CAIA QUEENS

CAIA QUEENS

GET THAT BURGUNDY SUMMER LOOK

Meistä on ihanaa, ettei kesä ole vielä ohi. Vielä voi nauttia ihanasta säästä, hauskoista juhlista, yhteisestä ajasta ystävien ja perheen kanssa ja muista juhlallisuuksista. Mikset siis päättäisi kesää hienosti todella upealla kesäisellä lookilla, jonka avulla saat ansaitsemaasi huomiota? Haluamme kertoa, miten teet mallimme lookin.

Meikkitaiteilijamme on tehnyt IGTV:hen ohjevideon näyttääkseen, miten loihdit tämän Burgundy Summer Lookin.  Video on katsottavissa Instagram-tilillämme.  

  

Videossa käytettävät tuotteet:


Paletin värit, joita on käytetty: 

 • London 
 • Mykonos 
 • Tokyo 
 • Cape Town 
 • St. Barth 
 1. Levitä Mykonos-väriä Blender Brush E09 -siveltimellä koko luomelle kulmaluuta kohti. Häivytä ja työstä luomiväriä luomella. 
 2. Levitä sen jälkeen Tokyo-väriä samalla siveltimellä kuin vaiheessa 1. Levitä luomiväri tasaisesti luomelle ja liikkuvan luomen yläpuolelle.     
 3. Ota Precision Bullet Crease Brush E02 ja levitä Cape Town -väriä makaavan V-kirjaimen muotoisesti yläripsien yläpuolelle sekä liikkuvan luomen yläpuolelle luodaksesi syvyyttä ilmeeseesi. 
 4. Aika häivyttää! Käytä Blender Brush E09 -sivellintä uudelleen ja häivytä Cape Town -väriä, jotta väri jakautuu tasaisesti. 
 5. Työstä sitten Flat Paddle Brush E08 -siveltimellä ja London-värillä. Levitä London-väriä silmäluomen etuosaan kohti silmäkulmaa. 
 6. Käytä sitten St. Barth -väriä ja Flat Paddle Brush E08 -sivellintä ja levitä väriä keskelle silmäluomea ja osittain liikkuvan luomen yläpuolelle luodaksesi syvyyttä väriin. 
 7. Käytä Precision Bullet Crease Brush E02 -sivellintä ja Cape Town- ja Tokyo-luomivärejä. Levitä molempia värejä alaripsien alle kevyesti sivellintä painaen. 
 8. Levitä ripsiväriä sekä ala- että yläripsiin. Tässä ohjevideossa olemme käyttäneet Bibbz Boom Boom Lashes -ripsiväriä, mutta Vanz Va Va Volume ja Space Intense käyvät yhtä hyvin. Käytä itsellesi parhaiten sopivaa ripsiväriä. 
 9. Viimeistele ilme huulimeikillä. Aloita rajaamalla huulet Mojave-huultenrajauskynällä. Viimeistele Honey Elixir -huulipunalla. 
 10. And you´re done. VOILA! 

MAJKEN HENÆS

MAJKEN HENÆS

Ripsivärien Bibbz Boom Boom Lashes ja Vanz Va Va Volume julkaisemisen yhteydessä käynnistyi kilpailu, jossa seuraajiemme tehtävänä oli luoda tyyli tuotteillamme. Saimme uskomattoman paljon upeita kuvia, ja haluamme kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita. 
Valitsimme kaksi voittajaa, tässä on MAJKEN HENÆS.

Kertoisitko hieman itsestäsi ja siitä, miksi kauneus kiinnostaa sinua?
Nimeni on Majken, olen 28 vuotta ja 6,5-vuotiaan Charlien yksinhuoltajaäiti. Olen työskennellyt kauneudenhoitoalalla meikkien ja ihonhoidon parissa viiden vuoden ajan, mutta olen juuri muuttanut Osloon opiskelemaan myynnin johtamista ja markkinointia. Olen erittäin kiinnostunut ihonhoidosta ja rakastan seerumeita ja kasvonaamioita.

Kerro kolme parasta meikkivinkkiäsi?
– Kuori iho 1–3 kertaa viikossa ihotyypistä riippuen.
– Kosteuta ihoa! Iho tarvitsee kosteutta, olipa ihotyyppisi kuiva, rasvoittuva tai sekaiho. Pohjustustuotteet ovat hyviä, mutta mikään pohjustustuote ei tee meikistä yhtä tasaista ja kestävää kuin kosteutettu iho.
– Uskalla kokeilla. Sekoita päivävoiteeseen hieman öljyä, käytä poskipunaa luomille tai lisää meikkivoiteeseen hieman nestemäistä korostusväriä.

Onko sinulla jotain kauneusvinkkiä, jonka haluaisit jakaa?
Jos sinulla on harvat ripset ja haluat luoda vaikutelman tuuheammista ripsistä, käytä ripsien välistä rajausta. Se on nopea tehdä ja lopputulos erottuu edukseen.  Tämä vinkki sopii myös, jos käytät irtoripsiä, mutta niitä on mielestäsi hankala saada tiheästi omien ripsiesi väliin.

Mainitse kolme tuotetta, joita ilman et voi olla.
Ykkösenä on kasvosuihke, jossa on suojakerroin 50. Toiset kaksi suosikkiani ovat kevyesti sävytetyt päivävoiteet ja hyvä aurinkopuuteri. Pidän arkena luonnollisesta tyylistä.

Millaisia vinkkejä antaisit sisäisen kauneuden hoitamiseen?
Nuku paljon ja juo runsaasti vettä. Kuulostaa tylsältä, mutta uni on uskomattoman paljon tärkeämpää kuin monet uskovatkaan.

Mistä saat inspiraatiota?
Ihailen naisia, jotka uskaltavan rikkoa normeja ja kulkea omaa tietään. Saan paljon inspiraatiota ja energiaa seuraamalla itsenäisiä naisia erilaisissa sosiaalisen median kanavissa.

Mikä on suosikkisi CAIAn tuotteista?
Minulla on monta suosikkia. Ehdoton suosikkini on Vanz Va Va Volume, sillä se sopii täydellisesti pitkille ja ohuille ripsilleni. Se erottelee ne, tekee niistä superpitkät ja antaa upeasti tuuheutta. Se pysyy hyvin koko päivän, mikä on minulle tärkeää, sillä olen paljon liikkeellä.
Toinen suosikkini on Classy-kasvopaletti. En olisi koskaan uskonut, että lämmin korostussävy sopisi minulle, mutta Classy on todellakin aivan upea.
Kolmas suosikkini on sivellin F02. Kun ostat sen, voit luopua muista varjostussiveltimistä – et tarvitse muita!

Mitä CAIA-tuotteita olet käyttänyt kuvissa?
Vanz Va Va Volume
Bibbz Signature Eye Palette 
Classy
Ultimate Brush Kit - Eyes 
Ultimate Brush Kit - Face

JOHANNA SWARTSWE

JOHANNA SWARTSWE

Ripsivärien Bibbz Boom Boom Lashes ja Vanz Va Va Volume julkaisemisen yhteydessä käynnistyi kilpailu, jossa seuraajiemme tehtävänä oli luoda tyyli tuotteillamme. Saimme uskomattoman paljon upeita kuvia, ja haluamme kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita. 
Valitsimme kaksi voittajaa, ja heistä ensimmäinen on JOHANNA SWARTSWE. 

Kertoisitko hieman itsestäsi ja siitä, miksi kauneus kiinnostaa sinua?
Olen seikkailunhaluinen ja kunnianhimoinen ja iältäni 23-vuotias. Seitsemän kuukautta sitten minulla diagnosoitiin uupumuksesta johtuvat GAD (yleistynyt ahdistuneisuushäiriö), masennus ja paniikkihäiriö, ja olen ollut siitä lähtien sairauslomalla. Nyt yritän Instagram-tilini avulla kannustaa muita jatkamaan taistelua, vaikka kaikki tuntuisi mitättömältä. 

Olen ollut aina kiinnostunut meikeistä, mutta asuessani Tukholmassa kiinnostukseni kasvoi entisestään. Nyt asun maalla länsirannikolla vanhempieni luona ja vietän suurimman osan ajasta ilman meikkiä. Pidän huolta sisimmästäni enemmän kuin koskaan, liikun enemmän ja noudatan entistä parempia rutiineja. Olen edelleen kiinnostunut kauneudesta, mutta hieman eri muodossa. 

Kerro kolme parhainta meikkivinkkiäsi?
Kiivi on parasta, mitä iholleni on tapahtunut. Olin viime kesänä Kroatiassa, ja asuin saarella, jolla kasvoi paljon kiivejä. Söin kiivejä enemmän kuin koskaan, eikä ihoni ole koskaan ollut yhtä hyvässä kunnossa. Nyt pilkon vähintään yhden kiivin aamusmoothieni joukkoon.

Aloe vera. Oikea aloe vera, joka on läpikuultavaa ja tuoksuu sipulilta, sillä sehän on sipulikasvi. Suosittelen tätä sipulinhajuista hyytelöä ihon ja hiusten hoitoon. 

Rutiinit ovat kaiken A ja O. Liikunta, ruokavalio ja uni. Jos nämä ovat kunnossa, olet taatusti kaunis. Rutiinit pitävät sinut terveenä, hyvinvoivana ja levänneenä, niin tylsältä kuin se kuulostaakin. 

Onko sinulla jotain kauneusvinkkiä, jonka haluaisit jakaa?
Ui suolavedessä. Jos asut lähellä merta, voit kastella kasvosi vedellä myös talviaikaan. Suolavesi on hyväksi keholle.
(Fun fact: ruotsalaiset lääkärit suosittelevat monille psoriasista sairastaville lääkkeeksi ulkomaanmatkoja suolaveden ja auringon takia.)

Mainitse kolme tuotetta, joita ilman et voi olla.
Kynsilakka: kauniit kynnet ovat parasta, mitä tiedän. 
Kosteusvoide: vartalolle ja kasvoille. Ihonhoidon aliarvioiduin tuote. 
Hopeashampoo: jokaisen blondin painajainen ja suosikki.

Millaisia vinkkejä antaisit sisäisen kauneuden hoitamiseen?
Ehdottomasti kaikkein parhaimman vinkin luin lehdestä ollessani 14-vuotias. Kuin luin sen, se oli mielestäni typerää, mutta jostakin syystä kokeilin sitä kuitenkin – ja se toimi! Vinkki oli, että joka kerta katsoessasi peiliin sinun tulisi sanoa ääneen (tai ajatella, jos ympärillä on muita) jotain myönteistä, kuten “Vau, onpa minulla upea takamus”. Peiliin katsoessa tulisi siis kehua itseään, hieman liioitellusti, mutta se lisää itseluottamusta. 

Mikä on suosikkisi CAIAn tuotteista?
Bibbz Boom Boom Lashes!

Mitä CAIA-tuotteita olet käyttänyt kuvissa?
Bibbz Boom Boom Lashes
Bibbz Signature Eye Palette 
Liquid Lip - Pretty Nice
Ultimate Brush Kit - Eyes 

KAROLINA GRICIUTE

KAROLINA GRICIUTE

Norjalainen Karolina Griciute on kotoisin Ålesundista, ja hän on opetellut meikkaamisen itse. Pohjoismaiden tärkeimpiin kauneusalan esikuviin lukeutuvalla Karolinalla on 590K seuraajaa Instagrami ssa ja 200K tilaajaa Youtube ssa.

Lahjakas Karolina ja hänen upeat meikkinsä inspiroivat joka päivä tuhansia meikkaamisesta kiinnostuneita. Hän opastaa heitä kauneuden mystisessä maailmassa erilaisilla meikkityyleillä keveästä arkityylistä uskomattoman luoviin iltameikkeihin asti. Me CAIAlla rakastamme Karolinan Insta-päivityksiä ja antaudumme ilolla hänen laadukkaiden YouTube-videoittensa vieteltäviksi.

Hän inspiroi aivan huimalla ja todella ihailtavalla tavalla, ja siksi onkin mahtavaa, että voimme kirjoittaa: Hyvät ystävät, seuraava CAIA Queen - Karolina Griciute!

 
 

Hei Karolina! Kertoisitko hieman itsestäsi ja siitä, miksi kauneus kiinnostaa sinua?

Hei vaan! Olen 23 vuotta ja asun Ålesundissa Norjassa avomieheni Aleksanderin ja pienen Bailly-koiramme kanssa. Ei voi kyllä sanoa, että meikkaaminen on kiinnostanut minua aina, sillä aloitin sen aika myöhään. Vasta muutama vuosi sitten kiinnostuin meikeistä oikein tosissani. Huomasin silloin, kuinka käsittämättömän paljon niillä voi tehdä ja kuinka luovaa hommaa se voi olla.

Mistä saat ideoita kaikkiin eri meikkauksiin ja videoihin, joita teet?

Saan paljon inspiraatiota luonnosta. Sen värit ja kukat ovat tosi kiehtovia. Paljon ideoita tulee myös elokuvista!

Olet siinä onnellisessa asemassa, että intohimostasi on muodostunut sinulle myös työ – mikä työssäsi on hauskinta?

Hauskoja asioita on niin paljon! Parasta varmaan on se, että saan toimia rakastamieni asioiden parissa. Mutta tietenkin on myös tosi hienoa, että saan käyttää luovuuttani ja tehdä omista ajatuksistani totta.

Mitä sinulla on työn alla juuri nyt? Onko meneillään jotakin jännittävää, jonka haluat jakaa kaikkien CAIAlaisten kanssa? 

Olen aloittanut Halloweenin suunnittelun, ja tänä vuonna ajattelin haastaa itseni oikein tosissani. Halloweenhän on ainoa kuukausi, jolloin jokainen voi pukeutua ja meikata juuri niin villisti kuin haluaa – siitä tulee tosi hauskaa!

Kerro kolme parasta meikkivinkkiäsi?

Vinkki numero 1! Älä koskaan mieti, mitä muut ajattelevat: meikkaa juuri niin kuin ITSE haluat. Jos haluat tulipunaiset huulet ja smokey-silmät joka päivä, se on ihan okei! Mutta jos haluat käyttää pelkkää ripsiväriä ja huulikiiltoa, sekin on ihan okei! Meikkaamisessa ei ole mitään sääntöjä, ja juuri se on ihan mahtavaa.

Tykkään myös sekoittaa meikkivoiteeseen seerumia. Se antaa peitevoiteelle uskomattoman hienon koostumuksen, ja tekee siitä kaiken lisäksi hoitavan.

Sitten käytän mielelläni samaa poskipunaa, jota olen levittänyt poskille, myös silmissä. Se tekee kokonaisuudesta harmonisen ja näyttää tosi söötiltä.

Mainitse kolme tuotetta, joita ilman et voi olla.

Värillinen päivävoide, aurinkopuuteri ja kulmakarvageeli! Natural look on ehdoton suosikkini arkipäivisin, ja siksi nämä kolme tuotetta minulla on oltava aina. Aurinkopuuterin avulla iholle saa loihdittua kesäistä hehkua kaikkein ankeimpanakin loskapäivänä.

Vuonna 2016 teit videon Am I pretty now?, joka huomioitiin muun muassa Daily Newsissa – kerro vähän siitä.

Se oli tosi spontaani video, jonka tekemiseen meni noin 30 minuuttia. Siihen aikaan puhuttiin paljon täyteaineista ja plastiikkakirurgiasta. Näin uskomattoman paljon nuoria tyttöjä, jotka maksoivat tuhansia kruunuja näyttääkseen samalta kuin julkkikset tai bloggarit. Tulin siitä tosi surulliseksi.

Ja video syntyi juuri siitä tunteesta. Halusin herättää ihmiset huomaamaan, mitä on tapahtumassa. Halusin kokeilla, tavoitanko videon avulla tyttöjä, jotka tuntevat itsensä epävarmoiksi, ja kertoa heille, etteivät he ole yksin.

Kun julkaisin videon, minulla on noin 10K seuraajaa. Seuraavana päivänä heitä oli yli 100K. En olisi ikinä uskonut, että tavoittaisin niin valtavan paljon ihmisiä, joita ahdistaa täydellisen ulkonäön tavoittelu.

Millaisia vinkkejä antaisit sisäisen kauneuden hoitamiseen?

Paras ja samalla kaikkein vanhin vinkki on: "Kohtele muita samalla tavalla kuin haluat, että sinua kohdellaan".


Karolina on pohjustanut koko luomen Mykonosill, Bibbz Signature Eye Palette. Sen jälkeen hän on lisännyt Santa Teresaa ja Tokyota luomivakoon. Luomen keskellä on St. Barthia, ja luomen reunoille on levitetty Marrakechia ja Parisia. Lopuksi Karolina on lisännyt Ibizaa kulmakarvojen alle sekä silmän sisänurkkaan. Karolinan huulet on punattu sävyllä My Darling. Kaikkien luomivärien levitykseen käytettiin Ultimate Brush kit - sarjan siveltimiä.


Mitkä CAIAn neljästä
Liquid Lipsticks-huulipunasta ovat sinun suosikkejasi?

Suosikkini ovat My Darling ja Unique Angel. Ne ovat juuri minun tyyppisiäni värejä, jotka sopivan kaiken kanssa!

Mitä sävyjä sinä käytät mieluiten Bibbz Signature Eye Palette-luomiväripaletista?

Olen ihan rakastunut St. Barthiin! Uskomattoman hieno väri, ja sen pigmentti on tosi hyvä.

Mitä paletin sävyjä käyttäisit siistiin arkipäivämeikkiin? Entä täydelliseen bilemeikkiin?

Arkimeikkiin pohjustaisin luomen Stockholmilla, ja sitten lisäisin Londonilla vähän hehkua. 

Iltameikkiin käyttäisin tietenkin suosikkiani St. Barthia, johon yhdistäisin vähän Marrakechia antamaan katseelle syvyyttä.

Vielä viimeinen kysymys: haluaisitko sanoa jotakin kaikille CAIAlaisille?

Ole oma itsesi ja tee juuri niin kuin itse haluat ja mitä itse toivot. Elämä on lyhyt – on parempi katua jotakin, mitä tuli tehdyksi, kuin jotakin, minkä jätti kokematta.

Isot kiitokset tästä juttuhetkestä, Karolina! Sinä inspiroit meitä ihan huimalla tavalla, ja koko CAIA Cosmeticsin väki toivoo sinulle kaikkea hyvää.

KENZA ZOUITEN SUBOSIC

KENZA ZOUITEN SUBOSIC

Kenza Zouiten Subosic kuuluu Pohjois-Euroopan vahvimpiin mielipidevaikuttajiin. Hänellä on erittäin suosittu blogi osoitteessa www.kenzas.se ja lähes kaksi miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Eikä tässä vielä kaikki. Kenza kuuluu myös viime vuosina suureen suosioon nousseen digitaalisen muotitalon Ivyrevelin (www.ivyrevel.com)perustajiin ja omistajiin.

Viime viikkoina Kenza on avautunut ja kertonut itsestään enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Hän on kertonut raskaaksi tulemisen haasteista ja siitä onnesta, jota hän ja hänen mielensä Aleks nyt tuntevat raskauden seuraavan vaiheen alkaessa.

Kenza inspiroi meitä joka viikko, ja hänellä on kultainen sydän. Olemmekin erittäin iloisia siitä, että pääsimme juttelemaan Kenzan kanssa, ja että hän on CAIA Queenimme.

 

Paljon onnea raskaudesta, Kenza! Miltä sinusta nyt tuntuu?

Kiitos! Tämä tuntuu todella mahtavalta. En ole koskaan ollut onnellisempi kuin olen juuri nyt.

Tiedämme, että olet ollut haastavassa tilanteessa ja käynyt läpi IVF-hoitoja. Lopulta tulit raskaaksi luonnollisella tavalla. Milloin uskalsit huokaista helpotuksesta ja olla onnellinen?

En tiedä, olenko vieläkään uskaltanut huokaista helpotuksesta. Ehkä uskallan vasta, kun saan lapsen syliini. Kun olimme päässeet 13. raskausviikon ja testien ohitse, uskalsin uskoa tähän hieman enemmän. Raskaus tuntuu päivä päivältä todellisemmalta, ja mitä enemmän tunnen vauvan liikkeitä, sitä paremmin ymmärrän, että siellä on todellakin uusi ihminen.

Mikä oli ensimmäinen ostoksesi vauvalle?

Olemme ostaneet tähän mennessä vain muutamia bodyja, mutta kohta ryhdymme etsimään vaunuja, ja siitä tulee varmasti hauskaa.

Minkä uskot muuttuvan eniten sinun ja Aleksin elämässä?

Suurin muutos tulee olemaan se, että emme ole enää etusijalla. Kun lapsi on syntynyt, meillä on uusi pieni ihminen, joka meidän tulee ottaa huomioon ja josta meidän tulee huolehtia, ja se on suuri vastuu. Toinen muutos on se, että meistä tulee perhe. Oma perheeni. Vau.

Millainen äiti uskot olevasi?

Luulen, että minusta tulee hauska äiti, hyvin rakastava ja ehkä hieman ylisuojeleva. Tärkein tehtäväni on varmistaa, että lapsemme tuntee aina olonsa turvalliseksi ja rakastetuksi.

Toimit mielipidevaikuttajana ja muotiyritys Ivyrevelin johdossa. Miten inspiroiva pukeutuminen onnistuu, kun keho muuttuu raskauden aikana?

Se onkin todella vaikeaa! Erityisesti näin talvella kylmässä säässä. Tällä hetkellä vakioasuni on äitiysleggingsit ja Uggin saappaat. Odotan, että pääsen pukeutumaan hieman kauniimmin keväällä, joustinneulosmekkoihin ja muihin vatsaa korostaviin vaatteisiin.

Onko suunnitteilla äitiys- tai vauvanvaatteita?

Valitettavasti ei, se on hieman hankalaa, kun vaatteiden valmistusajat ovat pitkiä. Mutta koskaan ei pidä sanoa ei koskaan!

Oletko huomannut sitä kuuluisaa raskauden aikaansaamaa hehkua, josta kaikki puhuvat?

No, enpä tiedä. Kun oksensin kuusi viikkoa yhtäjaksoisesti, siinä ei ainakaan ollut mitään hehkeää. Nykyisin saan kuulla hehkuvani, mutta luulen, että se on vain onnea, joka paistaa läpi.

Kuinka meikkaat arkena ja kuinka juhliin? Käytätkö aikaa meikkaamiseen ja kauneudenhoitoon?

Arkisin en juuri käytä meikkiä, vaan panostan sen sijaan kosteutukseen ja hehkuvaan ihoon. Juhlameikkiini kuuluu pronssinhehkuiset varjostukset, ruusuiset posket ja pitkät ripset. Käytän paljon aikaa kauneudenhoitoon, rakastan suihkurusketuksia talviaikaan, ja sormen- ja varpaankynsissäni on aina geelilakkaus. En myöskään selviä ilman kosteusvoiteita ja öljyjä, vaan panikoin, jos ihoni tuntuu kuivalta.

Miten hoidat sisäistä kauneuttasi? Kuuluuko siihen meditointia, joogaa tai vihersmoothieita?

Yritän varmistaa, että syön ravitsevaa ruokaa, jossa on vitamiineja ja kaikkea tarvittavaa, juon paljon vettä ja liikun. En ehkä niin paljon nyt raskauden aikana, mutta muulloin. Aikaisemmin myös meditoin säännöllisesti, mutta nyt siitä on hetki aikaa...

Onko sinulla jotain kauneusvinkkiä, jonka haluaisit jakaa?

Sekoita päivävoiteeseen hieman kasvoöljyä ja mielellään myös nestemäistä korostusväriä. Lopputulos on glow deluxe.

Mitä kauneudenhoitoon liittyvää sinulla on aina käsilaukussasi?

Oikeastaan vain jotain kosteuttavaa huulille. Erityisesti näin talviaikaan huulistani tulee uskomattoman kuivat ja ne halkeilevat, jos en rasvaa niitä säännöllisesti.

Kiitos haastattelusta ja onnea vauva-arkeen!

BIANCA INGROSSO

BIANCA INGROSSO

CAIA QUEENS -osiossa on haastatteluja ja raportteja kiinnostavista ja arvostetuista naisista. Ensimmäisenä esittelemme CAIAn perustajan ja luovan johtajan Bianca Ingrosson.
Bianca, kerro uudesta CAIA Cosmetics -tuotemerkistäsi.

– Mielelläni. CAIA ei ole pelkkä meikkituotemerkki, vaan se toimii myös roolimallina, naisten esikuvana, josta on monella tapaa tullut minulle eräänlainen kokoaikainen seuralainen. Aina kun olen tekemässä päätöstä, kysyn itseltäni, mitä CAIA olisi minun tilanteessani tehnyt. Tämä koskee kaikkea aina tärkeistä liiketoimintaan liittyvistä päätöksistä pirtelömaun valintaan tavallisena torstaipäivänä. Olen selvästi täysin hullaantunut CAIAan. Hänestä on tullut toinen minäni.


Onko CAIA oikeasti olemassa?

– Jos hän on, haluaisin todella tavata hänet! Hän on tyttö, jonka kanssa haluaisin juhlia läpi yön, tai jonka kanssa voisin viettää rauhallista koti-iltaa. Hänen kanssaan kaikki on superhauskaa. Voisimme treenata yhdessä, nauraa ja itkeä. Hän on ihminen, joka tuo muita esiin, hän on antelias ja spontaani, mutta hänessä on myös särmää. Hän on ystävällinen ja viehättävä. Hän on sellainen ihminen, jonka kanssa vuosien tauon jälkeen tavattaessa tuntuu, kuin emme olisi koskaan olleet erossa toisistamme. Hän on hirveän fiksu, mutta samalla aivan höpsö. Yksinkertaisesti todella inspiroiva persoona!

Olet kulkenut äitisi mukana teattereissa ja konserteissa ympäri Ruotsia jo pienestä pitäen, ja meikkaaminen on kiehtonut sinua siitä saakka. Miten tämä kaikki on inspiroinut sinua?

– Rakastin leikkimistä äidin meikkitaiteilijoiden tuotteilla. Pienestä tytöstä oli uskomattoman jännittävää nähdä, miten ihmisistä luotiin prinsessoja, puita tai Peppi Pitkätossu siveltimien ja meikkien avulla. Autoin kaikessa siveltimien pesemisestä peruukkien kihartamiseen, ja saatoin käyttää meikkipöytien siivoamiseen tuntikausia. Aloin auttaa äitiä meikkaamisessa ja hiustenlaitossa ollessani suurin piirtein 8-vuotias, koska hän oli AINA myöhässä.

Aloin käyttää meikkiä melko aikaisin, ja saatan edelleen viettää tunteja peilin edessä meikkipöytäni ääressä kokeilemassa uusia tuotteita ja tyylejä. Rakastan sitä! Taustalla inspiraationa on usein suosikkitubettajiani: NikkieTutorials, Jaclyn Hill, Jeffery Star tai Desi Perkins.

Mikä meikeissä kiehtoo niin paljon?

– Kovin moni ei ehkä tiedäkään, miten hulluna oikein olen meikkeihin. Se on ehdottomasti suurin intohimoni elämässä, ja suurin unelmani on aina ollut suunnitella oma ja juuri sellainen meikkituotemerkki kuin haluan. Tuotteiden kehittämisen lisäksi minua kiehtoo tuotteiden toiminta, eri tuotemerkkeihin liittyvä mystiikka ja tuotteiden muotoilu. Kyseessä on loppumattoman mielenkiintoinen maailma!

Mistä saat inspiraatiota?

– Olen aina pitänyt vahvoja ja itsenäisiä naisia uskomattoman inspiroivina, ja minulla on ollut onnea kasvaa vahvojen naisten ympäröimänä. He kaikki ovat olleet luovia ihmisiä: meikkitaiteilijoita, tanssijoita, koreografeja, tuottajia, äidin ystäviä, sukulaisnaisia, veljieni tyttöystäviä ja heidän naisystäviään. Olen saanut inspiraatiota tietysti myös omilta naispuolisilta ystäviltäni, jotka ovat aina olleet vierelläni elämän vuoristoradan ylä- ja alamäissä. Kuitenkin suurin inspiraationlähteeni on aina ollut ja on edelleen rakas äitini, joka on ollut aina rinnallani, myös silloin, kun en ole sitä ansainnut, ja joka on aina rakastanut minua ehdoitta.
CAIA perustuu yksinkertaisesti siihen, mikä minua on inspiroinut ja inspiroi elämässäni.

Vaikka olet suuri osa CAIA-tuotemerkkiä, et ole yksin. Omistat yhdessä kolmen yhteistyökumppanin kanssa uuden meikkituotemerkin taustalla olevan Beauty Icons AB:n. Keitä nämä yhteistyökumppanit ovat?

– Olen ollut onnekas voidessani tehdä yhteistyötä osaavien kumppaneiden, Jesperin ja Mikaelin kanssa, jotka ovat työskennelleet tuotannon ja tuotemerkin suunnittelun parissa kauneusalalla yli 15 vuoden ajan. Tiimiimme kuuluu myös managerini Vanessa Lindblad.

Millainen on oma roolisi CAIAlla?

– Toimin luovana johtajana, ja työskentelemme maailman johtavien värikosmetiikan valmistajien kanssa. CAIA-tuotteita valmistavissa tehtaissa valmistetaan myös useimpia kaikkein ylellisimpiä meikkituotemerkkejä, joita myydään hienoissa tavarataloissa ympäri maailmaa. Minulla on viimeinen sana kaikessa aina uusista tuotteista niiden pakkauksiin. Yksinkertaisesti: minä olen pomo!

Mikä tekee CAIAsta niin upean?

– CAIA edustaa erinomaista laatua, josta emme tingi koskaan. Olemme yhteistyökumppaneideni kanssa täysin yhtä mieltä siitä, että haluamme tarjota upeita tuotteita ja kokemuksia asiakkaillemme. Voin luvata, että ostaessasi CAIA-tuotteita et saa pelkästään markkinoiden parhaita tuotteita. Saat myös palan sieluistamme ja sydämistämme.


Kiitos haastattelusta, Bianca.

Viimeisin

GET THAT BURGUNDY SUMMER LOOK
2020-08-27
MAJKEN HENÆS
2019-11-06
JOHANNA SWARTSWE
2019-09-17
KAROLINA GRICIUTE
2019-05-23
KENZA ZOUITEN SUBOSIC
2019-02-01
BIANCA INGROSSO
2018-11-20
TUOTE 1 OF 6.1 2 3 4  Seuraava »  | Näytä kaikki 

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia