Mascara

Hyvällä mascaralla on nykyään oltava useita toimintoja ja ominaisuuksia. Valitse tuuheutta antavista, hoitavista, taivuttavista, vahvistavista tai vedenkestävistä. Haet sitten millaista mascaraa tahansa, valikoimassamme on mascaroita, joilla on useita hoitavia ominaisuuksia ja toimintoja, joilla saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Löydä uusi mascarasi jo tänään.

Best seller
Allure Beauty
TWIST ME UP
TWIST ME UP
Mascara
Mascara
€24
Osta
Best seller
BIBBZ BOOM BOOM LASHES
BIBBZ BOOM BOOM LASHES
Mascara
Mascara
€24
Osta
Best seller
VANZ VA VA VOLUME
VANZ VA VA VOLUME
Mascara
Mascara
€24
Osta
DYNAMIC DUO
DYNAMIC DUO
Mascara
Kit 19 %
€39
Best seller
NEXT LEVEL
NEXT LEVEL
Mascara
Mascara
€24
Osta
Best seller
SPACE INTENSE
SPACE INTENSE
Mascara
Mascara
€24
Osta
WATERPROOF MASCARA
WATERPROOF MASCARA
Mascara
Mascara
€24
Osta
MTV
SPRING BREAK
SPRING BREAK
Mascara
Mascara
€21
Osta
Best seller
RIPSENTAIVUTIN
Tools
Tools
€15
Osta
SNATCHED EYES
SNATCHED EYES
Kit 12 %
€38
Festive Season
ALL ABOUT EYES
ALL ABOUT EYES
Makeup Kit
Kit 19 %
€63
INTENSE DUO
INTENSE DUO
Mascara
Kit 19 %
€39
LUSCIOUS LASH KIT
LUSCIOUS LASH KIT
Mascara & Eyelash Curler
Kit 23 %
€30

Vinkkejä SINULLE 
Jotta mascarasi kestäisi kauemmin, suosittelemme lämpimästi, ettet pumppaa harjaa ylös ja alas siinä toivossa, että siihen tarttuu enemmän tuotetta. Tämä kuivattaa mascaran ja lyhentää sen käyttöikää. Työnnä aplikaattori alas kerran, jos haluat enemmän tuotetta ja muista pyörittää harjaa, jotta saat kaiken tuotteen käytettyä.

Aloita mascaran levittäminen aina ripsien “juuresta” ja työstä sen jälkeen ulospäin pienillä lyhyillä liikkeillä oikealta vasemmalle saavuttaaksesi kaikki pienet ripset ja koko ripsen pituuden.

Voit poistaa mascaran käyttämällä tavallista silmämeikinpoistoainetta. Käytä vedenkestävän mascaran poistamiseen erityistä vedenkestävälle mascaralle tarkoitettua silmämeikinpoistoainetta.

Jotta saisit ehdottomasti eniten irti mascarastasi haluamme, että sinulla on kaikki tiedot, vinkit ja niksit parhaan lopputuloksen saamiseksi. Olemme ladanneet Youtube-kanavallemme useita tutoriaaleja sekä informatiivisia videoita mascaroistamme, jotta saisit sekä inspiraatiota että tietoa uuden mascarasi kaikista toiminnoista.

Me arvostamme teitä!
Olemme niin uskomattoman iloisia ja innoissamme, kun tägäätte meidät sosiaalisessa mediassa – näytätte fantastisilta tuotteissamme. Olemme niin uskomattoman kiitollisia päivittäisestä tuestanne ja meitä ilahduttaa niin kovasti nähdä teidän käyttävän tuotteitamme. Te todella näytätte fantastisilta.

CAIAn mascarat
Tavoitteemme on luoda asiakkaillemme laadukkaita tuotteita hyvään hintaan. CAIAn tuotekehitystiimi on suunnitellut jokaisen mascaran huolellisesti, jotta ne toimisivat mahdollisimman hyvin erilaisissa ripsissä ja jotta niissä olisi lisäksi parhaat mahdolliset toiminnot.

Tuotevalikoimassamme on nykyisellään useita ripsivärejä, joista kaikissa on erilaisia toimintoja. Monia niistä voi myös yhdistellä keskenään fantastisen lopputuloksen saamiseksi. Jotkin ripsiväreistämme sopivat lyhyempiin ja jotkut pidempiin ripsiin. Niillä on ainutlaatuisia toimintoja, joilla saadaan paras mahdollinen lopputulos. Meillä on vegaanisia ripsivärejä, vedenkestäviä ripsivärejä sekä ripsivärejä, joilla saadaan loihdittua intensiivisen tummat ripset. Kaikki riippuu siitä, mitä juuri sinä haet. Olemme myös luoneet erilaisia settejä, joissa on enemmän tuotteita parempaan hintaan: jos haluat kaksi erilaista tai jos haluat ostaa suoraan kaksi ripsiväriä.

CAIAn mascarat: 

  • Innovatiivisia mascaroita
  • Useita toimintoja
  • Laadukkaita
  • Ilmainen toimitus yli 25 euron tilauksiin
  • Cruelty free


Tavoitteemme 
Tavoitteemme ja visiomme on luoda huippulaadukkaita meikkituotteita, joista asiakkaamme eivät joudu pulittamaan liikaa. Työskentelemme tämän eteen ja myymme nykyään meikkituotteitamme ilman välikäsiä ainoastaan osoitteessa www.caiacosmetics.com

Kun astutte maailmaamme, saatte markkinoiden parhaiden tuotteiden lisäksi osan sieluamme ja sydäntämme, sillä panostamme tähän täysillä.
 

Tervetuloa ottamaan yhteyttä
CAIA työskentelee sinun hyväksesi – haluaisimme kuulla sinusta! Autamme sinua mielellämme, jos sinulla on tuotteitamme, tilaustasi tai muita asioita koskevia kysymyksiä. Lähetä viesti osoitteeseen info@caiacosmetics.com, niin vastaamme 24 tunnin kuluessa.

MascaraMascaraMascara

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia