Blush

Poskipunamme on luotu prismatekniikalla, joka antaa luonnollista hehkua ja sulautuu kasvojen ihoon. Tuotteen voidemainen koostumus tekee siitä helposti levitettävän, jolloin tuloksesta saadaan toivotunlainen. 

PINK LEMONADE
Glow Blush
€22
Osta
PEACH SORBET
Glow Blush
€22
Osta
WILD STRAWBERRY
Glow Blush
€22
Osta
RASPBERRY PASSION
Glow Blush
€22
Osta
BLUSH ME
Glow Blush & Brush
€34 €40
DOMED POWDER BRUSH 03
Powder & Bronzer
€18
Osta
ANGLED BLUSH BRUSH 06
Blush & Contour
€18
Osta
GLOW KIT
Blush, Bronzer, Highlighter & Setting Spray
€81 €105
PINK LOVE KIT
Glow Blush, Lip Gloss & Lip Balm
€45 €57

Voidemaiset poskipunamme perustuvat prismatekniikkaan, joka sulautuu kasvojen ihoon ja antaa luonnollista kiiltoa. Tuotetta on helppo levittää ja se asettuu kevyesti iholle. Vegaanisella poskipunalla on helppo loihtia haluttu lopputulos.

CAIAn poskipunat:

  • Vegaanisia
  • Voidemainen koostumus
  • Prismateknologia, joka antaa silkinpehmeän lopputuloksen
  • Cruelty Free

Voidemaisen koostumuksen ansiosta siveltimeen ei tartu yhtä paljon tuotetta kuin muita hyvin paljon pigmenttiä sisältäviä poskipunia. Tällöin tuote jakautuu tasaisemmin ja saat helpommin haluamasi lopputuloksen. Työstä siis tuotetta levittäessäsi sitä siveltimellä ja levitä sitä kasvoille pyörivin liikkein. Luonnollisen lopputuloksen saat levittämällä poskipunaa poskille sekä hieman otsalle ja leualle. Poskipuna sopii myös erittäin hyvin käytettäväksi luomivärinä.

Suosittelemme käyttämään Domed Powder Brush 03, Angled Blush Brush 06 tai Feather Blending Brush 05 poskipuniemme kanssa. 

Sosiaalinen media
Seuraa CAIA Cosmeticsia Instagramissa, Youtubessa, Facebookissa ja TikTokissa. Siellä esittelemme kaikki tuotteet ja annamme inspiraatiota siitä, millaisia lookeja voit luoda. Syötteestämme löydät vinkkejä ja niksejä, swatch-kuvia ja uudelleenjulkaisuja. Voit päästä uudelleenjulkaisuun, jos tägäät meidät julkaisuihisi. 

Toimitus
Kun pakettisi lähetetään varastostamme, saat sähköpostiviestin, joka sisältää seurantalinkin, jonka kautta voit seurata pakettiasi. Saat tilausvahvistuksen vain digitaalisesti. Sitä ei siis lähetetä paketin pakkausluettelon kera. Jos sinulla on toimitusta koskevia kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme
osoitteessa: info@caiacosmetics.com

Kiitos tuestanne!
Arvostamme sitä lämpöä ja iloa, jota jaatte joka päivä sosiaalisessa mediassa. Tägää mieluusti CAIA Cosmetics jatkossakin: meistä on niin hauska nähdä, kun käytätte tuotteitamme ja miten mahtavasti meikkaatte!

 

Mitä mieltä olet tuotteistamme?
Haluaisimme tietää, mitä mieltä juuri sinä olet tuotteestamme! Luo mieluusti tili kotisivulla kohdassa “omat sivut” ja kirjoita tuotearvostelu ja kerro mielipiteesi poskipunastasi. 

Blush

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia