Highlighter

Ylimääräisen hehkun ja kiillon lisääminen meikkirutiiniin antaa uutta ilmettä. CAIAn highlighterit antavat prismateknologiallaan ja voidemaisella koostumuksellaan kauniin kiillon ja silkinpehmeän lopputuloksen. Levitä tuotetta niihin kohtiin, joissa haluat korostaa piirteitäsi hieman enemmän.

PEARL SWIRL
Liquid Highlighter
€27
Osta
BRONZED BEACH
Liquid Highlighter
€27
Osta
GOLDEN GLOW
Liquid Highlighter
€27
Osta
SAINT TROPEZ
Highlighter
€29
Osta
SYDNEY
Highlighter
€29
Osta
PORTOFINO
Highlighter
€29
Osta
CANNES
Highlighter
€29
Osta
PEARL
Glow Stick
€20
Osta
CHAMPAGNE
Glow Stick
€20
Osta
AMBER
Glow Stick
€20
Osta
HIGHLIGHT ME
Highlighter & Brush
€40 €47
BRONZER + HIGHLIGHTER
Bronzer & Highlighter
€49 €59
GLOW KIT
Blush, Bronzer, Highlighter & Setting Spray
€81 €105
POINTED HIGHLIGHTER BRUSH 09
€18
Osta
HIGHLIGHTER FAN BRUSH 07
€16
Osta
TAPERED HIGHLIGHTER BRUSH 08
Highlighter & Powder
€18
Osta
LARGE FAN BRUSH 02
Contour & Highlighter
€18
Osta
HIGHLIGHTER KIT
Liquid Highlighter & Highlighter
€41 €56
DEWY BASE SET
Liquid Bronzer & Liquid Highlighter
€43 €53
GLOWING BASE KIT
Liquid Bronzer, Liquid Highlighter & 2 brushes
€71 €88

CAIAn highlighterit 
Suunnitellessamme highlightereitamme meille on ollut tärkeää luoda tuote, joka täyttää kaikki vaatimuksemme. Olemme muun muassa sanoneet, että haluamme saavuttaa luonnollisen lopputuloksen, että tuotteen tulee olla helppo levittää ja sen tulee sulautua kasvoihin. Highlighterimme perustuvat prismateknologiaan, joka antaa silkinpehmeän lopputuloksen ja luonnollista kiiltoa iholle. Tuotteessa on voidemainen koostumus, joka asettuu kevyesti iholle ja sulautuu kasvojen ihoon.

Niissä ei ole myöskään kimalletta, joten ne antavat hienoa hehkua auringossa kimalluksen sijaan.

Tämän highlighterin koostumus tekee siitä helposti levitettävän ja antaa hienon lopputuloksen, joka ei voi mennä pieleen.  

Highlighterimme ovat:

  • Vegaanisia
  • Cruelty free

 
Meiltä sinulle 
Osoitteessa www.caiacosmetics.com esittelemme jokaisen tuotteen kaikissa väreissä eri sävyisillä ihoilla, jotta asiakkaamme näkisivät helposti tuotteiden erot ja löytäisivät oman suosikkinsa. Meillä on myös Youtubessa erilaisia videoita, joissa kerromme lisää tuotteistamme antaaksemme vieläkin enemmän tietoa ja inspiraatiota.

Jos haluat highlighterin, mutta myös muita tuotteita, kasvopaleteissamme on highlighter, contour, poskipuna ja bronzer samassa paletissa.

Käyttö 
Voit käyttää highlighteria korostamaan haluamiasi kasvojesi kohtia lisäämällä kiiltoa ja saadaksesi enemmän huomiota tiettyihin alueisiin. Henkilöstä ja toivomuksista riippuen tällaisia alueita ovat usein:

  • Poskipäät
  • Kulmaluu
  • Nenä
  • Amorinkaari
  • Solisluu
  • Silmät


Rajoja ei tietenkään ole ja vain mielikuvitus on rajana. Lisää highlighteria kohtiin, joita haluat korostaa hieman enemmän.

Tehdäksesi tuotteen levittämisestä helppoa ja saadaksesi hienon lopputuloksen suosittelemme käyttämään Pointed Highlighter Brush 09 -sivellintämme tai Large Fan Brush 02 -sivellintä, jos haluat korostaa isompia alueita.

Ota mieluusti yhteyttä 
Jos sinulla on pienikin kysymys koskien värejä, käyttöä, tarvikkeita tai muuta tuotteisiimme liittyvää, voit ottaa aina yhteyttä kirjoittamalla asiakaspalveluumme osoitteeseen info@caiacosmetics.com, niin vastaamme 24 tunnin kuluessa. Autamme sinua mielellämme.

Värit 
Valitse väri sen perusteella, haluatko vaalean tai tummemman highlighterin sekä haluatko kylmemmän tai lämpimämmän sävyn. Kotisivullamme on kuva, jossa värit on esitelty käsivarressa, ja Youtube-kanavallamme kerromme lisää tuotteista. Kerromme siellä sekä miten käytät parhaiten tuotteita että mikä tuote sopii parhaiten mihinkin ihonsävyyn.  

Me arvostamme teitä!
Olemme niin uskomattoman iloisia, kun TE, fantastiset asiakkaamme, tägäätte meidät tarinoihinne sosiaalisessa mediassa. Rakastamme nähdä, miltä tuotteet näyttävät teidän käyttäminänne ja näytätte kaikki fantastisilta! Tägätkää meidät jatkossakin, kommentoikaa ja näyttäkää, miten käytätte tuotteitamme. Rakastamme sitä. Se on syy siihen, miksi teemme tätä työtä.

Highlighter

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia