Vartalonhoito

Täältä löydät tuotteita vartalolle, jotka tuoksuvat hyvältä, pehmenevät ja puhdistavat. 

LA NUIT HAND CREAM - LIMITED EDITION
€11
Osta
LA NUIT BODY - LIMITED EDITION
Body Lotion & Shower Gel
€36
Osta

La Nuit Body Kit 
Suihkugeeli- ja vartalovoidesetti, jossa ihastuttava mandariinin, yöhyasintin ja vaniljan tuoksu. Suihkugeeli sisältää aloe veraa, joka vaikuttaa rauhoittavasti ja hellävaraisesti, mikä sopii kuivalle ja herkälle iholle. Vartalovoiteessa on kevyt koostumus, joka imeytyy nopeasti ja sisältää ihoa suojaavaa ja ravitsevaa E-vitamiinia.

La Nuit - Käsivoide
Kosteuttava ja hoitava käsivoide, jossa sama ylellinen tuoksu kuin La Nuit -hajuvedessämme. Käsivoide sisältää vaikuttavia aineita, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Sheavoin avulla käsivoide imeytyy nopeasti ja tahraamatta.

Haluatko ostaa lahjan?
Onko sinun vaikea päättää, mitä antaisit lahjaksi? Tai oletko liikkeellä viime hetkellä? Osta lahjakortti meiltä ja vastaanottaja voi itse valita haluamansa tuotteet. Lahjakorttimme on sähköinen lahjakortti, joka lähetetään suoraan sähköpostiosoitteeseesi. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan ostohetkestä, ja kassalla käytettävä arvokoodi on ilmoitettu lahjakortissa. 

Sosiaalinen media
Haluatko lisää inspiraatiota tai tietoa tuotteistamme? Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa! Olemme Youtubessa, Instagramissa ja Tik Tokissa, joissa esittelemme erilaista sisältöä. Youtubessa on runsaasti opetusvideoita, joissa esittelemme yhdessä meikkitaiteilijoidemme kanssa uusia lookeja ja annamme vinkkejä tuotteidemme käytöstä. TikTokissa haluamme kutsua sinut mukaan inspiraatioihin ja huumoriin, ja Instagramissa on paljon inspiroivaa sisältöä, jonka sinä ja me olemme luoneet, sekä tietoa lanseerattavista tuotteista ja varastotäydennyksistä.

Kysymyksiä?
Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai onko sinulla vaikeuksia valita sävyä tai tuotetyyppiä? Kirjoita meille osoitteeseen: info@caiacosmetics.com, niin autamme sinua mielellämme.

Vartalonhoito

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia