Vartalonhoito

Täältä löydät tuotteita vartalolle, jotka tuoksuvat hyvältä, pehmenevät ja puhdistavat. 

Best seller
THAT SUGAR GLOW
THAT SUGAR GLOW
Body Scrub
Shower And Body
€29
Osta
Best seller
SILKY SENSATION LE CIEL
SILKY SENSATION LE CIEL
Body Butter
Shower And Body
€23
Osta
SILKY SENSATION LE SOIR LUMIÈRE
Body Butter
Shower And Body
€23
Best seller
SOS RESCUE BALM
SOS RESCUE BALM
All skin types
Lip Care
€23
Osta

Haluatko ostaa lahjan?
Onko sinun vaikea päättää, mitä antaisit lahjaksi? Tai oletko liikkeellä viime hetkellä? Osta lahjakortti meiltä ja vastaanottaja voi itse valita haluamansa tuotteet. Lahjakorttimme on sähköinen lahjakortti, joka lähetetään suoraan sähköpostiosoitteeseesi. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan ostohetkestä, ja kassalla käytettävä arvokoodi on ilmoitettu lahjakortissa. 

Sosiaalinen media
Haluatko lisää inspiraatiota tai tietoa tuotteistamme? Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa! Olemme Youtubessa, Instagramissa ja TikTokissa, joissa esittelemme erilaista sisältöä. Youtubessa on runsaasti opetusvideoita, joissa esittelemme yhdessä meikkitaiteilijoidemme kanssa uusia lookeja ja annamme vinkkejä tuotteidemme käytöstä. TikTokissa haluamme kutsua sinut mukaan inspiraatioihin ja huumoriin, ja Instagramissa on paljon inspiroivaa sisältöä, jonka sinä ja me olemme luoneet, sekä tietoa lanseerattavista tuotteista ja varastotäydennyksistä.

Kysymyksiä?
Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai onko sinulla vaikeuksia valita sävyä tai tuotetyyppiä? Kirjoita meille osoitteeseen: info@caiacosmetics.com, niin autamme sinua mielellämme.

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia