PALAUTUS 

Haluamme, että CAIAn asiakkaat voivat aina olla varmoja siitä, että he saavat uusia, puhtaita ja käyttämättömiä tuotteita. Siksi emme hyväksy testattujen tai käytettyjen tuotteiden palautuksia. Jos tuotteesi ovat täysin käyttämättömiä, voit peruuttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa. 

Emme tarjoa etukäteen maksettua palautustarraa, vaan olet itse vastuussa palautuskuluista. Palautuksen yhteydessä olet vastuussa tuotteeseen liittyvistä riskeistä ja suosittelemme, että lähetät paketin jäljitettävänä postilähetyksenä - Huom.! Ei kirjattu kirje, ei Schenker. Pakkaa mieluusti palautettavat tuotteet alkuperäislaatikkoon, jossa tilauksesi toimitettiin.

Merkitse palautukseen selvästi CAIA Cosmetics, lisää merkintä, josta käy ilmi nimesi, tilausnumerosi ja sähköpostisi ja lähetä paketti osoitteeseen:

Bonver Logistics
Att: CAIA Cosmetics
Gåshaga brygga 1
181 85 Lidingö, Sweden

Vastaanotettu ja hyväksytty palautus hyvitetään 30 päivän kuluessa. Jos palautus on virheellinen, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse.


REKLAMAATIO

Tehdessäsi reklamaation voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeen kautta, jonka löydät täältä. Nopeimman käsittelyn varmistamiseksi pyydämme sinua liittämään mukaan selkeät kuvat/videot, joista näemme kokemasi vian sekä tuotteen eränumeron. 

Reklamointioikeus koskee virheitä, jotka voidaan katsoa johtuviksi tuotteen valmistuksesta, eikä se siis koske normaalia kulumista tai vanhenemista.

Beauty Icons AB pidättää oikeuden ensisijaisesti korjata virheen, toissijaisesti toimittaa uuden tuotteen ja viimeisenä vaihtoehtona hyvittää tuotteen hinnan. Huomaa, että Beauty Icons AB ei vastaa palautuskuluista.

Mahdollisissa kiistatapauksissa noudatamme kuluttajariitalautakunnan päätöstä.

CAIA Cosmetics

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia