body glow

Haluatko ylimääräistä hehkua sääriin, käsivarsiin ja dekolteelle? Silloin body glow’mme on juuri sinua varten! Tuotetta on kolmea sävyä ja se on voimakkaasti pigmentoitu.

Inv. översätt.
Inv. översätt.
GOLDEN BEAM
GOLDEN BEAM
Body Glow
Body Glow
Saatavana 3 sävyä
€48
Osta
GOLDEN TAN
GOLDEN TAN
Body Glow
Body Glow
Saatavana 3 sävyä
€48
Osta
GOLDEN SPARKS
GOLDEN SPARKS
Body Glow
Body Glow
Saatavana 3 sävyä
€48
Osta
BODY GLOW BRUSH
BODY GLOW BRUSH
Body
Brush
€19
Osta
BODY GLOW KIT
BODY GLOW KIT
Body Glow & Body Brush
Kit 18 %
€55
MTV
SHOW ME SKIN
SHOW ME SKIN
Body Fragrance Powder
Highlighter
€33
Osta

Glow Body Glow 
Pieni ylimääräinen hehku ei ole koskaan pahasta! Sekoita body glow -tuotettamme vartalovoiteeseesi ja saat hehkua sääriisi ja käsivarsiisi. Voit levittää tuotetta myös suoraan valittuihin kohtiin, joita haluat erityisesti korostaa. Lämmin pohjasävy antaa kullanhohtoisen viimeistelyn ja ihanan hehkun.
Suosittelemme, että Body Glow levitetään BODY GLOW BRUSH -siveltimellä, jonka muotoilun ansiosta levittäminen on helppoa ja jälki tasaista.

Highlighter
Etkö saa tarpeeksesi hehkusta? HIGHLIGHTER-kategoriastamme löydät tuotteet, jotka antavat hehkua ihollesi.

Liquid Highlighter
Nestemäinen highlighter, joka levitetään siveltimellä, sienellä tai sormilla kasvoille alueille, joita haluat korostaa. Se voidaan sekoittaa myös meikki-/päivävoiteeseen luonnollisen hehkun luomiseksi.

Glow Stick 
Voidemainen puikko, joka sulautuu ihon sävyyn ja antaa luonnollisen tuloksen. Voidaan levittää myös suoraan alueille, joille haluat ylimääräistä hehkua. Täydellinen pidettäväksi mukana käsilaukussa!

Kiintea Highlighter
Kiinteät highlighterimme perustuvat prismateknologiaan, joka antaa silkinpehmeän lopputuloksen ja maagisen hehkun! 

Sosiaalinen media
Sosiaalisessa mediassamme haluamme sekä inspiroida että antaa vinkkejä ja tietoa tuotteistamme ja niiden käytöstä. IGTV:ssä ja YouTubessa on useita meikkitaiteilijoidemme kanssa luotuja opetusvideoita siitä, miten luot erilaisia meikkityylejä. Voit vapaasti merkitä meidät sosiaaliseen mediaasi - rakastamme nähdä tuloksianne!

Kysymyksiä?
Onko sinulla kysyttävää tai haluatko apua tai tietoa tuotteistamme? Älä epäröi, vaan ota meihin yhteyttä osoitteessa info@caiacosmetics.com ja me autamme sinua. 

Body Glow

Body GlowBody GlowBody Glow

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia