Huulet – Iso valikoima CAIAn huulituotteita | CAIA Cosmetics

HUULET

Me CAIAlla rakastamme erilaisten värien testaamista huulilla! Intohimoisen punaiset huulet tai luonnollisemmat värit: valinta riippuu mielialasta ja tilanteesta. Nestemäisten huulipuniemme, huultenrajauskyniemme ja huulipuniemme avulla voit vaihdella ulkonäköäsi ja luoda vastustamattomat huulet. Kaikki huulituotteemme ovat helppoja levittää ja käyttää.

HONEY ELIXIR
€18
Osta
FLING KISS
€18
Osta
OBSESSED RED
€18
Osta
EPIC BABE
€18
Osta
LYRIC LIPS
€18
Osta
RED ALERT
€18
Osta
BRYCE
€11
Osta
SOCAL
€11
Osta
MOJAVE
€11
Osta
COLORADO
€11
Osta
SONORAN
€11
Osta
GRAND CANYON
€11
Osta
REDWOOD
€11
Osta
LIP PENCIL KIT
€54 €79
GIGGLES
€18
Osta
LUCKY CHARM
€18
Osta
LUV PUPPIE
€18
Osta
MAMAZITA
€18
Osta
MY DARLING
€18
Osta
PRETTY NICE
€18
Osta
UNIQUE ANGEL
€18
Osta
VERY ME
€18
Osta
DELICATE LIP KIT
€49 €58
STUNNING LIP KIT
€49 €58
FIERY LIP KIT
€49 €58

Me CAIAlla rakastamme huulten korostamista kauniilla tavalla. Siksi olemme suunnitelleet sekä huulipunan, huultenrajauskyniä että nestemäisen huulipunan, joista kaikki korostavat huuliasi. Miten haluat maalata huulesi tänään?

Huulipuna

Huulipunamme antavat huulillesi kaunista hehkua samalla, kun niillä on kosteuttava teho. Kevyt koostumus tekee niistä helposti levitettävät ja päätät itse, miten peittävä lopputuloksesta tulee. Huulipunassa on sekä lipidejä, jotka pehmentävät huuliasi. 

Huultenrajauskynät

Huultenrajauskynämme tuntuvat pehmeiltä huuliasi vasten ja ovat samalla joustavia, voidemaisia ja kosteuttavia. Huultenrajauskynän koostumus stimuloi huulten kollageenia ja suojaa vapailta radikaaleilta. Huultenrajauskynät antavat tasaisen ja peittävän värin sekä tarkan rajauksen. Kaikki huultenrajauskynämme ovat vegaanisia. 
Huulet

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia