Bronzer

Tarjoamme kaksi erilaista bronzeria, joista molemmat antavat luonnollista hehkua ja silkinpehmeän lopputuloksen. Kiinteä bronzer, jolla on voidemainen puuterimainen koostumus sekä nestemäinen bronzer. Pidätkö päivettyneestä ilmeestä, jossa on runsaasti kiiltoa? Löydä suosikkisi täältä!

BRONZE ME
Glow Bronzer & Brush
€40 €50
LA DIGUE
Glow Bronzer
€29
Osta
GOLD COAST
Glow Bronzer
€29
Osta
ANTIGUA
Glow Bronzer
€29
Osta
MONACO
Glow Bronzer
€29
Osta
BORA BORA
Glow Bronzer
€29
Osta
LIQUID BRONZER SET
Liquid Bronzer + Brush
€36 €44
MAUI
Liquid Bronzer
€27
Osta
CAPE TOWN
Liquid Bronzer
€27
HAVANA
Liquid Bronzer
€27
Osta
SAN JOSÉ
Liquid Bronzer
€27
Osta
BELIZE
Liquid Bronzer
€27
Osta
LIQUID BRONZER BRUSH 17
Cream & Liquid
€18
Osta
BRONZER + HIGHLIGHTER
Bronzer & Highlighter
€49 €59
GLOW KIT
Blush, Bronzer, Highlighter & Setting Spray
€81 €105
POINTED POWDER BRUSH 10
Bronzer & Powder
€20
Osta
DOMED POWDER BRUSH 03
Powder & Bronzer
€18
Osta
DEWY BASE SET
Liquid Bronzer & Liquid Highlighter
€43 €53
GLOWING BASE KIT
Liquid Bronzer, Liquid Highlighter & 2 brushes
€71 €88

Bronzerit
Olemme hyvin ylpeitä voidessamme esitellä bronzerimme – se on helposti levitettävä ja ylellinen tuote, jolla saat luonnollisen päivettyneen ja silkinpehmeän lopputuloksen.

Jokainen bronzer toimitetaan hienossa kiiltävässä peilillä varustetussa kotelossa, joka sopii hyvin meikkilaukkuun tai mukaan käsilaukkuun.

Jokaisesta bronzerista on kotisivulla saatavilla useita kuvia, video sekä kuva jossa tuote esitellään eri ihonsävyjä vasten. Voit lukea myös informatiivisen kuvauksen tuotteesta sekä muiden asiakkaiden kirjoittamia tuotearvosteluja. Tuotekuvauksessa ilmoitamme myös, sopiiko tuote kylmälle/lämpimälle/neutraalille pohjasävylle antaaksemme parhaat edellytykset löytää juuri sinulle parhaiten sopiva bronzer.

Youtube-kanavallamme Bianca esittelee myös yhdessä meikkitaiteilijamme Hannan kanssa jokaisen bronzerin tarkemmin ja näyttää jokaisen värin.

Bronzerimme:

  • Vegaanisia
  • Voidemainen koostumus
  • Prismateknologia, joka antaa silkinpehmeän lopputuloksen
  • Cruelty Free


Voidemaisen koostumuksen ansiosta siveltimeen ei tartu yhtä paljon tuotetta kuin muita hyvin paljon pigmenttiä sisältäviä aurinkopuutereita. Tätä bronzeria voit työstää helposti saadaksesi haluamasi lopputuloksen. Se tarkoittaa sitä, että kun käytät tuotetta, levitä sitä siveltimelle ja sitten kasvoille pyörivin liikkein haluamillesi alueille. Voit levittää tuotetta joko koko kasvojen alueelle ja kaulalle ja/tai käyttää sitä poskipunana tai luomivärinä – vain mielikuvitus on rajana.

Suosittelemme käyttämään Domed Powder Brush 03- tai Paddle Powder Brush 04 -sivellintä voidaksesi levittää tuotetta parhaalla tavalla.

Kiitos tuestanne! 
Arvostamme sitä lämpöä ja kannustusta, jota jaatte joka päivä sosiaalisessa mediassa. Jaa mieluusti jatkossakin, tägää meidät, lähetä yksityisviestiä – meistä on niin hauska nähdä, kun käytätte tuotteitamme ja miten mahtavasti meikkaatte. Jatkakaa samaan malliin, olemme siitä niin onnellisia!

Olemme täällä sinua varten 
Tiedämme, että sinulle voi tulla mieleen erilaisia kysymyksiä – kysymyksestä huolimatta voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme kirjoittamalla osoitteeseen info@caiacosmetics.com, niin autamme sinua.


Toimitus
Toimitusaikamme on 2 - 7 arkipäivää valitusta toimitustavasta riippuen. Kun pakettisi lähetetään varastostamme, saat sähköpostiviestin, joka sisältää seurantalinkin, jonka kautta voit seurata pakettiasi. Paketti lähetetään valitusta toimitustavasta riippuen postilaatikkoosi tai noutopisteeseen. Kun pakettisi on saapunut ja päätynyt noutopisteeseen, saat tekstiviesti- tai sähköposti-ilmoituksen, joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot, jotta voit noutaa pakettisi.

Toimitus ei sisällä lähetysluetteloa, vaan löydät tilaustietosi tilausvahvistuksesta.

Mitä mieltä olet bronzeristamme?
Haluaisimme tietää, mitä mieltä SINÄ olet tuotteestamme. Luo mieluusti tili omien sivujen kautta ja kirjoita tuotearvostelu ja kerro mielipiteesi bronzeristasi. Me haluamme niin mielellämme tietää – ja niin haluavat muutkin CAIA-edustajat.

Bronzer

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia