Normaalille iholle

Normaali iho on vaivattomin ihotyyppi. Jos ihosi tasapaino on mielestäsi hyvä eikä se kärsi kuivumisesta tai rasvoittumisesta, nämä ovat ihonhoitotuotteet sinulle.

Inv. översätt.
Inv. översätt.
Best seller
SOFT CLEANSING CREAM
SOFT CLEANSING CREAM
Normal Skin
Cleanser
€19
Osta
Best seller
ULTIMATE HYDRATION TONER
ULTIMATE HYDRATION TONER
Normal Skin
Toner
€19
Osta
DEW BOOSTER SERUM
DEW BOOSTER SERUM
Normal Skin
Serum
€29
Osta
Best seller
HYDRA BOOST DAY CREAM
HYDRA BOOST DAY CREAM
Normal Skin
Day Cream
€27
Osta
INSTANT SOOTHING FACE MASK
INSTANT SOOTHING FACE MASK
Normal Skin
Mask
€24
Osta
SKIN BOOST SHEET MASK
SKIN BOOST SHEET MASK
Normal Skin
Mask
€22
Osta
Best seller
HANDLE WITH HAIR - PINK
HANDLE WITH HAIR - PINK
Hairband
Tools
€10
Osta
NORMAL SKIN COLLECTION
NORMAL SKIN COLLECTION
Skincare Kit
Kit 22 %
€73

Normaalin ihon ihonhoitosarjastamme löydät:

  • Cleanser
    Hyvä, syväpuhdistava cleanser on välttämätön, jotta iho voi hyvin ja pääsee palautumaan. Meikin puhdistaminen iholta on tietysti aina tärkeää, mutta se kannattaa puhdistaa joka ilta, vaikka iholla ei olisikaan meikkiä. Päivän aikana iho altistuu epäpuhtauksille ja lialle, jotka haluamme poistaa ennen muiden tuotteiden levittämistä.

  • Toner
    Toner valmistelee ihon ennen muiden ihonhoitotuotteiden levittämistä. Eri tonereilla on erilaisia ominaisuuksia ja ne helpottavat myös muiden ihonhoitotuotteiden imeytymistä.

  • Day Cream
    Päivävoide levitetään aamuisen ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena. Se muodostaa hoitavan kerroksen, joka kosteuttaa, ravitsee ja suojaa ihoasi. 

Kaikki tämän sarjan tuotteet on tarkoitettu antamaan ihollesi runsaasti kosteutta. Normaalille ihotyypille on tärkeää säilyttää ihon luonnollinen tasapaino ja saada samalla paljon kosteutta.

Soft Cleansing Cream puhdistaa ihon rasvasta, epäpuhtauksista ja meikistä vaikuttamatta ihon luonnollisiin suojakerroksiin. Cleanser on pehmeä ja voidemainen, ja se muuttuu ylelliseksi vaahdoksi joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. Hiero tuotetta sormenpäilläsi kostealle kasvojen ja kaulan iholle ja huuhtele sitten haalealla vedellä.

Ultimate Hydration Toner kosteuttaa ihoa ja tasapainottaa sen luonnollisen pH-arvon. Toner levitetään kasvoille sen jälkeen, kun olet puhdistanut ihon cleanserillamme. Taputtele tuotetta varovasti kasvoille ja kaulalle tai levitä vanulapulla.  

Hydra Boost Day Creamisasa on kevyt ja voidemainen koostumus, joka imeytyy nopeasti ihoon jättäen sen sileäksi ja pehmeäksi.  Nimensä mukaisesti, tämä päivävoide yhdessä tonerimme kanssa antaa sinulle todellisen Hydra Boostin! Levitä ihonhoitorutiinisi viimeisenä vaiheena.

Vaikuttavat aineet
Ihonhoitotuotteemme sisältävät monia erilaisia vaikuttavia aineita. Jokaisen tuotteen ”ominaisuudet” -kohdasta löydät kyseisen tuotteen pääasialliset vaikuttavat aineet. Olemme myös koonneet sanakirjaan kaikki ihonhoitotuotteidemme vaikuttavat aineet. 

Kaikki ihotyypit

Meillä on myös kaikille ihotyypeille tarkoitettu kategoria, josta löydät:
- Eye Cream
- Eye Make Up Remover
- Night Cream

Awakening Eye Cream -silmänympärysvoiteessa on voidemainen ja pehmeä geelimäinen koostumus. Se kosteuttaa, pehmentää tummia silmänalusia ja vahvistaa ihon kimmoisuutta.

Sleeping Beauty Night Cream on täynnä kosteuttavia ja rauhoittavia ainesosia, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta ja valmistelevat ihon uuteen päivään.

Careful Eye Makeup Remover poistaa vaikeimmankin mascaran ja jättää ihosi pehmeäksi ja kosteutetuksi. 

Sosiaalinen media
Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa! Löydä CAIA Cosmetics Instagramista, Facebookista, Youtubesta ja TikTokista. Täällä julkaisemme opetusvideoita, vastaamme kysymyksiin, tiedotamme uusista julkaisuista ja jaamme vinkkejä ja vihjeitä. 

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia