MEIKKIPUSSIT

Säilytä CAIAn meikit ja meikkisiveltimet tyylikkäässä ja kätevässä meikkipussissa. Meikkilaukku tai meikkipussi pitää meikit ja meikkisiveltimet paikoillaan niin, että ne eivät vahingoitu. Kaikki CAIAn meikkipussit on valmistettu keinomateriaaleista ja ne ovat vegaanisia. Meillä on meikkipussi sinulle.

BLACK SMALL ORGANIZER
Toiletry Bag
€16
Osta
PINK SMALL ORGANIZER
Toiletry Bag
€16
Osta
WHITE SMALL ORGANIZER
Toiletry Bag
€16
Osta
PERFECT TRAVEL
Toiletry Bag
€38
Osta
MEIKKIPUSSI MEIKKISIVELTIMILLE
€26
Osta
MEIKKIPUSSI VAALEANPUNAINEN
€22
Osta
MEIKKIPUSSI SININEN
Toiletry Bag
€22
Osta
MEIKKIPUSSI
Makeup Bag
€22
Osta
WATERPROOF KIT
Mascara, Liquid Eyeliner & Toiletry Bag
€49 €60
SETTING SPRAY KIT
Setting Spray & Toiletry Bag
€54 €63
PRIME TIME KIT
Primer, Setting Spray, Toiletry Bag & Headband
€63 €80

CAIAn meikkipussit 
Tavoitteemme on luoda asiakkaillemme laadukkaita tuotteita hyvään hintaan. Tuotekehityksessämme työskentelemme kuuliaisesti ja aktiivisesti, kuuntelemme asiakkaiden toivomuksia tarkkaan sekä pohdimme, mitä tuotevalikoimastamme ja markkinoilta meidän mielestämme puuttuu. Jokainen meikkipussi on CAIAn tuotekehitystiimin huolellisesti suunnittelema, jotta ne täyttäisivät toiveemme käytännöllisyyden ja ulkonäön osalta.

Kaikki meikkipussit on valmistettu keinomateriaaleista ja ne ovat vegaanisia.

Kaikki tuotteemme mahtuvat meikkipusseihimme. Meillä on myös useita settejä, joissa on meikkipussi yhdessä muiden tuotteiden kanssa, jotta voisit ostaa enemmän tuotteita parempaan hintaan. Nämä setit sopivat hyvin myös lahjaksi.    
                                                                                                                                                  

Meikkipussimme ja meikkilaukkumme 
Meikkipussien suunnittelussa on tärkeää sekä meikkipussin käytännöllisyys että se, että se on käytännöllinen, kätevä ja samalla tyylikäs. Haluamme tuotteidemme sopivan erilaisiin tilanteisiin ja vaatimuksiin. Tarvitsetko joskus pienen ja näppärän meikkipussin, joka on helppo ottaa mukaan? Ja toisinaan isomman meikkipussin, jossa meikkisi pysyvät järjestyksessä? Ovat tarpeesi sitten mitkä tahansa, meillä on sinulle sopiva meikkipussi.

Meikkipussejamme suunnitellessamme kiinnitämme runsaasti huomiota siihen, miten voimme tehdä niistä mahdollisimman käteviä ja puuttuuko markkinoilta tietyn tyyppinen meikkipussi. Me tiedämme, että hyvä ja hieno meikkipussi helpottaa arkea. Mikset siis lisäisi arkeen hieman luksusta upealla meikkipussilla?

Vinkkejä sinulle 
Meikkipussit on helppo pyyhkiä puhtaiksi ja pitää puhtaina sekä ulkoisesti että sisäisesti.  

Jos sinulla on meikkipussejamme koskevia kysymyksiä, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tutustu myös Youtube-kanavaamme, jossa esittelemme meikkipussimme yksityiskohtaisemmin, jotta saat tietoa jokaisesta tuotteesta.

Meikkipussi on todellakin tärkeä apuväline meikki- ja ihonhoitotuotteiden järjestämiseen.

Toiminnallisuus ja käytännöllisyys 
Meille on tärkeää, että meikkipussimme ovat toimivia ja käteviä, jotta niiden käyttö olisi helppoa. Taskut, avoimet lokerot ja paljon tilaa ovat asioita, jotka olemme ottaneet huomioon meikkipussien suunnittelussa.

Käytämme tietenkin värejä ja materiaaleja, jotka antavat mielestämme parhaan tehon ja jotka koemme omiksemme.

Meikkipussimme: 

  • Toimivia ja käytännöllisiä
  • Vegaanisia
  • Cruelty free
  • Ilmainen toimitus yli 25 euron tilauksiin 

Tavoite
Haluamme luoda ja luomme jatkuvasti huippulaadukkaita meikkituotteita, hajuvesiä ja tarvikkeita, joista asiakkaamme eivät joudu pulittamaan liikaa.

Kotisivullamme näette uskomattoman kovan työmme tulokset voidaksemme esitellä teille parhaat tuotteet.

Haluamme olla aina asiakkaidemme apuna ja osoittaa arvostusta, ja te voitte aina ottaa meihin yhteyttä jonkin kanavamme kautta.
 

Ota mieluusti yhteyttä 
Me CAIAlla haluamme auttaa sinua. Vastaamme pieniinkin CAIAa koskeviin kysymyksiin ja autamme sinua mielellämme. Lähetä viesti osoitteeseen info@caiacosmetics.com, niin vastaamme 24 tunnin kuluessa.

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia