SPF

Uusi Design
GOT YOU COVERED KIT
GOT YOU COVERED KIT
SPF 30 Lip Oil & SPF 50+ Face Cream
Kit 16 %
€43
Uusi Design
BEACH LIP SPF 30 LIP OIL
BEACH LIP SPF 30 LIP OIL
All Skin Types
Lip Care
€22
Osta
Uusi Design
THE SHIELD SPF 50+ FACE CREAM
THE SHIELD SPF 50+ FACE CREAM
All Skin Types
Spf
€29
Osta

SPF on lyhenne Sun Protection Factorista eli aurinkosuojakertoimesta.  Hyvä suojakerroin suojaa ihoa haitallisilta UV-säteiltä, jotka aiheuttavat varhaisia ikääntymisen merkkejä, ja auttaa jopa häivyttämään vaurioita häivyttämällä tummentumia ja parantamalla ihon rakennetta. Luku osoittaa, kuinka hyvä suojan aurinkovoide tarjoaa auringon UV-säteiltä, ts. se ilmoittaa aurinkovoiteen UV-suojakertoimen. 

  • SPF 30 voi tarjota kolmekymmentä kertaa ihon normaalin suojan auringon UV-säteitä vastaan.

  • SPF 50 voi tarjota viisikymmentä kertaa ihon normaalin suojan auringon UV-säteitä vastaan.


The Shield Face Cream
Kasvovoide, joka antaa iholle korkean UV-suojan. Voide imeytyy nopeasti tahmaamatta ja sisältää hyaluronihappoa ja E-vitamiinia, jotka kosteuttavat ja pehmentävät ihoa. Levitä suoraan puhdistetulle iholle tai ihonhoitorutiinisi viimeisenä vaiheena.  The Shield sisältää SPF 50+:n.

Beach Lip Oil
Muista suojata myös huulesi! Beach Lip Oil antaa kauniin kiillon huulillesi ja suojaa samalla auringon UV-säteiltä. Öljy sisältää E-vitamiinia, ja sen suojakerroin on SPF 30. Huulia suojaava tasainen kiiltokerros on helppo levittää.

After Sun Serum
Seerumi, joka on täydellinen levitettäväksi pitkän auringossa vietetyn päivän jälkeen. Kevyt ja nopeasti imeytyvä after sun -seerumi, joka auttaa lisäämään kosteutta sekä palauttamaan ihon pehmeyden ja kimmoisuuden.

SPFSPFSPF

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia