hajuvesi

Kerää oma tuoksukokoelma! Löydä hajuvesi, joka sopii sinulle päivisin sekä iltamyöhään. Jokaisella tuotesivulla kuvaillaan hajuveden sydän-, latva- ja pohjatuoksut sen tuoksun ja luonteen kuvailemiseksi. Tavoitteena on, että löydät tuoksun joka sopii juuri sinulle jokaiseen tilanteeseen. Kaikki CAIAn hajuvedet ovat vegaanisia.

Best seller
LE CIEL
LE CIEL
Eau de Parfum
Perfume
€57
Osta
LE SOIR LUMIÈRE
LE SOIR LUMIÈRE
Eau de Parfum
Perfume
€57
Osta
AMICI
AMICI
Eau de Parfum
Perfume
€57
Osta
SENSO
SENSO
Eau de Parfum
Perfume
€57
Osta
BISOU
BISOU
Eau de Parfum
Perfume
€57
Osta
LA NUIT
LA NUIT
Eau de Parfum
Perfume
€57
Osta
LE CIEL SENSATION
LE CIEL SENSATION
Perfume & Body Butter
Kit 16 %
€67
SUMMER BREEZE
SUMMER BREEZE
Body Butter & Perfume
Kit 14 %
€69

CAIAn hajuvedet 
Tavoitteemme on luoda asiakkaillemme laadukkaita tuotteita hyvään hintaan. Suhtaudumme suurella intohimolla tuotekehitykseen ja kuuntelemme aina asiakkaidemme toivomuksia. Pohdimme, mitä tuotevalikoimastamme sekä markkinoilta meidän mielestämme puuttuu. CAIAn tuotekehitystiimi on suunnitellut huolellisesti jokaisen hajuveden, jotta niiden tuoksu vastaisi toivomuksiamme ja jotta pullon muotoilu olisi tyylikäs. 

Haluamme tarjota laajan valikoiman hajuvesiä, joissa on erilaisia tuoksuja – jotta ne sopisivat kaikkiin tilaisuuksiin ympäri vuorokauden. Pullon tulee olla yhtä hyllyllä kuin laukussa. Meillä on nykyisellään vegaanisia hajuvesiä, jotka sisältävät niin aistillisia kuin makeita tuoksuja. Haluamme hajuvesiemme antavan käyttäjilleen itseluottamusta, sillä te olette FANTASTISIA!


Hajuvesien tuoksu
Kunkin hajuveden tuotesivulla on esitelty hajuveden latva-, sydän- ja pohjatuoksut sekä hajuveden kuvaus, jotta tuoksusta on helpompi muodostaa käsitys.

Youtube-kanavallamme on myös lisää hajuvesiä koskevia videoita, joissa kuvailemme tuoksun henkilökohtaisesti.


Kerää tuoksuvalikoima 
Monet löytävät suosikkihajuvetensä ja käyttävät sitä joka tilanteessa – rakastamme sitä! Monet löytävät kuitenkin suosikkinsa eri tilanteisiin, esimerkiksi yhden päiväksi ja yhden yöksi – yhden juhlatilaisuuksiin ja yhden töihin. Hajuvesivalikoimastamme löytyy kaikkea aistillisista tuoksuista kukkaistuoksuihin, jotta löytäisit oman suosikkisi arkeen ja lomalle.

Tuoksut tuovat myös vanhoja muistoja mieleen ja luovat uusia muistoja! Siksikin niitä voi olla hauska vaihdella. Etsit sitten uutta nimikkotuoksuasi tai täydennystä kokoelmaasi, meillä on etsimäsi. Ei sovi myöskään unohtaa, että hajuvesi on arvostettu lahja.

Hyvä tietää 
Kaikki hajuvedet ovat Eau de Parfum, EdP-tuoksuja ja niiden pakkauskoko on 50 ml.

Jotta hajuvesi voidaan palauttaa, pakkauksen on oltava avaamaton ja hajuveden käyttämätön.

Jos haluat tarkemman kuvauksen jostakin hajuvedestämme tai sinulla on kysymyksiä, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa mielellään.

Hajuvesi on säilytettävä viileässä ja suojassa suorasta auringonvalosta, jolloin sen säilyvyys pitenee.


CAIAn hajuvedet

  • Vegaanisia
  • Cruelty free
  • 50 ml
  • Ilmainen toimitus yli 25 euron tilauksiin


Me haluamme...
Tavoitteemme ja visiomme on luoda huippulaadukkaita meikkituotteita ja hajuvesiä, jotka eivät maksa liikaa. Työskentelemme tämän eteen ja myymme nykyään meikkituotteitamme ilman välikäsiä ainoastaan osoitteessa www.caiacosmetics.fi

Kun astut CAIAn maailmaan, saat markkinoiden parhaiden tuotteiden lisäksi osan sieluamme ja sydäntämme, sillä panostamme tähän täysillä.  

Miten voimme auttaa?
Haluamme auttaa sinua! Jos sinulla on tuotteitamme, tilaustasi tai muita asioita koskevia kysymyksiä, olemme palveluksessasi. Lähetä viesti osoitteeseen info@caiacosmetics.com, niin vastaamme 24 tunnin. 

Hajuvesi

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia