Osta prisma-bronzer CAIAlta | CAIA Cosmetics

BRONZER

CAIAn bronzerit perustuvat prismateknologiaan, joka antaa luonnollisen kiillon ja silkinpehmeän lopputuloksen. Ne on helppo levittää tuotteen voidemaisen koostumuksen ansiosta, joka asettuu kevyesti iholle. Tuloksena on luonnollisen päivettynyt ilme. Haluatko lisätä meikkiisi kiiltoa ja väriä? Löydä sitten suosikkisi jo tänään.

LA DIGUE
Bronzer
€29
GOLD COAST
Bronzer
€29
ANTIGUA
Bronzer
€29
MONACO
Bronzer
€29
Osta
BORA BORA
Bronzer
€29
Osta
BRONZE ME
Bronzer & Brush
€40 €50
BRONZER + HIGHLIGHTER
Bronzer & Highlighter
€49 €59
GLOW KIT
Blush, Bronzer, Highlighter & Setting Spray
€81 €105
POINTED POWDER BRUSH 10
Bronzer & Powder
€20
Osta
DOMED POWDER BRUSH 03
Powder & Bronzer
€18

Bronzerit
Olemme hyvin ylpeitä voidessamme esitellä bronzerimme – se on helposti levitettävä ja ylellinen tuote, jolla saat luonnollisen päivettyneen ja silkinpehmeän lopputuloksen.

Jokainen bronzer toimitetaan hienossa kiiltävässä peilillä varustetussa kotelossa, joka sopii hyvin meikkilaukkuun tai mukaan käsilaukkuun ollessasi liikkeessä.

Jokaisesta bronzerista on kotisivulla saatavilla useita kuvia sekä kuva, jossa tuote on esitelty eri sävyisillä ihoilla erilaisten lopputulosten näyttämiseksi, sekä video. Voit lukea myös informatiivisen kuvauksen tuotteesta sekä muiden asiakkaiden kirjoittamia tuotearvosteluja. Tuotekuvauksessa ilmoitamme myös, sopiiko tuote kylmälle/lämpimälle/neutraalille pohjasävylle antaaksemme parhaat edellytykset löytää juuri sinulle parhaiten sopiva bronzer.

Youtube-kanavallamme Bianca esittelee myös yhdessä meikkitaiteilijamme Hannan kanssa jokaisen bronzerin tarkemmin ja näyttää jokaisen värin.

Bronzerimme:

  • Vegaanisia
  • Voidemainen koostumus
  • Prismateknologia, joka antaa silkinpehmeän lopputuloksen
  • Cruelty Free


Voidemaisen koostumuksen ansiosta siveltimeen ei tartu yhtä paljon tuotetta kuin muita hyvin paljon pigmenttiä sisältäviä aurinkopuutereita käyttäessäsi. Tällä bronzerilla saat levitettyä tasaisemmin tuotetta, jota voit työstää helposti saadaksesi haluamasi lopputuloksen. Se tarkoittaa sitä, että kun käytät tuotetta, levitä sitä siveltimelle ja sitten kasvoille pyörivin liikkein haluamillesi alueille. Voit levittää tuotetta joko koko kasvojen alueelle ja kaulalle ja/tai käyttää sitä poskipunana tai luomivärinä – vain mielikuvitus on rajana.

Suosittelemme käyttämään Domed Powder Brush 03- tai Paddle Powder Brush 04 -sivellintä voidaksesi levittää tuotetta parhaalla tavalla.

Kiitos tuestanne! 
Arvostamme sitä lämpöä ja kannustusta, jota jaatte joka päivä sosiaalisessa mediassa. Jaa mieluusti jatkossakin, tägää meidät, lähetä yksityisviestiä – meistä on niin hauska nähdä, kun käytätte tuotteitamme ja miten mahtavasti meikkaatte. Jatkakaa samaan malliin, olemme siitä niin onnellisia!

Olemme täällä sinua varten 
Tiedämme, että sinulle voi tulla mieleen erilaisia kysymyksiä – kysymyksestä huolimatta voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme kirjoittamalla osoitteeseen info@caiacosmetics.com, niin autamme sinua.


Toimitus
Toimitusaikamme on 2 - 7 arkipäivää valitusta toimitustavasta riippuen. Kun pakettisi lähetetään varastostamme, saat sähköpostiviestin, joka sisältää seurantalinkin, jonka kautta voit seurata pakettiasi. Paketti lähetetään valitusta toimitustavasta riippuen postilaatikkoosi tai noutopisteeseen. Kun pakettisi on saapunut ja päätynyt noutopisteeseen, saat tekstiviesti- tai sähköposti-ilmoituksen, joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot, jotta voit noutaa pakettisi.

Toimitus ei sisällä lähetysluetteloa, vaan löydät tilaustietosi tilausvahvistuksesta.

Mitä mieltä olet bronzeristamme?
Haluaisimme tietää, mitä mieltä SINÄ olet tuotteestamme. Luo mieluusti tili omien sivujen kautta ja kirjoita tuotearvostelu ja kerro mielipiteesi bronzeristasi. Me haluamme niin mielellämme tietää – ja niin haluavat muutkin CAIA-edustajat.

*Discounts can't be combined with any other offer 

Bronzer

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia