysvoiteen lisäksi on myös tärkeää käyttää silmille hellävaraista puhdistusainetta. Mascaran ja muun silmämeikin poistaminen siihen sopimattomalla puhdistusaineella voi ärsyttää ohutta ihoa.

- Night Cream
Yksi ihon tärkeimmistä palautumisvaiheista on yö, jolloin iho voi toimia häiriintymättä palautuakseen rasituksista, joille se on altistunut päivän aikana. Yövoide on tärkeä vaihe iltarutiinissasi, joka auttaa ihoa palautumaan maksimaalisesti.

Awakening Eye Cream -silmänympärysvoiteessa on voidemainen ja pehmeä geelimäinen koostumus. Se kosteuttaa, pehmentää tummia silmänalusia ja vahvistaa ihon kimmoisuutta. Silmänympärysvoide levitetään metallilevittimellä, jolla on viilentävä vaikutus ohueen silmänympärysihoon.

Careful Eye Makeup Remover poistaa vaikeimmankin mascaran ja vedenkestävän meikin. Silmämeikinpoistoaine jättää ihon pehmeän ja kostean tuntuiseksi Flower Water- ja Panthenol-ainesosien ansiosta. Ohut silmänympärysiho on tärkeää puhdistaa tuotteilla, jotka on kehitetty nimenomaan tälle alueelle.

The Sleeping Beauty Night Cream sisältää runsaasti kosteuttavia ja rauhoittavia ainesosia, kuten Aloe Vera ja Hyaluronic Acid. Yöllä ihomme käy läpi korjausvaiheen, jonka aikana sillä on aikaa imeä ainesosia ihon luonnollisen tasapainon palauttamiseksi. 

Ihonhoitoa ihotyypillesi

Kuiva/herkkä iho
Gentle cream to foam cleanser puhdistaa hellävaraisesti häiritsemättä ihon tasapainoa tai kuluttamatta ihoa. Cleanser rauhoittaa jättäen ihon puhtaaksi ja kosteutetuksi. 

Calming Toner rauhoittaa ja syväkosteuttaa ihoa. Kasvovedellä on hieman paksumpi koostumus, joka rauhoittaa ja pehmentää 

Stay Calm Day Cream on kevyt päivävoide, joka sekä rauhoittaa että kosteuttaa ihoa ja sopii herkälle ja erittäin kuivalle iholle. Viimeistelemällä jokaisen aamurutiinin tällä tuotteella vahvistat ihon suojakerrosta ja jätät ihosi kosteutetuksi ja pehmeäksi. 

Rasvainen/sekaiho
Active Cleansing Gel säätelee ihon talintuotantoa, ylläpitää sen normaalia kosteustasapainoa ja syväpuhdistaa samalla ihosi hellävaraisesti. 

Balancing Toner auttaa tasapainottamaan ihoa säätelemällä talintuotantoa. Tämä johtuu ainesosista, kuten Salicylic Acid ja Evermat, jotka ehkäisevät huokosten laajentumista ja säätelevät rasvaisen ihon kiiltelyä päivän aikana.

Oil Control Day Cream sisältää ainesosia, kuten Salicylic Acid ja Panthenol, jotka säätelevät talintuotantoa ja syväkosteuttavat ihoa. Päivävoide tasapainottaa ihoa, sen koostumus on kevyt ja se imeytyy nopeasti. 

Normaali iho
Soft Cleansing Cream puhdistaa ihon rasvasta, epäpuhtauksista ja meikistä vaikuttamatta ihon luonnollisiin suojakerroksiin.

Ultimate Hydration Toner kosteuttaa ihoa ja tasapainottaa sen luonnollisen pH-arvon. 

Hydra Boost Day Creamisasa on kevyt ja voidemainen koostumus, joka imeytyy nopeasti ihoon jättäen sen sileäksi ja pehmeäksi.  

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia