Paletit

Sassy, Classy ja Cute - kasvopalettimme ovat tulleet jäädäkseen. Niistä on myös tullut nopeasti monien CAIA-edustajiemme suosikkeja. Ne on helppo ottaa mukaan ja ne sisältävät contourin, poskipunan, bronzerin ja highlighterin. Kaikki yhdessä tuotteessa, jota on helppo kantaa mukana.

SASSY
Face Palette
€36
Osta
CLASSY
Face Palette
€36
MULTI USE PALETTE - LIGHT TO MEDIUM
€63
Osta
MULTI USE PALETTE - MEDIUM TO DEEP
€63
Osta

CAIAn paletit
Yksi myydyimmistä tuotteistamme - kasvopalettimme! Sassy, Classy & Cute ovat saavuttaneet nopeasti suosiota CAIA-edustajien keskuudessa. Paletti sisältää neljä tuotetta: Highlighter, bronzer, poskipuna ja contour. Korostusväri luo prismateknologiallaan kauniin kiillon samalla, kun koostumus tekee siitä helposti levitettävän. Poskipuna on silkinpehmeä, bronzer antaa ihanan päivettyneen lopputuloksen ja contouria on helppo käyttää. 

Itse palettia on hyvin kätevä kuljettaa mukana sekä laukussa että meikkipussissa. Se sisältää useita tuotteita ja sen sisällä on peili, jotta voit meikata tai korjata meikkiä päivän aikana. 

Sassy 
Tämä paletti on kaikista värisävyistämme vaalein. Highlighter on vaalea ja sen pohjasävy on kylmempi. Contour on pohjasävyltään kylmempi, jotta varjostus olisi helpompaa, kun taas bronzer on sävyltään lämpimämpi ja sopii levitettäväksi koko kasvojen alueelle. Poskipunassa on vaaleanpunainen sävy. Tämä paletti on vegaaninen. 

Jos haluat nähdä kuvan kaikista väreistä, katso tuotesivulta kuva 5. 

Classy
Tämä paletti on tuotevalikoimamme toiseksi vaalein. Highlighter on lämpimämmän kullansävyinen. Poskipunassa on enemmän kuparin sävyä ja contourissa taas kylmempi sävy, jotta voit työstää varjostusta samalla, kun bronzer on lämpimämpi ja sopii levitettäväksi haluamallesi alueelle. Tämä paletti on vegaaninen. 

Jos haluat nähdä kuvan kaikista väreistä, katso tuotesivulta kuva 5. 

Cute
Tämä paletti sisältää kaksi eriväristä poskipunaa, jotta voit työstää dynaamisemmin erilaisia värejä kasvoilla. Toinen poskipunista on punainen, vaaleanpunainen sävyltään ja toinen enemmän violettiin taittava. Bronzerissa on tummin sävy neljästä paletistamme ja highlighterissa on kylmempi pohjasävy ja kuparin sävy, jossa on violetin vivahteita.

Jos haluat nähdä kuvan kaikista väreistä, katso tuotesivulta kuva 5. 

Palettimme: 

  • Highlighter, bronzer, contour ja poskipuna 
  • Cruelty Free
  • Ilmainen toimitus yli 25 euron tilauksiin 

Paletin tuotteet 
Poskipunaa levitetään poskiluulle piirteidesi ja kasvojesi korostamiseksi. Yksi vinkki on levittää sitä hyvällä siveltimellä, joka on tarkoitettu juuri poskipunan levittämiseen, jotta saat helposti tasaisen lopputuloksen. Suosittelemme sivellintä Angled Blush Brush 06 tai Feather Blending Brush 05. Levitä kevyillä vedoilla saadaksesi parhaan lopputuloksen.

Contourilla luot enemmän dynamiikkaa kasvoille. Käytä silloin omaa ihonsävyäsi tummempaa sävyä voidaksesi varjostaa alueita, joita et halua korostaa ja luodaksesi enemmän syvyyttä kasvoillesi.

Highlighteria käytetään korostamaan valoheijastuksen ja kiillon avulla niitä kasvojesi piirteitä, joita haluat korostaa. Tässä vain mielikuvitus asettaa rajat siihen, mihin haluat tuotetta levittää, mutta monet levittävät sitä poskiluulle, kulmaluulle, nenälle, amorinkaarelle ja dekolteen alueelle. Bronzerin tarkoituksena on luoda hieman omaa sävyä tummempi sävy kasvoille ruskettuneemman vaikutelman luomiseksi. Levitä sitä joko koko kasvojen alueelle tai alueille, joissa se näyttää mielestäsi parhaimmalta. Monet käyttävät bronzeria myös poskipunana tai luomivärinä.

Paletit

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia