Nestemäiset Huulipunat

Oletko halunnut huulipunan, joka antaa puolikiiltävän ja sametinpehmeän lopputuloksen? Samalla, kun se on runsaspigmenttinen, täysin peittävä, antaa kiiltoa sekä pitkäkestoista kosteutta? Siinä tapauksessa haluamme esitellä sinulle nestemäiset huulipunamme. Valitse useista erilaisista väreistä tai osta setti, joka sisältää useita huulipunia.

LIQUID LIP KIT
LIQUID LIP KIT
Liquid Lipstick & Lip Pencil
Kit 15 %
€28
Lucky Charm Nestemäiset Huulipunat 
Lucky Charm Nestemäiset Huulipunat 
Liquid Lipstick
Lipstick Liquid
Saatavana 7 sävyä
€19
Pretty Nice Nestemäiset Huulipunat 
Pretty Nice Nestemäiset Huulipunat 
Liquid Lipstick
Lipstick Liquid
Saatavana 3 sävyä
€19
Unique Angel Nestemäiset Huulipunat 
Unique Angel Nestemäiset Huulipunat 
Liquid Lipstick
Lipstick Liquid
Saatavana 3 sävyä
€19
Osta

Nestemäinen huulipuna 
CAIAn nestemäiset huulipunat asettuvat kevyesti huulillesi antaen sametinpehmeän ja puolikiiltävän lopputuloksen tahraamatta. Huulipunat ovat runsaspigmenttisiä, sisältävät huulia kosteuttavia aminohappoja, ovat täysin peittäviä ja antavat hienoa kiiltoa. Huulipunat sopivat täydellisesti sekä arkeen että juhlaan. Saadaksesi tarkemman rajausjäljen voit myös levittää huultenrajauskynää ja sen jälkeen nestemäistä huulipunaa voidaksesi vaihdella lookiasi.

Olemme koonneet yhteen erilaisia settejä, jotta voit ostaa enemmän nestemäisiä huulipunia parempaan hintaan. Mikset käyttäisi tilaisuutta hyväksesi ja täydentäisi värivalikoimaasi useammilla väreillä?

Nestemäiset huulipunamme:

  • Puolikiiltäviä
  • Peittäviä ja kosteuttavia
  • Vegaanisia
  • Tehokas pigmentti
  • Tahmaamaton koostumus
  • Tuntuu kevyeltä huulilla
  • Samettinen tunne, antaa kiiltoa

CAIAn vinkit 
Kaikissa nestemäisissä huulipunissamme oleva aplikaattori on muotoiltu ja suunniteltu huulten mukaan. Siksi tuotetta on helpompi levittää huulten ääriviivoille kauniimman lopputuloksen saamiseksi.

Kaikki nestemäiset huulipunamme ovat vegaanisia.

Ostaessasi nestemäisen huulipunan tai huulituotteita ylipäätään voi olla vaikea tietää mikä väri sopii parhaiten, koska väri saattaa vaihdella hieman muun muassa huulten pohjasävystä riippuen. Kotisivulla näytämme, miltä huulipuna voi näyttää eri henkilöillä, mutta pidä mieluusti mielessä oma ihonsävysi ja huultesi pohjasävy saadaksesi mahdollisimman hyvän lopputuloksen.

Huulipunat ovat hauskoja: voit laittautua ja vaihdella värejä ja koostumuksia! Nestemäisissä huulipunissamme on useita erilaisia värejä, joiden välillä voit valita, kokeilla uusia lookeja ja muunnella ilmettä huultenrajauskynän avulla. Vain mielikuvitus on rajana. Jos käytät huultenrajauskynää, suosittelemme levittämään ensin huultenrajauskynää ja sen jälkeen nestemäistä huulipunaa. 

Youtube-kanavallamme on myös useita videoita, joissa esittelemme huulipuniamme tarkemmin sekä erilaisia tutoriaaleja, joissa käytämme juuri nestemäisiä huulipuniamme. Tutustu niihin mieluusti saadaksesi lisää inspiraatiota.

Olemme täällä sinua varten! 
Me CAIAlla olemme täällä sinua varten ja autamme sinua todella mielellämme. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, tuotteistamme tai muusta, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme kirjoittamalla osoitteeseen info@caiacosmetics.com, niin autamme sinua 24 tunnin kuluessa.

CAIAn tavoitteet 
Kun suunnittelemme meikkituotteita, hajuvesiä ja tarvikkeita, haluamme luoda huippulaadukkaita tuotteita, joista asiakkaamme eivät joudu pulittamaan liikaa. Vieraillessanne CAIA Cosmetics -sivulla voitte tutustua meihin yrityksenä, mutta myös erittäin laadukkaisiin tuotteisiimme.

Meille on tärkeää olla aina asiakkaidemme tavoitettavissa ja voitte aina ottaa yhteyttä meihin sosiaalisen median tai asiakaspalvelumme kautta.

Miten työskentelemme 
Haluamme luoda laadukkaita tuotteita, joista asiakkaamme eivät joudu pulittamaan liikaa. Siksi teemme yhteistyötä maailman parhaimpien tehtaiden kanssa ilman välikäsiä, ja tuotteitamme myydään ainoastaan osoitteessa www.caiacosmetics.com

Tuotekehitystiimimme omistautuu täysin parhaiden tuotteiden kehittämiseen toivomustemme ja standardiemme mukaisesti. Kuuntelemme aina asiakkaidemme toivomuksia uusista tuotteista ja pohdimme itse, mitä tuotteita tulisi kehitellä. Tiimimme on suunnitellut tarkkaan jokaisen nestemäisen huulipunan koostumuksen, värin ja pakkauksen.

Nestemäiset huulipunat

Liquid LipstickLiquid LipstickLiquid Lipstick

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia