Vartalonhoito

Täältä löydät tuotteita vartalolle, jotka tuoksuvat hyvältä, pehmenevät ja puhdistavat. 

Inv. översätt.
Inv. översätt.
THAT SUGAR GLOW
THAT SUGAR GLOW
Body Scrub
€27
Osta
Best seller
SILKY SENSATION BODY BUTTER
SILKY SENSATION BODY BUTTER
€22
Osta
Uutuus
SOS RESCUE BALM
SOS RESCUE BALM
All skin types
€21
Osta

La Nuit Body Kit 
Suihkugeeli- ja vartalovoidesetti, jossa ihastuttava mandariinin, yöhyasintin ja vaniljan tuoksu. Suihkugeeli sisältää aloe veraa, joka vaikuttaa rauhoittavasti ja hellävaraisesti, mikä sopii kuivalle ja herkälle iholle. Vartalovoiteessa on kevyt koostumus, joka imeytyy nopeasti ja sisältää ihoa suojaavaa ja ravitsevaa E-vitamiinia.

Haluatko ostaa lahjan?
Onko sinun vaikea päättää, mitä antaisit lahjaksi? Tai oletko liikkeellä viime hetkellä? Osta lahjakortti meiltä ja vastaanottaja voi itse valita haluamansa tuotteet. Lahjakorttimme on sähköinen lahjakortti, joka lähetetään suoraan sähköpostiosoitteeseesi. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan ostohetkestä, ja kassalla käytettävä arvokoodi on ilmoitettu lahjakortissa. 

Sosiaalinen media
Haluatko lisää inspiraatiota tai tietoa tuotteistamme? Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa! Olemme Youtubessa, Instagramissa ja Tik Tokissa, joissa esittelemme erilaista sisältöä. Youtubessa on runsaasti opetusvideoita, joissa esittelemme yhdessä meikkitaiteilijoidemme kanssa uusia lookeja ja annamme vinkkejä tuotteidemme käytöstä. TikTokissa haluamme kutsua sinut mukaan inspiraatioihin ja huumoriin, ja Instagramissa on paljon inspiroivaa sisältöä, jonka sinä ja me olemme luoneet, sekä tietoa lanseerattavista tuotteista ja varastotäydennyksistä.

Kysymyksiä?
Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai onko sinulla vaikeuksia valita sävyä tai tuotetyyppiä? Kirjoita meille osoitteeseen: info@caiacosmetics.com, niin autamme sinua mielellämme.

Vartalonhoito

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia