Yövoiteet

Yövoide levitetään iltarutiinin viimeisenä vaiheena ihon kosteuttamiseksi ja sen valmistelemiseksi uuteen päivään. Yövoiteen koostumus on yleensä runsaampi kuin päivävoiteella, ja se vaikuttaa aktiivisesti koko yön auttaen ihoa palautumaan. Yövoiteemme sopivat kaikille ihotyypeille ja kosteuttavat ja rauhoittavat ihoasi. 

Inv. översätt.
Inv. översätt.
Best seller
THE SLEEPING BEAUTY NIGHT CREAM
THE SLEEPING BEAUTY NIGHT CREAM
All Skin Types
Night Cream
€31
Osta

Yksi ihon tärkeimmistä palautumisvaiheista on yö, jolloin iho voi toimia häiriintymättä palautuakseen rasituksista, joille se on altistunut päivän aikana. Yövoide on tärkeä vaihe iltarutiinissasi, joka auttaa ihoa palautumaan maksimaalisesti. 

Sleeping Beauty Night Cream on täynnä rauhoittavia ja kosteuttavia ainesosia, kuten Aloe Vera ja Hyaluronic Acid, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta ja valmistelevat sen uuteen päivään.

Tee näin
Levitä yövoidetta puhdistetuille kasvoille kasvoveden ja seerumin jälkeen. Pieni määrä riittää kosteuttamaan ihoa - suosittelemme hieman hernettä isompaa tilkkaa. Levitä tuote pehmein, kevyin, ylöspäin suuntautuvin liikkein.  

Puhdistus
Yövoide on tärkeää levittää hyvin puhdistetuille kasvoille. Valikoimastamme löydät kolme erilaista cleanseria ihotyypistäsi riippuen.

Herkkä/kuiva
Gentle cream to foam cleanser puhdistaa hellävaraisesti häiritsemättä ihon tasapainoa tai kuluttamatta ihoa. Cleanser, joka sisältää aktiivisia ainesosia, kuten Moringa Seed ja Prickly Pear, rauhoittaa ja jättää samalla ihon puhtaaksi ja kosteutetuksi.

Rasvainen/sekaiho
Active Cleansing Gel säätelee ihon talintuotantoa, ylläpitää sen normaalia kosteustasapainoa ja syväpuhdistaa samalla ihosi hellävaraisesti. Puhdistusaine sisältää ainesosia, kuten Niacinamide ja PHA, jotka yhdessä tasapainottavat talintuotantoa, syväpuhdistavat ja vähentävät huokosten näkyvyyttä.

Normaali
Soft cream to foam cleanser ylläpitää ihon tasapainoa ja syväpuhdistaa. Cleanser sisältää aktiivisia ainesosia, kuten Hyaluronic Acid ja Prickly Pear, jotka kosteuttavat, tasoittavat ja vahvistavat ihoa. Ainutlaatuinen koostumus puhdistaa ihon rasvasta, epäpuhtauksista ja meikistä vaikuttamatta ihon luonnolliseen suojakerrokseen. 

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia