Huultenrajauskynät CAIAlta - Uusi huultenrajauskynä | CAIA Cosmetics

HUULTENRAJAUSKYNÄT

Hyvällä huultenrajauskynällä voit vaihdella ulkonäköäsi usealla eri tavalla. Levitä sitä rajaukseksi huulillesi saadaksesi tarkan rajausjäljen tai koko huulten alueelle lisätäksesi väriä. Sinä päätät, mikä tuntuu parhaalta. Huultenrajauskynämme ovat voidemaisia ja kosteuttavia, mikä tekee niistä helppokäyttöisiä.

BIANCA
Lip Pencil
€11
Osta
LOVISA
Lip Pencil
€11
Osta
LAGUNA
Lip Pencil
€11
Osta
SPRINGBROOK
Lip Pencil
€11
Osta
YOSEMITE
Lip Pencil
€11
Osta
SONORAN
Lip Pencil
€11
Osta
BRYCE
Lip Pencil
€11
Osta
MOJAVE
Lip Pencil
€11
Osta
SOCAL
Lip Pencil
€11
Osta
COLORADO
Lip Pencil
€11
Osta
STUNNING LIP KIT
Lipsticks & Lip Pencils
€49 €58
DELICATE LIP KIT
Lipsticks & Lip Pencils
€49 €58
TEROITIN
€6
Osta
MATTE LIPSTICK x LIP PENCIL
Matte Lipstick & Lip Pencil
€25 €29

CAIAn huultenrajauskynät 
Huultenrajauskynämme ovat helppokäyttöisiä, ne tuntuvat pehmeiltä huuliasi vasten ja ovat samalla joustavia, voidemaisia ja kosteuttavia. Huultenrajauskynien vegaaninen koostumus stimuloi huulten kollageenia ja suojaa vapailta radikaaleilta. 

Huultenrajauskynä antaa tasaisen ja peittävän värin ja helpottaa tarkan rajauksen piirtämistä. 

Huultenrajauskyniämme esitellessämme olemme päättäneet näyttää tuotteen kahden mallin huulilla osoittaaksemme, että väri voi vaihdella ja miltä se saattaa näyttää juuri sinun huulillasi. Se voi johtua muun muassa erisävyisestä ihosta, huulista tai valosta. 

Huultenrajauskynämme: 

  • Vegaanisia 
  • Voidemaisia 
  • Kosteuttavia 
  • Joustavia 
  • Cruelty Free 
  • Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin 

Huultenrajauskynän toiminto 
Huultenrajauskynällä voi olla useita eri toimintoja riippuen siitä, miten haluat käyttää sitä. Voit rajata sillä huulesi korostaaksesi huultesi muotoa ja huulipunaasi. Voit myös levittää huultenrajauskynää huulten ääriviivoille sekä koko huulten alueelle joko ennen huulipunan tai nestemäisen huulipunan käyttämistä tai käyttää pelkkää huultenrajauskynää saadaksesi mattapintaisemman lopputuloksen. 

Haluatko luoda illuusion hieman täyteläisimmistä huulista? Uskalla maalata hieman huulten ääriviivojen ulkopuolelle. Koska huultenrajauskynämme ovat myös mattapintaisia, on helpompi saada suora rajausjälki, kun piirrät hieman omien huuliesi ääriviivojen ulkopuolelle. Vain mielikuvitus on rajana! 

Mix and Match 

Mitkä huultenrajauskynät ja huulipunat sopivat yhteen? 

Epic Babe - Sonoran & Mojave 

Honey Elixir - Bryce 

Lyric Lips - Mojave 

Fling Kiss - Colorado 

Red Alert - Redwood 

Obsessed Red - Grand Canyon 

Mitkä huultenrajauskynät ja nestemäiset huulipunat sopivat yhteen? 

My Darling - Socal 

Unique Angel - Mojave 

Pretty Nice - Bryce 

Very Me - Colorado 

Käyttö 
Tasaisen ja pitkäkestoisemman lopputuloksen saamiseksi suosittelemme lämpimästi huulten kuorimista ennen käyttöä saadaksesi pois kuolleet ihosolut ja kosteuttaaksesi huulet. 

Sen jälkeen voit käyttää huultenrajauskynää, huulipunaa tai nestemäistä huulipunaa. 

Vaikea päättää?
Onko sinun vaikea päättää, valitsetko yhden tai kaksi väriä? Luo kaunis väriskaala lip pencil kit -setillämme voidaksesi vaihdella väriä tilanteen ja mielialan mukaan. Olemme keränneet tänne seitsemän huultenrajauskynää edullisempaan hintaan. 

Kaipaatko väriä? 
Puuttuuko huultenrajauskynistämme mielestäsi jokin väri? Voit aina ottaa kirjoittaa meille osoitteeseen info@caiacosmetics.com, jos kaipaat jotakin väriä!

Haluatko saada vinkkejä eri lookeista? 
Tutustu Instagram-tiliimme, IGTV:hen ja Youtube-kanavaamme, joissa esittelemme erilaisia lookeja ja tutoriaaleja meikkitaiteilijoidemme avulla antaaksemme inspiraatiota ja kertoaksemme, miten saat tuotteistamme parhaan hyödyn. Kerromme, mitkä värit sopivat yhteen, milloin sinun tulee käyttää mitäkin sivellintä ja mihin tuotteeseen sekä miten käytät eri tuotteita. Tarkoituksena on, että saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Vinkkejä, vinkkejä, vinkkejä!

Huultenrajauskynät

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia