Palautukset, vaihdot ja reklamaatiot

Etä- ja kotimyyntilain mukaan kuluttajana sinulla on aina 30 päivän peruutusoikeus. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen tänä aikana, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Olet vastuussa palautettavasta tuotteesta, joten on erittäin tärkeää, että palautat sen vahingoittumattomassa alkuperäispakkauksessa ja lähetät mukana myös kaikki saamasi asiakirjat ja ohjeet.

Vastaanotettu ja hyväksytty palautus hyvitetään 30 päivän kuluessa.

Ruotsin lainsäädännön mukaan kuluttajalla on mahdollisuus tehdä tuotteesta reklamaatio enintään kolmen vuoden ajan tuotteen ostamisen jälkeen, kuitenkin kohtuullisen ajan kuluessa virheen havaitsemisesta. Reklamointioikeus koskee virheitä, jotka voidaan katsoa johtuviksi tuotteen valmistuksesta, eikä se siis koske normaalia kulumista tai vanhenemista.

Beauty Icons AB pidättää oikeuden ensisijaisesti korjata virheen, toissijaisesti toimittaa uuden tuotteen ja viimeisenä vaihtoehtona hyvittää tuotteen hinnan. Ota palautuksia koskevissa asioissa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen info@caiacosmetics.com. Huomaa, että Beauty Icons AB ei vastaa palautuskuluista.

Beauty Icons AB arvioi tuotteen vastaanotettuaan sen ja ottaa sinuun yhteyttä lisätietoja varten. Vastaanotettuamme palautetun tuotteen käsittelemme asian 30 päivän kuluessa.

Merkitse palautukseen selvästi CAIA Cosmetics, liitä mukaan tilausnumerosi ja lähetä paketti seuraavaan osoitteeseen:

Bonver Logistics
Att: CAIA Cosmetics
Gåshaga brygga 1
181 85 Lidingö
Sweden

Mahdollisissa kiistatapauksissa noudatamme kuluttajariitalautakunnan päätöstä.

CAIA Cosmetics

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia