Kuivalle ja herkälle iholle

Täältä löydät erityisesti kuivalle tai herkälle iholle tarkoitettuja ihonhoitotuotteita, jotka ovat hellävaraisia, kosteuttavia ja täysin hajusteettomia.

Inv. översätt.
Inv. översätt.
Best seller
GENTLE CLEANSING CREAM
GENTLE CLEANSING CREAM
Dry/Sensitive Skin
Cleanser
€19
Osta
CALMING TONER
CALMING TONER
Dry/Sensitive Skin
Toner
€19
Osta
Best seller
SOOTHING SERUM
SOOTHING SERUM
Dry/Sensitive Skin
Serum
€29
Osta
Best seller
STAY CALM DAY CREAM
STAY CALM DAY CREAM
Dry/Sensitive Skin
Day Cream
€27
Osta
STRESS RELIEF SHEET MASK
STRESS RELIEF SHEET MASK
Dry/Sensitive Skin
Mask
€22
Osta
SENSITIVE SKIN COLLECTION
SENSITIVE SKIN COLLECTION
Skincare Kit
Kit 22%
€73
Uutuus
CALMNESS OVERLOAD
CALMNESS OVERLOAD
Skincare Kit
Kit 16%
€95
Uutuus
THAT BOUNCY SKIN
THAT BOUNCY SKIN
Skincare Kit
Kit 14%
€74

Kuivalle/herkälle iholle tarkoitetusta ihonhoitosarjastamme löydät:

  • Cleanser
    Hyvä, syväpuhdistava cleanser on välttämätön, jotta iho voi hyvin ja pääsee palautumaan. Meikin puhdistaminen iholta on tietysti aina tärkeää, mutta se kannattaa puhdistaa joka ilta, vaikka iholla ei olisikaan meikkiä. Päivän aikana iho altistuu epäpuhtauksille ja lialle, jotka haluamme poistaa ennen muiden tuotteiden levittämistä.

  • Toner
    Toner valmistelee ihon ennen muiden ihonhoitotuotteiden levittämistä. Eri tonereilla on erilaisia ominaisuuksia ja ne helpottavat myös muiden ihonhoitotuotteiden imeytymistä.

  • Daycream
    Päivävoide levitetään aamuisen ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena. Se muodostaa hoitavan kerroksen, joka kosteuttaa, ravitsee ja suojaa ihoasi. 

Kaikki tämän sarjan tuotteet ovat hajusteettomia ja hellävaraisia iholle, ja tarjoavat samalla runsaasti kosteutusta. 

Gentle cream to foam cleanser puhdistaa hellävaraisesti häiritsemättä ihon tasapainoa tai kuluttamatta ihoa. Cleanser rauhoittaa jättäen ihon puhtaaksi ja kosteutetuksi. Hiero tuotetta sormenpäilläsi kostealle kasvojen ja kaulan iholle ja huuhtele sitten haalealla vedellä.

Calming Toner rauhoittaa ja syväkosteuttaa ihoa. Kasvovedellä on hieman paksumpi koostumus, joka rauhoittaa ja pehmentää. Levitetään iholle puhdistamisen jälkeen valmistelemaan iho jäljellä olevien ihonhoitotuotteiden levittämiseen ja myös, jotta muut tuotteet imeytyvät helpommin ihoon. Taputtele tuotetta varovasti kasvoille ja kaulalle tai levitä vanulapulla. 

Stay Calm Day Cream on kevyt päivävoide, joka sekä rauhoittaa että kosteuttaa herkkää tai erittäin kuivaa ihoa. Viimeistelemällä jokaisen aamurutiinin tällä tuotteella vahvistat ihon suojakerrosta ja jätät ihosi kosteutetuksi ja pehmeäksi. 

Vaikuttavat aineet
Ihonhoitotuotteemme sisältävät monia erilaisia vaikuttavia aineita. Jokaisen tuotteen ”ominaisuudet” -kohdasta löydät kyseisen tuotteen pääasialliset vaikuttavat aineet. Olemme myös koonneet sanakirjaan kaikki ihonhoitotuotteidemme vaikuttavat aineet. 

Kaikki ihotyypit

Meillä on myös kaikille ihotyypeille tarkoitettu kategoria, josta löydät:

- Eye Cream
- Eye Make Up Remover
- Night Cream

Awakening Eye Cream -silmänympärysvoiteessa on voidemainen ja pehmeä geelimäinen koostumus. Se kosteuttaa, pehmentää tummia silmänalusia ja vahvistaa ihon kimmoisuutta.

Sleeping Beauty Night Cream on täynnä kosteuttavia ja rauhoittavia ainesosia, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta ja valmistelevat ihon uuteen päivään.

Careful Eye Makeup Remover poistaa vaikeimmankin mascaran ja jättää ihosi pehmeäksi ja kosteutetuksi. 

Etkö ole varma ihotyypistäsi?
Jos olet epävarma ihotyypistäsi, voit tehdä kotona helpon testin.

- Pese kasvot hellävaraisella puhdistusaineella ja kuivaa varovasti puhtaalla ja pehmeällä pyyhkeellä
- Ihosi alkaa reagoida noin 30 minuutin kuluttua. Jos ihosi muuttuu kiiltäväksi, sinulla on todennäköisesti rasvainen iho, mutta jos iho on kiiltävä vain t-alueella, sinulla on todennäköisesti sekaiho. Jos iholla näkyy punoitusta, näppylöitä tai kuivia alueita, sinulla on todennäköisesti herkkä/kuiva iho, ja jos ihosi säilyy mielestäsi hyvässä tasapainossa, sinulla on todennäköisesti normaali iho. 

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia