Kasvovedet

Toneria käytetään puhdistuksen jälkeen palauttamaan ihon pH-arvo ja poistamaan ylimääräinen meikki ja lika. Kasvovetemme on suunniteltu rasvaiselle, kuivalle, herkälle ja normaalille iholle. Valitse se, joka sopii sinulle parhaiten! 

Best seller
ULTIMATE HYDRATION TONER
ULTIMATE HYDRATION TONER
Normal Skin
Toner
€19
Osta
CALMING TONER
CALMING TONER
Dry/Sensitive Skin
Toner
€19
Osta
BALANCING TONER
BALANCING TONER
Oily/Combination Skin
Toner
€19
Osta
Best seller
HANDLE WITH HAIR - PINK
HANDLE WITH HAIR - PINK
Hairband
Tools
€10
Osta
Uutuus
CICASENCE ESSENCE
CICASENCE ESSENCE
Dry/ Sensitive Skin
Toner
€31
Osta

Puhdistusrutiini päätetään levittämällä ihon pH-arvoa palauttava toner, kasvovesi. Kun peset kasvosi puhdistusaineella ja vedellä, pH-tasapaino voi häiriintyä, koska tavallisen veden pH-arvo on ihosi pH-arvoa korkeampi. Kasvovetemme palauttavat ihoa, mikä on tärkeä askel maksimaalisen vaikutuksen saamiseksi myöhemmin käytettävistä tuotteista, kuten seerumista ja päivävoiteesta. 

Käyttö
Voit levittää kasvoveden käsillä, mutta voit myös tiputtaa muutaman tipan vanulapulle ja levittää tuotteen iholle. Älä pese kasvovettä pois levityksen jälkeen, sillä sen ansiosta myöhemmin levitettävät tuotteet vaikuttavat tehokkaammin ja imeytyvät helpommin ihoon. 

Eri ihotyypit
Tonerimme sopivat eri ihotyypeille ja vastaavat erilaisiin tarpeisiin. Kuiva ja herkkä iho tarvitsee hellävaraisen ja kosteuttavan kasvoveden. Rasvoittuvalle iholle tarvitaan sen sijaan kasvovesi, joka supistaa huokosia, vähentää talintuotantoa ja jättää ihon mattaiseksi päivän aikana. Valitse ihotyypillesi sopiva toner. 

Kuiva ja herkkä iho
Calming Toner rauhoittaa ja syväkosteuttaa ihoa. Tonerin koostumus on hieman paksumpi, ja se sisältää mm. aktiivista ainetta Panthenolia, joka rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Kasvovesi levitetään ihon puhdistuksen jälkeen ihon valmistelemiseksi muiden ihonhoitotuotteiden levittämiseen ja myös tuotteiden imeytymisen helpottamiseksi.

Seka- ja rasvainen iho
Balancing Toner auttaa tasapainottamaan ihoa säätelemällä rasvantuotantoa. Tämä johtuu ainesosista, kuten Salicylic Acid ja Evermat, jotka ehkäisevät huokosten laajentumista ja säätelevät rasvaisen ihon kiiltelyä päivän aikana. Toner levitetään vanulapulla, kun olet puhdistanut ihon alueilta, jotka tunnet usein rasvaisiksi päivän päätteeksi.

Normaali iho
Ultimate Hydration Toner valmistelee ihoasi ja antaa todellisen kosteusboostin. Ultimate Hydration Toner sisältää Hyaluronic Acidia, joka syväkosteuttaa ihoa ja tasapainottaa sen luonnollista pH-arvoa. Toner levitetään sen jälkeen, kun olet puhdistanut ihon valmistellaksesi sen muiden ihonhoitotuotteiden levittämiseen. Taputtele tuotetta varovasti kasvoille ja kaulalle tai levitä vanulapulla.  

Sosiaalinen media
Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa! Löydät CAIA Cosmeticsin Instagramista, YouTubesta, TikTokista ja Facebookista. Julkaisemme Instagramissa päivittäin kuvia ja tarinoita, joista saat inspiraatiota, vinkkejä, vihjeitä ja opastusta ja vastaamme kysymyksiisi. TikTokissa on enemmän leikkisää sisältöä, jossa inspiroimme ja luomme erilaisia ilmeitä. YouTubessa julkaisemme informatiivisia videoita tuotteistamme, julkaisuvideoita sekä materiaaleja, joissa voit seurata meitä CAIA Cosmeticsin pääkonttorissa. 

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia