Huulikiilto

Huulikiilloissamme on voidemainen koostumus, joka antaa pehmeän lopputuloksen. Iso aplikaattori tekee siitä helposti levitettävän. Eri sävyt ovat kirkkaita ja ne antavat huulille kiiltoa, jota voit helposti kerrostaa.

Inv. översätt.
Inv. översätt.
Best seller
JUICY
JUICY
Lip Oil
€17
Osta
VACAY
VACAY
Lip Oil
€17
Populär
PINKY GLOSS
PINKY GLOSS
Lip Gloss
€18
Osta
GOLDEN GLOSS
GOLDEN GLOSS
Lip Gloss
€19
Osta
BEIGE GLOSS
BEIGE GLOSS
Lip Gloss
€19
Osta
BEACH LIP SPF 30 LIP OIL
BEACH LIP SPF 30 LIP OIL
€22
Osta
SPICY TSCHÄRY
SPICY TSCHÄRY
Plumping Gloss - Limited Edition
€19
GLOSSY LIPS
GLOSSY LIPS
Lip Gloss & Lip Balm
€29 €35
BIANCAS LIP KIT
BIANCAS LIP KIT
Matte Lipstick, Lip Gloss & Lip Pencil
€43 €46
Limited Edition
PINKY PROMISE
PINKY PROMISE
Lip Gloss
€18
Limited Edition
IT GIRL
IT GIRL
Lip Kit
€25 €29

Huulikiillossa on pehmeä ja voidemainen koostumus. Kirkkaat värit antavat huulille kiiltoa, jota on helppo kerrostaa erittäin kiiltävän tuloksen saamiseksi. Vegaanisessa huulikiillossa on iso aplikaattori, joka helpottaa sen levittämistä.

CAIAn huulikiillot:
- Vegaanisia
- Sametinpehmeä lopputulos
- Voidemainen koostumus
- Cruelty free

Käytä huulikiiltoa sellaisenaan saadaksesi lisää hehkua ja kiiltoa huulillesi. Pohjusta huultenrajauskynällä tai huulipunalla saadaksesi syvemmän sävyn.  

Instagram
Seuraa meitä Instagramissa nähdäksesi swatcheja, kuvia ja inspiraatiokuvia. Tägää CAIA Cosmetics saadaksesi mahdollisuuden nähdä uudelleenjulkaisu syötteessämme. CAIA Cosmetics on myös Facebookissa, Youtubessa ja TikTokissa – seuraa meitä siellä! Sosiaalisissa kanavissamme on muun muassa vinkkejä, inspiraatiota ja tutoriaaleja.

Toimitus
Kun pakettisi lähetetään varastostamme, saat sähköpostiviestin, joka sisältää seurantalinkin, jonka kautta voit seurata pakettiasi. Saat tilausvahvistuksen vain digitaalisesti. Sitä ei siis lähetetä paketin pakkausluettelon kera. Jos sinulla on toimitusta koskevia kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen info@caiacosmetics.com.

Kysyttävää?
Jos sinulla on kysyttävää huulikiilloistamme tai muista tuotteista, voit aina lähettää sähköpostia asiakaspalveluumme osoitteeseen info@caiacosmetics.com, niin autamme sinua mielellämme!

Arvostelut
Mitä mieltä olet tuotteistamme? Kun olet kokeillut tuotettasi, kirjaudu “omille sivuille” kirjoittaaksesi arvostelun. Tämä auttaa sekä meitä että asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita tuotteesta.


Huulikiilto

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia