Setting Spray

Setting spray saa meikin sulautumaan ihoon ja kestämään pidempään. Valittavana on kolme erilaista setting sprayta: yksi antaa lisähehkua, toinen kosteuttaa ja kolmas saa meikin kestämään erityisen pitkään.

Best seller
THAT DEWY HYDRATION DUO
THAT DEWY HYDRATION DUO
Setting Spray
Kit 17 %
€40
Best seller
THAT EXTRA HOUR
THAT EXTRA HOUR
Setting Spray
Setting Spray
€24
Osta
Best seller
THAT DEWY LOOK
THAT DEWY LOOK
Setting Spray
Setting Spray
€24
Osta
Best seller
THAT EXTRA HYDRATION
THAT EXTRA HYDRATION
Setting Spray
Setting Spray
€24
Osta
Best seller
SETTING SPRAY TRIO
SETTING SPRAY TRIO
Makeup Kit
Kit 22 %
€56
Lahja kaupan päälle
DEWY KIT
DEWY KIT
That Dewy Look & Dewy Drops
Kit 4 %
€55
Best seller
THAT DUO LOOK
THAT DUO LOOK
Gift Box
Kit
€25
THAT EXTRA BASE
Makeup Kit
Kit 14 %
€65

That Dewy Look
That Dewy Look antaa iholle hehkua ja hohdetta jättämättä sitä öljyiseksi. Käytä sitä meikin alla saadaksesi hyvän pohjan, meikin päällä meikin kiinnittämiseen tai ota mukaan laukkuun ja lisää hehkua iholle päivän aikana. Pidä pulloa noin 30 cm:n päässä kasvoista ja suihkuta erikoissuunnitellulla pumpullamme tasainen kerros koko kasvoille. Setting sprayn ultrakevyt koostumus tasoittaa ihoa ruskolevästä saadun uutteen avulla. Suihketta voidaan käyttää sekä meikin kanssa että ilman meikkiä antamaan iholle lisähehkua.

That Extra Hydration 
That Extra Hydration on kosteuttava suihke. Kosteus on aina tärkeää, jotta meikki pysyy hyvin ja siistinä. Tuotekehitystiimimme on suunnitellut tämän setting sprayn erityisesti antamaan ihollesi lisää kosteutta. Se sisältää myös viikunaopuntiaa, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Käytä That Extra Hydration ‑suihketta ennen meikkiä tai sen päälle meikin kiinnittämiseen, tai ota mukaan laukkuun ja kosteuta ihoa päivän aikana. Suihketta voidaan käyttää myös täysin meikittömälle iholle, jos iho tuntuu kuivalta päivän aikana. Pidä pulloa noin 30 cm:n päässä kasvoista ja suihkuta erikoissuunnitellulla pumpullamme tasainen kerros koko kasvoille.

That Extra Hour
That Extra Hour on paras kaverisi, kun haluat meikin kestävän pitkään! Käytä suihketta pohjustustuotteena meikkivoiteen alla tai viimeistele meikkisi tällä setting spraylla, joka jättää kasvoille pehmeän kalvon, jonka ansiosta meikki kestää kauemmin. Koostumus tuntuu iholla kevyeltä, ja erikoissuunniteltu pumppumme suihkuttaa pehmeän ja tasaisen kerroksen tuotetta koko kasvoillesi. That Extra Hour on vegaaninen, eikä se sisällä ihoa kuivattavaa alkoholia. 

Osta enemmän
Tarjoamme suihkeistamme useita erilaisia settejä, jotta voit ostaa enemmän edullisemmin. Kaikkia suihkeita voidaan käyttää yhdessä riippuen siitä, millaisen lopputuloksen haluat. Jotta meikki kestää erityisen pitkään tasaisena, suosittelemme käyttämään primeria meikkivoiteen alla. 


Miksi käyttää setting spraytä?

  • Meikin kiinnittäminen
  • Kestävämpi lopputulos 
  • Saa meikin sulautumaan ihoon
  • Lisää kosteutta ja hehkua
  • Erikoissuunniteltu pumppu antaa tasaisen lopputuloksen 
  • Enemmän hoitavia ainesosia 


Haluatko lukea lisää? 
Jokaiselta tuotesivulta voit lukea sekä informatiivisia tuotetekstejä kaikista tuotteista että asiakasarvosteluja nähdäksesi, mitä mieltä muut asiakkaat ovat setting spray ‑suihkeistamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, voit myös aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Voit ottaa meihin yhteyttä täällä.

Setting spraySetting SpraySetting Spray

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia