Beauty Icons AB:n tietosuojakäytäntö 


Beauty Icons AB (jäljempänä ”Beauty Icons”, ”CAIA” tai ”me”) vaalii yksityisyyden suojaasi. Tässä käytännössä haluamme kertoa sinulle, miten käsittelemme henkilötietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on. Henkilötiedot ovat tietoja, jotka voidaan yhdistää sinuun yksityishenkilönä, kuten nimesi ja yhteystietosi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että käsittelemme henkilötietojasi:

 • Siinä määrin kuin on tarpeen tilauksesi käsittelemiseksi ja toimittamiseksi.
 • Tarjotaksemme sinulle tarjouksia ja inspiraatiota. Sekä uutiskirjeiden, tekstiviestien että kohdennetun kohdennetun markkinoinnin kautta sosiaalisessa mediassa sekä muutoin verkossa ja sen ulkopuolella.
 • Kommunikoidaksemme kanssasi ja vastataksemme kysymyksiisi.
 • Esittääksemme sinulle kysymyksiä CAIAsta ja yrityksestämme saamastasi kokemuksesta.
 • Muistuttaaksemme sinua hylätystä ostoskorista.
 • Asiakastilin luomiseksi ja ylläpitämiseksi.
 • Lakien ja sääntöjen (esim. kuluttaja- ja kirjanpitolainsäädäntöjen) noudattamiseksi.

Sinulla on useita oikeuksia tietosuojalain mukaan. Sinulla on esimerkiksi aina oikeus kieltäytyä vastaanottamasta markkinointiviestejä. Voit myös lukea siitä, miten voit vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn – mitä oikeuksia sinulla on.

Haluatko tietää lisää? Tutustu mieluusti alla oleviin yksityiskohtaisiin selvityksiin. Voit lukea siitä, miten, miksi ja kuinka kauan käsittelemme henkilötietojasi.


Kuka on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä?
Beauty Icons AB, jonka Y-tunnus on 559153-2493, on henkilötietojesi käsittelyn rekisterinpitäjä. 

Huomaa, että maksuratkaisujen toimittajamme, kuten Qliro, käsittelevät verkkosivustoltamme keräämiään henkilötietoja ostojen suorittamiseen ja ovat vastuussa omasta käsittelystään. 

Yhteystiedot

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä henkilötietojesi käsittelyyn liittyen, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@caiacosmetics.com. Osoitteemme on Biblioteksgatan 29, 6. vån, 114 35 Stockholm.


Keneltä tai mistä keräämme henkilötietojasi?
Käsittelemme henkilötietoja, jotka olet jakanut kanssamme tai jotka saamme sinulta ostotapahtuman yhteydessä ja vieraillessasi verkkosivustollamme. 


Kenellä on pääsy henkilötietoihisi?
Henkilötietojasi käsittelee pääasiassa CAIA. Emme koskaan myy henkilötietojasi. Joissakin tapauksissa jaamme henkilötietojasi. Alta löydät lisätietoja siitä, mihin tarkoitukseen jaamme mitäkin henkilötietoja. Saatamme joutua jakamaan henkilötietojasi muun muassa täyttääksemme velvollisuutemme sinua kohtaan hyvällä ja tehokkaalla tavalla, esimerkiksi:

 • Jotta voisimme varmistaa, että maksat meille, maksuratkaisujen toimittajamme saavat henkilötietosi käyttöönsä.
 • Jotta voimme toimittaa tuotteesi kotiosoitteeseesi tai noutopisteeseesi ja käsitellä palautuksia, jaamme henkilötietojasi kuljetusliikkeiden kanssa.
 • Jotta voisimme kerätä arvostelusi ja julkaista ne verkkosivustollamme, jaamme henkilötietojasi teknisiä ratkaisuja toimittavan palvelutarjoajamme kanssa voidaksemme kerätä ja julkaista arvosteluja.
 • Jotta voimme markkinoida asiaankuuluvia tuotteita ja tehdä verkkosivustostamme mahdollisimman merkityksellisen, jaamme henkilötietojasi markkinointipalvelujen toimittajien kanssa. Tällaisia ovat esimerkiksi Google ja Facebook.
 • Jaamme henkilötietojasi tietotekniikkapalvelujen toimittajien kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme henkilötietojen käsittelijöinä auttaakseen meitä tietotekniikkapalveluissa.

Voit ottaa meihin yhteyttä, jos haluat tarkempia tietoja siitä, keiden kanssa jaamme henkilötietojasi.


Siirrämmekö henkilötietojasi EU:n/ETA:n ulkopuolelle?
CAIA käsittelee henkilötietojasi yleensä EU:n/ETA:n sisällä, mutta yksittäisissä tapauksissa käytämme toimittajia EU:n/ETA:n ulkopuolisista maista. Kun siirrämme henkilötietojasi EU:n/ETA:n ulkopuolelle, CAIA varmistaa, että tietosuojan taso on riittävän korkea sen varmistamiseksi, että siirto tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti. CAIA voi siirtää henkilötietojasi Yhdysvaltoihin, uutiskirjeen tarjoajalle sekä toimittajillemme, jotka tarjoavat palveluja asianmukaisten tuotteiden markkinoimiseksi ja verkkosivustomme tekemiseksi mahdollisimman merkitykselliseksi. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää siitä, miten jaamme henkilötietojasi.


Miten voit vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn?
Tietosuojalain mukaan sinulla on erinäisiä oikeuksia vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn. Alta löydät tarkempaa tietoa oikeuksistasi. Jos sinulla on kysyttävää tästä tai haluat käyttää näitä oikeuksia, voit ottaa meihin yhteyttä.


Oikeus peruuttaa suostumus
Siltä osin kuin henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseen, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn milloin tahansa. Peruutus tulee voimaan, kun peruutat suostumuksesi. 

Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä
Sinulla on milloin tahansa oikeus vastustaa oikeutettuun etuun perustuvaa henkilötietojesi käsittelyä erityistilanteeseesi liittyvällä perusteella. Lue alta lisää siitä, mitä intressipunninta tarkoittaa. Sinulla on aina oikeus kieltäytyä meidän lähettämästämme suoramarkkinoinnista, kuten uutiskirjeistä. Joissakin muissa tapauksissa kieltäytymisoikeutta ei ole (esim. lakisääteinen vaatimus henkilötietojesi säilyttämisestä).


Oikeus saada pääsy tietoihin
Sinulla on oikeus saada vahvistus siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja. Voit lähettää pyyntösi osoitteeseen info@caiacosmetics.com. Jos käsittelemme henkilötietojasi, sinulla on oikeus saada kopio käsittelemistämme henkilötiedoista sekä tietoa käsittelystä.

Oikeus tietojen oikaisemiseen
Sinulla on oikeus oikaista sinua koskevat virheelliset henkilötiedot ja pyytää meitä täydentämään puutteelliset henkilötiedot.

Oikeus tietojen poistamiseen (”oikeus tulla unohdetuksi”) ja käsittelyn rajoittaminen
Sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus saada henkilötietosi poistetuiksi. Tämä pätee esimerkiksi, jos henkilötietoja ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, jota varten ne kerättiin tai jota varten niitä käsiteltiin, tai kun peruutat suostumuksesi, johon käsittely perustuu ja jos käsittelyn jatkamiselle ei ole muuta laillista perustetta. Sinulla on myös oikeus pyytää, että CAIA rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Tämä pätee esimerkiksi silloin, kun kiistät henkilötietojen paikkansapitävyyden tai jos käsittely on lainvastaista ja vastustat henkilötietojen poistamista ja pyydät sen sijaan käytön rajoittamista. Tämä pätee myös silloin, kun suoritamme intressipunnintaa tapauksissa, joissa vastustat henkilötietojesi käsittelyä.


Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
Sinulla on aina oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Voit tehdä sen siinä EU:n/ETA:n jäsenvaltiossa, jossa sinulla on kotipaikka, jossa työskentelet tai jossa sovellettavan tietosuojalainsäädännön väitetty rikkominen on tapahtunut. Ruotsissa valvontaviranomainen on Ruotsin tietosuojaviranomainen (IMY). 

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
Sinulla on oikeus pyytää meitä siirtämään joitakin hallussamme olevia henkilötietojasi toiselle yritykselle (tietojen siirrettävyys). Tämä oikeuden osalta sovelletaan meille antamiasi henkilötietoja jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa ja yhteensopivassa muodossa, jos:

 • Käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen; ja
 • Käsittely suoritetaan automaattisesti

Kun käytät oikeuttasi tietojen siirrettävyyteen, sinulla on oikeus, jos se on teknisesti mahdollista, saada henkilötiedot siirrettyä suoraan CAIAlta toiselle rekisterinpitäjälle.

Miten ja miksi käsittelemme henkilötietojasi?

Tavoitteenamme on kertoa mahdollisimman avoimesti, miten ja miksi käsittelemme henkilötietojasi. Alla olevista taulukoista voit lukea tarkemmin siitä, miksi käsittelemme henkilötietojasi (käsittelyn tarkoitukset), mitä henkilötietoja käsittelemme, mitkä ovat henkilötietojesi oikeudelliset käsittelyperusteet ja kuinka kauan käsittelemme henkilötietojasi kuhunkin tarkoitukseen. Ostotapahtuman täytäntöönpano edellyttää käsittelyä 

Käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme suorittaa ostotapahtumasi, esimerkiksi toimittaa tuotteen. 

Pyydämme huomioimaan, että maksuratkaisujen tarjoajamme käsittelevät henkilötietojasi myös tilauksesi maksun hallinnoimiseksi. Maksuratkaisujen tarjoajamme ovat riippumattomia rekisterinpitäjiä tällaisen käsittelyn osalta. Jotkut maksuratkaisujen tarjoajistamme antavat sinulle mahdollisuuden valita helpomman tavan tehdä ostoksia täyttämällä henkilötietosi automaattisesti tai muistamalla ne laitteellasi.


Tarkoitus – suorittaa ostotapahtumia

Käsittely

Henkilötiedot

Oikeudellinen käsittelyperuste

Säilytysaika

Hallinnoidaksemme ostoksiasi, vahvistaaksemme ostoksesi, toimittaaksemme ostoksesi ja kommunikoidaksemme kanssasi toimitukseen liittyen sekä kerätäksemme tietoja kokemuksestasi.

Nimi
Sähköposti
Tilaustiedot
Valittu maksutapa
Osoite
PuhelinnumeroSopimus

Käsittely on välttämätöntä kanssasi tekemämme sopimuksen täytäntöön panemiseksi.

Säilytämme henkilötietojasi 36 kuukautta tilauksen tekemisestä.

Henkilötietojen vastaanottajat

Jaamme henkilötietojasi maksupalveluntarjoajamme kanssa, joka käsittelee henkilötietojasi ostoksen yhteydessä. Maksupalveluntarjoajamme on käsittelyn itsenäinen rekisterinpitäjä ja lisätietoja saat maksupalveluntarjoajamme tietosuojakäytännöstä, josta saat tarkemmat tiedot ostoksesi yhteydessä.


Jaamme myös nimesi, osoitteesi, yhteystietosi ja tilaustietosi varaston toimittajamme kanssa, joka käsittelee henkilötietoja henkilötietojen käsittelijänä puolestamme. 


Jaamme varaston toimittajamme kautta nimesi, osoitteesi ja yhteystietosi ostoksesi yhteydessä valitsemallesi kuljetusliikkeelle, jotta voimme toimittaa tuotteesi. Käyttämämme kuljetusliikkeet ovat itsenäisiä rekisterinpitäjiä henkilötietojesi käsittelyssä. Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, tutustu heidän tietosuojakäytäntöihinsä. Tarkoitus - käsitellä kaikkia ostokseesi liittyviä kysymyksiä sekä palautuksia jne. 

 

Käsittely

Henkilötiedot

Oikeudellinen käsittelyperuste

Säilytysaika

Ottaaksemme sinuun yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää ostoksestasi, kuten ilmoittaaksemme sinulle, jos tuote on vedetty takaisin tai sitä ei ole enää saatavilla, tai vastaavia tietoja. 

Nimi
Sähköposti
Tilaustiedot (mitä tuotteita tilasit)

Oikeutettu etu

Käsittely on välttämätöntä, jotta voisimme ottaa sinuun yhteyttä ostokseesi liittyvissä asioissa

Siitä alkaen, kun teet
ostoksesi ja 36 kuukautta sen jälkeen. Jos haluat käyttää
peruuttamisoikeuttasi, palautusoikeuttasi tai vaihtaa tuotteesi ja voidaksemme noudattaa kuluttajansuojalakeja.

Nimi
Sähköposti
Tilauksen tiedot
Osoite
Puhelinnumero

Sopimus

Käsittely on välttämätöntä sinun kanssasi tekemämme sopimuksen täytäntöön panemiseksi 


Lakisääteinen velvoite

Käsittely on välttämätöntä myös, jotta voisimme toimia kuluttajansuojalainsäädännön mukaisesti. 

Siitä alkaen, kun teet
ostoksesi ja 12 kuukautta sen jälkeen. Jos päätät käyttää oikeuksiasi, käsittelemme henkilötietojasi, kunnes olemme tehneet päätöksen tilauksen peruuttamisesta, palautusoikeudesta tai tuotteen vaihdosta ja suorittaneet hyvityksen tai lähettäneet sinulle uuden tuotteen.

Voidaksemme käsitellä mahdollisia
valituksia, reklamaatioita ja/tai oikeustoimia meitä kohtaan.

Nimi
Yhteystiedot (sähköpostiosoite, puhelinnumero ja osoite)
Tilaustiedot
Antamasi tiedot, jotka ovat merkityksellisiä valituksen, reklamaation ja/tai oikeustoimien yhteydessä, esimerkiksi tiedot siitä, mikä tuotteessa on vialla

Lakisääteinen velvoite

Käsittely on välttämätöntä myös, jotta voisimme toimia kuluttajansuojalainsäädännön mukaisesti. 

Siitä lähtien, kun saamme
tiedon valituksestasi, reklamaatiostasi ja/tai oikeustoimista ja niin kauan, kun kyseinen asia on vireillä. Jos hylkäämme vaatimuksesi, säilytämme tietoja aina 36 kuukautta siltä varalta, että päätät antaa riita-asiasi toisen tahon käsiteltäväksi.

Henkilötietojen vastaanottajat

Jaamme henkilötietojasi verkkokauppa-alustamme tarjoajan sekä asiakaspalvelun tarjoajamme kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme henkilötietojen käsittelijän ominaisuudessa.Käsittely, joka tapahtuu voidaksemme täyttää laissa säädettävät vaatimukset 

Joissakin tapauksissa meidän on käsiteltävä henkilötietojasi täyttääksemme lakien tai muiden vaatimusten, kuten kirjanpitolain säilyttämisvaatimukset sekä rahanpesulain ja kuluttajansuojalainsäädännön vaatimukset. Jos et anna meille henkilötietoja näihin tarkoituksiin, emme voi suorittaa ostotapahtumaasi.

Tavoitteena lakisääteisten velvoitteiden täyttäminen

Käsittely

Henkilötiedot

Oikeudellinen käsittelyperuste

Säilytysaika

Lakien, kuten kirjanpitolain ja rahanpesun vastaisen lainsäädännön, noudattaminen


Tapahtumatiedot, maksuhistoria ja muut laskussa näkyvät tiedot
kuten nimi ja yhteystiedot.

IP-osoite

Lakisääteinen velvoite.


Lakisääteisten vaatimusten noudattaminen.

Ostohetkestä alkaen seitsemästä (7) kahdeksaan (8) vuoteen Ruotsin kirjanpitolain mukaisesti ja viidestä kymmeneen (5–10) vuoteen rahanpesun vastaisen lainsäädännön mukaisesti.

Henkilötietojen vastaanottajat

Jaamme henkilötietojasi tietotekniikkapalvelujen tarjoajamme kanssa, joka käsittelee henkilötietoja puolestamme henkilötietojen käsittelijän ominaisuudessa. 


Käsittely arvostelujen hallinnoimiseksi

Tarkoitus – arvostelujen hallinnointi

 

 

Käsittely

Henkilötiedot

Oikeudellinen käsittelyperuste

Säilytysaika

Arvostelusi julkaiseminen verkkosivustollamme. 

Nimi

Sähköposti

Tilaustiedot

Arvostelu 

Suostumus 


Pyydämme aina suostumuksesi ennen kuin julkaisemme arvostelusi.


Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Tämä ei kuitenkaan vaikuta käsittelyyn ennen suostumuksen peruuttamista. Käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme lähettää sinulle kyselyn ostotapahtuman jälkeen. 


Arvostelu säilyy, kunnes poistat
sen arvostelualustalta.

Henkilötietojen vastaanottajat

Jaamme henkilötietojasi markkinointialustamme tarjoajan kanssa, joka käsittelee henkilötietoja puolestamme henkilötietojen käsittelijän ominaisuudessa. Käsittely asiakastilisi hallinnoimiseksi

Voit halutessasi luoda asiakastilin verkkosivustollamme ja tehdessäsi meiltä ostoksia asiakastili luodaan automaattisesti. Jotta voimme hallita asiakastiliäsi, käsittelemme henkilötietojasi kanssasi tekemämme sopimuksen täytäntöön panemiseksi. Jos et anna meille henkilötietoja tähän tarkoitukseen, emme voi tarjota sinulle asiakastiliä.

Tarkoitus - asiakastilisi hallinnointi

 

 

Käsittely

Henkilötiedot

Oikeudellinen käsittelyperuste

Säilytysaika

Voidaksemme hallinnoida luomaasi
asiakastiliä ja jotta voisit kirjautua ja tarkastella aiempia ostoksiasi.

Tähän sisältyy tiliäsi koskevien päivitettyjen tietojen lähettäminen ja tietosuojakäytännöstämme.

Se sisältää myös käsittelyn tiliäsi koskevien turvatoimien toteuttamiseksi.


Käytämme evästeitä, jotka tunnistavat sinut, kun kirjaudut sisään, jotta voit pysyä kirjautuneena asiakastilillesi. 

Nimi
Käyttäjätunnus 

Sähköposti
Tilauksen tiedot

Ostohistoria

Palautukset ja reklamaatiot
Osoite
Puhelinnumero

Kirjautumistiedot


Sopimus

Käsittely on välttämätöntä sopimuksemme täytäntöön panemiseksi, tilin tarjoamiseksi sinulle, kun olet päättänyt hankkia tilin. Käsittely tietosuojakäytäntömme päivitysten lähettämiseksi on välttämätöntä lakien ja määräysten noudattamiseksi.

Säilytämme henkilötietojasi, kunnes pyydät meitä poistamaan tilisi tai enintään
kahden (2) vuoden ajan viimeisestä ostoksestasi tai kunnes päätät poistaa asiakastilisi.

Henkilötietojen vastaanottajat

Jaamme henkilötietojasi verkkokauppa-alustamme tarjoajan kanssa, joka käsittelee henkilötietoja puolestamme henkilötietojen käsittelijän ominaisuudessa.
Käsittely uutisten, inspiraation ja merkityksellisten tarjousten välittämiseksi sinulle

Käytämme evästeitä, pikseleitä ja vastaavia tekniikoita henkilötietojesi keräämiseen voidaksemme analysoida, miten käytät verkkosivustoamme ja markkinointitarkoituksiin. Evästekäytännöstämme saat tarkempia tietoja siitä, mitä evästeitä käytämme ja mihin tarkoituksiin [linkki]. 

Tarkoitus - uutiskirjeet ja muu markkinointi

 

Käsittely

Henkilötiedot

Oikeudellinen käsittelyperuste

Säilytysaika

Jotta voisimme pyynnöstä
lähettää sinulle uutiskirjeitä ja asiaankuuluvia tarjouksia

Sähköposti

Puhelinnumero 

Osoite
Tilaustiedot
Ostohistoria
Vierailuhistoria

(perustuu uutiskirjeeseen liittyvään vuorovaikutukseesi)  

Kun päätät
tilata uutiskirjeemme, käsittelemme henkilötietojasi suostumuksesi perusteella

Jos päätät tilata
uutiskirjettä ja saada asiaankuuluvia tarjouksia, lähetämme niitä, kunnes peruutat uutiskirjeidemme tilauksen.

Lähettääksemme sinulle markkinointiviestejä
ostotapahtuman jälkeen.

Sähköposti
Tilaustiedot Ostohistoria

Ikä
Vierailuhistoria

(perustuu uutiskirjeeseen liittyvään vuorovaikutukseesi)  

Kun olet tehnyt ostoksen, käsittelemme
henkilötietojasi oikeutetun etumme perusteella lähettää asiaankuuluvaa suoramarkkinointimateriaalia. Teemme tämän vain, jos olet tehnyt ostoksen etkä ole vastustanut markkinointiviestien vastaanottamista.

Jos lähetämme sinulle uutiskirjeitä
oikeutetun etumme perusteella, lähetämme sinulle tällaista markkinointimateriaalia kahden (2) vuoden ajan viimeisestä ostoksestasi, ellet vastusta markkinoinnin vastaanottamista ennen sitä.

Tehdäksemme sinulle kohdennettua markkinointia
sosiaalisessa mediassa ja kolmansien osapuolten sivustoilla.

Nimi

Sähköposti
Ostohistoria

Hakuhistoria 

Klikkaushistoria

VuorovaikutustiedotOikeutettu etumme
on käyttää henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin ja tehdä markkinoinnistamme sinulle merkityksellisempää.
Teemme tämän vain, jos olet tehnyt ostoksen meiltä etkä ole vastustanut markkinointiviestien vastaanottamista.

Henkilötietojasi
käsitellään kahden (2) vuoden ajan siitä, kun olet suorittanut ostoksesi, ellet vastusta markkinointiamme aiemmin

Mainostaaksemme
tuotteitamme verkkosivustollamme saatamme julkaista tuotekuvia-/videoita, jotka olet jakanut sosiaalisessa mediassa

Sosiaalisessa mediassa jakamasi kuva/video, käyttäjänimesi ja tekstisi. Nämä voivat sisältää henkilökohtaisia tietoja sinusta. 

Oikeutettu etumme
on julkaista materiaalia, jossa olet merkinnyt tuotemerkkimme aihetunnisteilla #caiacosmetics, #caia tai #iamcaia.

Kunnes ilmoitat, ettet
halua meidän enää näyttävän kuvaa/videota verkkosivustollamme

Henkilötietojen vastaanottajat

Jaamme henkilötietojasi verkkokauppa-alustamme toimittajan sekä markkinointialustamme toimittajan kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme henkilötietojen käsittelijän ominaisuudessa. 


Jos olet antanut suostumuksesi tähän, toimitamme pikseleitä mainontapalvelualustoille, kuten Metalle ja Googlelle, joiden kanssa teemme yhteistyötä ostamiemme mainosten optimoimiseksi. Tällöin jaamme koottuja tietoja pseudonymisoiduista henkilötiedoista. 

Henkilötietojen käsittely ottaessasi meihin yhteyttä

Jos otat yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai muiden kanavien kautta, meidän on käsiteltävä henkilötietojasi.

Tarkoitus - asiakaspalvelu

Käsittely

Henkilötiedot

Oikeudellinen käsittelyperuste

Säilytysaika

Vastataksemme kysymyksiisi, kun otat meihin yhteyttä verkkosivuillamme olevien lomakkeiden kautta, puhelimitse, sosiaalisen median kanavien kautta tai muun yhteydenottokanavan kautta.

Nimi, 

Yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköpostiosoite)

Osoite

Sosiaalisen median käyttäjätunnukset

Tapaustiedot ja mahdolliset meille lähetetyt kuvat sekä muut tiedot, jotka henkilö antaa meille.

Oikeutettu etu 


Oikeutettu etumme hallinnoida ja seurata yhteydenpitoamme kanssasi.

Säilytämme kanssasi käydystä yhteydenpidosta saatuja henkilötietojasi 12 kuukauden ajan siitä, kun yhteydenpitomme kanssasi asiassa päättyi. 

Voidaksemme
kommunikoida kanssasi, kun otat meihin yhteyttä ja annat palautetta.

Sähköposti

Käsittelemme myös tietoja, jotka annat meille antaessasi palautetta.

Oikeutettu etu 


Oikeutettu etumme hallinnoida ja seurata yhteydenpitoamme kanssasi.

Säilytämme kanssasi käydystä yhteydenpidosta saatuja henkilötietojasi 12 kuukauden ajan siitä, kun yhteydenpitomme kanssasi asiassa päättyi. 

Henkilötietojen vastaanottajat

Jaamme henkilötietojasi asiakaspalvelun toimittajamme kanssa, joka käsittelee henkilötietoja puolestamme henkilötietojen käsittelijän ominaisuudessa. Käsittely, joka tapahtuu, kun vierailet kotisivullamme

Jos olet päättänyt antaa suostumuksesi tähän, henkilötietosi kerätään matkapuhelimestasi, tietokoneeltasi tai muista laitteista, joilla vierailet verkkosivustollamme. 

Käytämme evästeitä, pikseleitä ja vastaavia tekniikoita henkilötietojesi keräämiseksi voidaksemme analysoida, miten käytät verkkosivustoamme sekä markkinointitarkoituksiin. Tätä kutsutaan termillä profilointi. Evästekäytännöstämme saat tarkempia tietoja siitä, mitä evästeitä käytämme ja mihin tarkoituksiin [linkki]. 

Me ja toimittajamme ryhdymme toimiin henkilötietojesi suojaamiseksi.

Tarkoitus - kun vierailet verkkosivustollamme

 

 

Käsittely

Henkilötiedot

Oikeudellinen käsittelyperuste

Säilytysaika

Parantaaksemme verkkosivustoamme ja sen toimintoja sekä mukauttaaksemme ja parantaaksemme käyttäjäkokemusta sekä analysoidaksemme, miten käytät verkkosivustoamme.


Verkkosivuston kävijämäärän laskeminen.

Tietoja siitä, miten käytät verkkosivustoa, kuten mitä tuotteita olet päättänyt klikata. 


Maantieteelliset alueet, joilta siirryt verkkosivustollemme.


Vierailuhistoria

Suostumus 


Kun vierailet verkkosivustollamme, pyydämme suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn markkinointitarkoituksiin.


Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. 

Säilytämme henkilötietoja enintään 24 kuukautta sen jälkeen, kun olet vieraillut verkkosivustollamme tai kunnes peruutat suostumuksesi. 

Jos olet aloittanut ostoksen kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi, hylätystä ostoskorista
sekä ostoskoriin jättämistäsi tuotteista muistuttamiseksi. 

Sähköposti

Tietoja ostoskorissasi olevista tuotteista 

Oikeutettu etumme
tehdä sinulle mahdollisimman helpoksi ostaa tuote, jota kohtaan olet osoittanut kiinnostusta lisäämällä sen ostoskoriin.

Siitä hetkestä lähtien, jolloin
lisäät tuotteen ostoskoriin kunnes teet ostoksen, mutta enintään viideksi (5) päiväksi.

Markkinoimme tuotteidemme tarjouksia sen perusteella, miten käytät verkkosivustoamme, käyttämissäsi sosiaalisen median kanavissa.


Käytämme markkinointipalveluita, jotka perustuvat analyysiin siitä, miten käytät verkkosivustoamme evästeiden, pikselien ja vastaavien tekniikoiden avulla, sekä tietoihin, joita näillä markkinointipalveluilla on sinusta.

Digitaalinen tunniste Tietoja siitä, miten käytät verkkosivustoamme

Klikkaushistoria

Ostohistoria 

Verkkoselain

Näytön resoluutio 

Tietoja siitä, miten käytät verkkosivustoa, kuten mitä tuotteita olet klikannut

Maantieteelliset alueet, joilta siirryt verkkosivustollemme

Vierailuhistoria

 Suostumus 


Kun vierailet verkkosivustollamme, pyydämme suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn markkinointitarkoituksiin.


Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

 Voimme lähettää sinulle markkinointiviestejä 24 kuukautta sen jälkeen, kun olet vieraillut verkkosivustollamme.

Henkilötietojen vastaanottajat

Jaamme henkilötietojasi verkkokauppa-alustamme sekä markkinointialustamme tarjoajien kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme henkilötietojen käsittelijän ominaisuudessa. 


Käytämme Google Tag Manager -palvelua saadaksemme tietoja siitä, miten käytät verkkosivustoamme. Jos olet antanut suostumuksesi tähän, toimitamme pikseleitä mainontapalvelualustoille, kuten Metalle, Tiktokille ja Googlelle, joiden kanssa teemme yhteistyötä ostamiemme mainosten optimoimiseksi. Tällöin jaamme koottuja tietoja pseudonymisoiduista henkilötiedoista.

MITEN OLEMME TEHNEET INTRESSIPUNNINNAN, KUN HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYN OIKEUSPERUSTEENA ON OIKEUTETTU ETUMME?

Beauty Icons AB käsittelee tiettyjä tarkoituksia varten henkilötietojasi ja luottaa oikeutettuun etuumme käsittelyn oikeusperusteena. Oikeusperustetta arvioidessamme teemme intressipunnintatestin. Olemme ilmaisseet oikeutetun etumme yllä olevissa taulukoissa. Ota meihin yhteyttä, jos haluat lukea lisää siitä, miten olemme tehneet tämän testin. Yhteystietomme on esitetty tämän tietosuojakäytännön alussa.

MUUTOKSET TÄHÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN 

Beauty Icons AB varaa itselleen oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä. Kulloinkin voimassa oleva käytäntö on saatavilla verkkosivuillamme.

Beauty Icons AB päivitti tätä tietosuojakäytäntöä 3. maaliskuuta 2024.

CAIA Cosmetics

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia