Hajuvesi CAIAlta – Löydä uusi hajuvesi tänään | CAIA Cosmetics

HAJUVESI

Kerää oma tuoksukokoelma! Löydä hajuvesi, jota haluat käyttää päivällä ja myöhään illalla. Jokaisella tuotesivulla kuvaillaan hajuveden sydän-, latva- ja pohjatuoksut sen tuoksun ja luonteen kuvailemiseksi. Tarkoituksena on, että löytäisit yhteyden kuhunkin tilanteeseen haluamaasi hajuveteen. Kaikki CAIAn hajuvedet ovat vegaanisia.

AMICI
Eau de Parfum
€54
Osta
LA NUIT BODY - LIMITED EDITION
Body Lotion & Shower Gel
€36
Osta
LA NUIT PERFUME
Perfume & Hand Cream
€63
Osta
LA NUIT HAND CREAM
€11
Osta
SENTEUR de CAIA
Eau de Parfum
€54
Osta
SENSO
Eau de Parfum
€54

CAIAn hajuvedet 
Tavoitteemme on luoda asiakkaillemme laadukkaita tuotteita hyvään hintaan. Suhtaudumme suurella intohimolla tuotekehitykseen ja kuuntelemme aina asiakkaidemme toivomuksia. Pohdimme, mitä tuotevalikoimastamme sekä markkinoilta meidän mielestämme puuttuu. CAIAn tuotekehitystiimi on suunnitellut huolellisesti jokaisen hajuveden, jotta niiden tuoksu vastaisi toivomuksiamme ja jotta pullon muotoilu olisi tyylikäs. 

Me haluamme laajan valikoiman hajuvesiä, joissa on erilaisia tuoksuja – jotta ne sopisivat kaikkiin tilaisuuksiin ympäri vuorokauden. Mutta pullon tulee olla yhtä hieno hyllyllä kuin laukussa. Meillä on nykyisellään vegaanisia hajuvesiä, jotka sisältävät niin aistillisia kuin makeita tuoksuja ja haluamme hajuvesiemme antavan käyttäjilleen itseluottamusta. Kaikkien CAIA-edustajien tulee tietää, kuinka fantastisia he ovat.


Hajuvesien tuoksu
Kunkin hajuveden tuotesivulla on esitelty hajuveden latva-, sydän- ja pohjatuoksut sekä hajuveden kuvaus, jotta tuoksusta on helpompi muodostaa käsitys.

Youtube-kanavallamme on myös lisää hajuvesiä koskevia videoita, joissa kuvailemme tuoksun henkilökohtaisesti.


Kerää tuoksuvalikoima 
Monet löytävät suosikkihajuvetensä ja käyttävät sitä joka tilanteessa – rakastamme sitä! Monet löytävät kuitenkin suosikkinsa eri tilanteisiin, esimerkiksi yhden päiväksi ja yhden yöksi – yhden juhlatilaisuuksiin ja yhden töihin. Hajuvesivalikoimastamme löytyy kaikkea aistillisista tuoksuista kukkaistuoksuihin, jotta löytäisit oman suosikkisi arkeen ja lomalle.

Tuoksut tuovat myös vanhoja muistoja mieleen ja luovat uusia muistoja! Siksikin niitä voi olla hauska vaihdella. Etsit sitten uutta nimikkotuoksuasi tai täydennystä kokoelmaasi, meillä on etsimäsi. Ei sovi myöskään unohtaa, että hajuvesi on arvostettu lahja.

Hyvä tietää 
Kaikki hajuvedet ovat Eau de Parfum, EdP-tuoksuja ja niiden pakkauskoko on 50 ml.

Jotta hajuvesi voidaan palauttaa, pakkauksen on oltava avaamaton ja hajuveden käyttämätön.

Jos haluat tarkemman kuvauksen jostakin hajuvedestämme tai sinulla on kysymyksiä, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa mielellään.

Hajuvesi on säilytettävä viileässä ja suojassa suorasta auringonvalosta, jolloin sen säilyvyys pitenee.


CAIAn hajuvedet

  • Vegaanisia
  • Cruelty free
  • 50 ml
  • Ilmainen toimitus yli 25 euron tilauksiin


Me haluamme...
Tavoitteemme ja visiomme on luoda huippulaadukkaita meikkituotteita ja hajuvesiä, jotka eivät maksa liikaa. Työskentelemme tämän eteen ja myymme nykyään meikkituotteitamme ilman välikäsiä ainoastaan osoitteessa www.caiacosmetics.com

Kun astut CAIAn maailmaan, saat markkinoiden parhaiden tuotteiden lisäksi osan sieluamme ja sydäntämme, sillä panostamme tähän täysillä.  

Tervetuloa ottamaan yhteyttä
Haluamme auttaa sinua! Jos sinulla on tuotteitamme, tilaustasi tai muita asioita koskevia kysymyksiä, olemme palveluksessasi. Lähetä viesti osoitteeseen info@caiacosmetics.com, niin vastaamme 24 tunnin. 

Hajuvesi

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia