Villapaita CAIAlta – Osta lyhyt villapaita | CAIA Cosmetics

SWEATERS

Ensimmäisessä lanseerauksessamme halusimme antaa jotakin ekstraa CAIA-edustajillemme: tuotteiden lisäksi halusimme antaa teille ihanan villapaidan. Tuloksena oli CAIA Crew Sweater. Lyhyen mallinen villapaita, jonka etupuolella on CAIA-teksti ja selkäpuolella viesti.

CAIA Crew sweater 
CAIAlta CAIA-edustajillemme. Ensimmäisessä lanseerauksessamme teimme myös “non makeup product” -tuotteen, jotta asiakkaamme saisivat jotakin ekstraa. Tuloksena oli villapaitamme. Lyhyen mallinen beige villapaita, jossa on pitkät “oversize”-hihat. Etupuolella lukee CAIA valkoisella ja selkäpuolella lukee “Real queens fix each others crowns”, myös valkoisella. Voit pukea sen alle topin, jos haluat vaihdella ilmettä. 

Villapaita on 100 % puuvillaa, ja pestään 40 asteessa samanväristen vaatteiden kanssa. 

Villapaita on saatavilla koissa S/M ja L/XL. 

Asiakasarviot
Villapaidat-tuotesivullamme on myös asiakasarvioita, joista näet, mitä mieltä muut ovat villapaidasta. Tai oletko jo ostanut sen? Siinä tapauksessa voit mieluusti kirjoittaa arvostelun ja kertoa mielipiteesi villapaidasta. Voit tehdä sen kirjautumalle omille sivuille. Sisäänkirjautumistoiminto on etusivun oikeassa yläreunassa. 

Mitä muut asiakkaat ovat katsoneet 
CAIA Crew sweater -tuotesivultamme alempaa näet myös, mitä muita tuotteita muut tätä villapaitaa katsoneet asiakkaat ovat katsoneet. Vinkki meiltä inspiraatioksi! 

Villapaitamme: 

  • 100 % puuvillaa 
  • Lyhyt malli 
  • Cruelty Free 
  • Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin 

 

Sosiaalinen media
Rakastamme sitä, kun tägäätte meidät sosiaalisessa mediassa! Jos olet ostanut villapaidan, tägää meidät mielellään. Meistä on niin hauska nähdä tuotteemme teidän päällänne.  

Etsitkö lahjaa?
Onko sinun vaikea päättää, mitä antaisit lahjaksi? Tai onko sinulla vain vähän aikaa hankkia lahja? Osta CAIAn lahjakortti! Anna lahjan saajan valita itse. Lahjakorttimme on sähköinen lahjakortti, joka lähetetään suoraan sähköpostiosoitteeseesi. Se on voimassa 12 kuukautta ja kassalla käytettävä arvokoodi lukee lahjakortissa. 

Asiakaspalvelu 
Onko sinulla kysyttävää CAIAn villapaidasta tai muista tuotteistamme? Kirjoita meille osoitteeseen info@caiacosmetics.com, niin autamme sinua mielellämme.


Sosiaalinen media 
Haluatko saada lisää inspiraatiota tai tietoa meikkituotteista ja uutuuksista sekä nähdä muuta hauskaa sisältöä? Seuraa meitä siinä tapauksessa sosiaalisessa mediassa. Olemme Youtubessa, Instagramissa ja Tik Tokissa, joissa esittelemme erilaista sisältöä. Seuraa siis kaikkia kanavia, jotta et jää mistään paitsi! Youtubessa meillä on paljon tutoriaaleja, joissa esittelemme yhdessä meikkitaiteilijoidemme kanssa erilaisia lookeja ja annamme vinkkejä ja niksejä tuotteidemme levittämisestä ja käytöstä. Tik Tokissa haluamme tarjota inspiraatiota ja huumoria! Siellä näette runsaasti erilaista materiaalia. Instagramissa meillä on hyvin inspiroivaa sisältöä, joka on luotu teidän tai meidän toimestamme sekä tietoa tuotelanseerauksista, uutuuksista, varastotäydennyksistä ja paljon muusta. Tervetuloa CAIAlle! 

Sweaters

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia