hiukset

Täältä löydät valikoimamme kaikki saatavilla olevat hiustuotteet. Lämpösuoja, kuivashampoo tai hiusöljy? Nämä ja paljon muuta voit ostaa täältä – löydä suosikkisi nyt.
Inv. översätt.
Inv. översätt.
AFTER BEACH
AFTER BEACH
Salt Spray
€22
Osta
Best seller
CARE SOUFFLÉ
CARE SOUFFLÉ
Hair Mask
€26
Osta
DAILY FIX KIT
DAILY FIX KIT
€36 €41
ONE MORE DAY DARK
ONE MORE DAY DARK
Dry Shampoo
Saatavana 3 sävyä
€19
Osta
Uutuus
ONE MORE DAY LIGHT
ONE MORE DAY LIGHT
Dry Shampoo
Saatavana 3 sävyä
€19
Osta
ONE MORE DAY TRANSPARENT
ONE MORE DAY TRANSPARENT
Saatavana 3 sävyä
€19
Osta
PERFECT ENDS
PERFECT ENDS
Hair Oil
€24
Osta
STEP ONE
STEP ONE
Heat Protector
€22
Osta
STYLE EDITION KIT
STYLE EDITION KIT
€75 €90
SUMMER SAVIOR
SUMMER SAVIOR
UV Hair Protection Mist
€25
Osta
TOUCH UP
TOUCH UP
Light Texture Spray
€22
Osta
Best seller
VOLUME BOOST
VOLUME BOOST
Root Lift
€22
Osta

Hiusten muotoilun ei tarvitse olla vaikeaa tai viedä aikaa. Oikeilla tuotteilla saat helposti haluamasi tuloksen. Hiukset voivat tehdä kokonaisen ilmeen! Täältä löydät valikoimamme kaikki saatavilla olevat muotoilutuotteet. 

AFTER BEACH SALT WATER SPRAY
Suolavesisuihke, joka antaa tekstuuria ja tukee hiuksia ja jolla luot helposti rantailmeen. Suihke luo mattapinnan ja antaa myös tunteen paksummista hiuksista. 

VOLUME BOOST ROOT LIFT SPRAY
Volyymisuihke kevyellä koostumuksella, joka antaa hiuksille luonnollista tukea tarttumatta. SSe sisältää E-vitamiinia joka antaa luonnollista kiiltoa.

TOUCH UP LIGHT TEXTURE SPRAY
Suihke kevyellä koostumuksella, joka antaa hiuksille luonnollista tukea ja ilmavuutta. 

ONE MORE DAY DRY SHAMPOO
Kuivashampoo, joka raikastaa ja saa hiukset tuntumaan vastapestyiltä. Kevyellä koostumuksellaan suihke antaa hiuksille kevyttä volyymia ja tekstuuria. Se imee ylimääräistä rasvaa hiuksistasi ja saa myös kampauksesi kestämään pidempään.

Hiusten hoitaminen ja suojaaminen on edellytys sille, että kampauksesi näyttää mahdollisimman hyvältä. Täältä löydät tuotteet, jotka ravitsevat, kosteuttavat ja pehmentävät. Jos käytät muotoiluvälinettä, lämpösuoja on välttämätön. 

STEP ONE HEAT PROTECTION
Lämpösuoja, joka suojaa hiuksia muotoiluvälineiden aiheuttamilta vaurioilta. Suihkeessa on kevyt koostumus, joka antaa luonnollista kiiltoa ja pehmentää hiuksia. 

PERFECT ENDS HAIR OIL
Hiusöljy, joka ravitsee ja jättää hiukset pehmeiksi luonnollisella kiillolla. Öljyn rakenne on kevyt eivätkä hiukset tunnu raskailta tai rasvaisilta. 

CARE SOUFFLÉ HAIR MASK
Hiusnaamio, joka kosteuttaa, pehmentää hiuksia. Se sisältää arganöljyä ja aminohappoja, jotka jättävät hiukset pehmeiksi ja luonnollisen kiiltäviksi. 


Hairband & hairclips

Tarjoamme myös hiuspantoja ja klipsejä, jotka ovat hellävaraisia hiuksille ja joiden avulla pidät helposti hiukset poissa kasvoiltasi iltarutiinin tai meikkauksen aikana. Löydät kaikki lisätarvikkeet kategoriasta ”Siveltimet ja lisätarvikkeet”. 

Sarjat
Tarjoamme alennettuun hintaan myös erilaisia sarjoja, joihin olemme keränneet tuotteita, jotka soveltuvat käytettäväksi yhdessä. Kaikki sarjamme löydät kategoriasta ”Sarjat ja setit”. 

Ota yhteyttä
Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme, haluatko neuvoja sävyistä tai onko sinulla muuta kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Seuraa meitä!
Olemme Instagramissa, YouTubessa, TikTokissa ja Facebookissa. Löydät sieltä inspiraatiota, tietoa ja opetusvideoita. Seuraa meitä Instagramissa saadaksesi uusimmat päivitykset ja tietoja uusista lanseerauksistamme ja tuotteistamme.

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia