KOROSTA SILMIESI VÄRIÄ

Valitsemalla oikean luomivärin sävyn voit korostaa silmiäsi paremmin kuin koskaan. Olemme helpottaneet valintaasi, jotta löydät luomivärit, joilla voit halutessasi korostaa silmiesi omaa väriä. Valitse silmiesi väri alta ja tutustu kaikkiin maagisiin sävyihin, jotka elävöittävät silmiäsi ja korostavat niitä paremmin kuin koskaan aikaisemmin.

Luomivärisiveltimet

Täydellinen sivellinsarja on avain täydellisen ilmeen loihtimiseen. 

Silmämeikki ruskeille silmille  

Korosta ruskeita silmiäsi 

Kaikki ruskeasilmäiset ovat erityisen onnekkaita mitä tulee silmämeikkiin. Voit lisätä luomillesi melkein mitä tahansa väriä korostaaksesi silmiäsi. Tutustu alla luomiväreihin, jotka korostavat silmiesi ruskeaa väriä. 

Silmämeikki sinisille silmille  

Korosta sinisiä silmiäsi 

Sävyt, jotka ovat lähellä keltaista ja punaista, ovat parhaita ystäviäsi halutessasi korostaa sinisiä silmiäsi. Lämpimät sävyt kuten oranssi, punainen ja lämpimät vaaleanpunaiset sävyt korostavat silmiäsi paremmin kuin koskaan. Tutustu alla silmämeikkituotteisiin, jotka täydentävät sinisiä silmiäsi.  

Silmämeikki vihreille silmille  

Korosta vihreitä silmiäsi 

Violetin sävyiset luomivärit sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat korostaa vihreitä silmiään mahdollisimman paljon. Myös oranssit ja punaiset sävyt täydentävät vihreitä silmiä uskomattoman hienosti. Tutustu alla luomiväreihin, jotka korostavat vihreitä silmiäsi paremmin kuin koskaan.  

Silmämeikki monisävyisille silmille

Korosta monisävyisiä silmiäsi 

Monisävyiset silmät ovat yhdistelmä ruskeita ja vihreitä sävyjä, mikä tarkoittaa sitä, että sinulla on kaksi kertaa enemmän värejä, joista valita. Violetit sävyt luovat fantastisen kontrastin ja korostavat silmiesi vihreitä sävyjä. Mutta lisäämällä väriä, jossa on kullan- ja pronssinväristä sävyä silmiesi ruskeat sävyt korostuvat paremmin kuin koskaan aiemmin.  

CAIA Cosmetics

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia