Setting Spray

Haluatko lisätä meikkirutiiniisi hehkua tai kosteutta? Valitse sitten setting spray. Meikkisi pysyy paremmin päivän aikana, kun käytät suihketta, joka lisää joko kiiltoa tai kosteutta. Osta joko duo saadaksesi molemmat setting sprayt tai löydä oma suosikkisi jo tänään.

THAT EXTRA HOUR
Long Lasting Setting Spray
€22
Osta
THAT DEWY LOOK
Setting Spray
€20
Osta
THAT EXTRA HYDRATION
Setting Spray
€20
Osta
THAT DEWY HYDRATION DUO
Setting Spray
€36 €41
SETTING SPRAY TRIO
Setting Spray
€50 €63
SETTING SET
Long Lasting Setting Spray & Toiletry Bag
€30 €38
STAY ALL DAY
Long Lasting Setting Spray, Eye Primer & Long Lasting Primer
€56 €70
SETTING SPRAY KIT
Setting Spray & Toiletry Bag
€54 €63
PRIME TIME KIT
Primer, Setting Spray, Toiletry Bag & Headband
€63 €80
HAIR CLIPS
Jasmin Collection
€12
Osta

That Dewy Look & That Extra Hydration 
Toistaiseksi paras tuotelanseerauksemme, rakkaat setting spraymme! That Dewy Look luo hehkua ja antaa ihollesi kiiltoa jättämättä sitä öljyiseksi. Käytä sitä meikin alla saadaksesi hyvän pohjan, meikin päällä kiinnittääksesi meikin tai ota mukaan laukkuun lisätäksesi kiiltoa päivän aikana. 

Pidä pulloa noin 30 cm kasvoista saadaksesi varta vasten tähän käyttötarkoitukseen suunnitellulla pumpullamme tasaisen kerroksen kasvoillesi. 

Tämä setting spray ultrakevyellä koostumuksellaan tasoittaa myös ihoa ruskeista merilevistä saadun uutteen avulla. 

Voit käyttää sitä yhtä hyvin meikin kanssa tai ilman - aina kun haluat lisää kaunista hehkua. 

That Extra Hydration on kosteuttava suihkeemme. Kaikki tietävät, miten tärkeää kosteus on kestävän ja hienon meikin saamiseksi, eikö vaan? Tuotekehitystiimimme on suunnitellut tämän setting sprayn erityisesti antamaan ihollesi lisää kosteutta. Se kosteuttaa ja sisältää myös viikunakaktusta, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa. 

Käytä setting spray -suihketta meikin alla, kun meikkisi on valmis kiinnitettäväksi, lisää sitä päivän aikana antamaan ihollesi kosteutta tai silloin, kun meikitön ihosi tuntuu kuivalta. Myös That Extra Hydration -tuotteessa on erityinen pumppu, jonka avulla tuote levittyy kasvoille pehmeästi ja tasaisesti. Kun käytät tuotetta, pidä pulloa noin 30 cm kasvoistasi ja suihkuta ultrakevyttä tuotetta saadaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen. 

Molemmat suihkeet auttavat meikkiäsi pysymään paremmin päivän aikana!

Osta enemmän
Ymmärrämme, että saatat haluta molemmat, parhaat puolet kummastakin. Siksi olemme luoneet setin, joka sisältää molemmat sprayt parempaan hintaan, jotta voisit ostaa molemmat, sekoittaa niitä tai käyttää niitä erikseen haluamastasi lopputuloksesta riippuen! 

Olemme tehneet myös setin, joka sisältää molemmat setting sprayt ja vaaleanpunaisen meikkipussimme, jotta saat täydellisen pakkauksen! 

Setting spraymme: 

  • 100 ml
  • Vegaanisia 
  • Cruelty Free
  • Ilmainen toimitus yli 25 euron tilauksiin 

Miksi käyttää setting spraytä?

  • Meikin kiinnitys
  • Kestävämpi lopputulos 
  • Lisää kosteutta ja kiiltoa 
  • Helppo lisätä päivän aikana 
  • Enemmän hoitavia ainesosia 

Haluatko lukea lisää? 
Jokaiselta suihkeidemme tuotesivulta voit lukea sekä informatiivisia tuotetekstejä kustakin tuotteesta että asiakasarvosteluja nähdäksesi, mitä mieltä muut asiakkaat ovat setting spray -suihkeistamme. Jos sinulla jää silti kysyttävää, voit myös aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Voit ottaa meihin yhteyttä täällä. 

Viimeinen vinkki... 
Setting spraymme pakkauskoko on 100 ml. Ne sopivat kokonsa puolesta täydellisesti otettaviksi mukaan käsilaukkuun, josta niitä on helppo lisätä päivän aikana. Ne sopivat myös meikkipussiin tai kylpyhuoneen kaappiin. Toivomme, että luot fantastisen lookin setting spray -tuotteidemme avulla!

Setting Spray

Setting spraySetting SpraySetting Spray

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia