Eyeliner

Korosta silmiäsi eyelinerilla, joka saa aikaan intensiivisemmän tyylin. Mukauta levittämistä sen mukaan, miten dramaattisen vaikutelman haluat luoda. Eyelineria voidaan käyttää sekä arjessa että juhlassa. Käytä mustaa eyelineria luomaan intensiteettiä katseeseesi ja valkoista eyelineria luomaan illuusio suuremmista ja kirkkaammista silmistä. 

Limited Edition
JOYRIDE KIT
JOYRIDE KIT
Kit 11 %
€63
Limited Edition
JOYRIDE
JOYRIDE
CAIA x Astrid S
Kit
€40
Osta
MTV
Eyeliner
Eyeliner
Eyeliner
Eyeliner
Saatavana 3 sävyä
€19
MTV
Eyeliner
Eyeliner
Eyeliner
Eyeliner
Saatavana 3 sävyä
€19
Osta
Limited Edition
TOUR KIT
TOUR KIT
Astrid S
Kit 11 %
€114
MTV
Eyeliner
Eyeliner
Eyeliner
Eyeliner
Saatavana 3 sävyä
€19
Osta
SNATCHED EYELINER
SNATCHED EYELINER
Liquid Eyeliner
Eyeliner
€19
Osta
SNATCHED EYES
SNATCHED EYES
Kit 12 %
€38
Festive Season
ALL ABOUT EYES
ALL ABOUT EYES
Makeup Kit
Kit 19 %
€63
Best seller
Eye Brightener Eyeliner
Eye Brightener Eyeliner
Inliner
Eyeliner
€19
Osta
Pencil Eyeliner Eyeliner
Pencil Eyeliner Eyeliner
Eyeliner
Eyeliner
€19
Osta

Eyeliner on pitkään ollut monien suosikki. Voit korostaa sillä silmiäsi kauniisti ja valita samalla itse, miten dramaattisen ja intensiivisen tyylin haluat. Tämän ansiosta silmänrajauskynä sopii niin arkeen kuin juhlaankin. 

Levitä eyelineria ripsien tyveen tuodaksesi intensiivisyyttä katseeseesi ja valitse eyeliner paksuus makusi mukaan. Voit myös vetää siiven ulospäin silmän reunasta luodaksesi tunnetut cat eye -tyylin. Eyelinereita on saatavana sekä nestemäisenä eyelinerina että ohuella kärjellä tarkkaan levittämiseen tai helppokäyttöisenä eyeliner-kynänä. 

Valkoisella eyeliner-kynällä luot illuusion suuremmista ja kirkkaammista silmistä. Levitä tätä alaripsien sisäpuolelle. 

Käyttö: 
Kun olet valinnut, millaista eyelineria haluat käyttää, on aika kokeilla sitä! Suorien viivojen luomista varten levittämistä voi helpottaa, jos nojaat kyynärpäätäsi johonkin. Levitä eyelineria suhteellisen nopealla liikkeellä, koska liian hidas levittäminen antaa helposti epätarkemman lopputuloksen. Harjoitus tekee mestarin, ja voit luoda kaikkea arkisemmasta tyylistä aistikkaampaan ilmeeseen. 

CAIA Eyeliner: 

  • Vedenkestävä koostumus
  • Valkoinen ja musta eyeliner 
  • Ilmainen toimitus yli 25 euron tilauksiin 
  • Cruelty Free 


Millainen eyeliner kannattaa valita?
Tämä on usein makuasia sen suhteen, mitä suosit sekä ulkonäöllisesti että levittämisen kannalta. Jos käytät nestemäistä eyelineria, rajauksesta tulee tarkempi ja terävämpi, kun taas kynällä voit häivyttää enemmän ja saat pehmeämmän lopputuloksen. 

Valkoista eyelineria voidaan käyttää sellaisenaan tai sen voi yhdistää kaikenlaisiin muihin eyelinereihin. 

Vinkkejä siipimäisen eyeliner-rajauksen tekemiseen 

Haluatko saada suositun siipirajauksen, joka antaa kauniin vaikutelman silmillesi? 

  • Aloita tekemällä suhteellisen leveä viiva yläluomen keskelle. Hyvä vinkki on pitää eyelineria hieman alaspäin vinossa, jotta pääset aivan ripsien tyveen tasaisen levittämisen varmistamiseksi.  
  • Aloita tekemällä hieman kapeampi viiva silmäluomen sisänurkkaan ja siirry luomen keskelle, josta aloitit rajauksen. Jotta saat yhtenäisen rajauksen myös ulkonurkkaan, tee rajaus ulkonurkasta keskiosaa kohti. 
  • Saadaksesi siiven muodon, maalaa viiva, joka alkaa ulkonurkasta ja vedä se viistosti ylöspäin ja ulospäin ja yritä samalla katsoa alas. Katso suoraan eteenpäin ja vedä viiva ulkonurkan keskeltä yhdistäen tämä viiva edelliseen viivaan siten, että siitä tulee terävä siipi. Täytä ja olet luonut klassisen eyeliner-tyylin, jossa on siipi!
  • Se, miten paljon haluat ”vetää ulos” siipeä ja miten korkean siitä haluat, on täysin makuasia ja itsesi päätettävissä! 
Eyeliner
EyelinerEyelinerEyeliner

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia