CAIA QUEENS

JOHANNA SWARTSWE

JOHANNA SWARTSWE

Ripsivärien Bibbz Boom Boom Lashes ja Vanz Va Va Volume julkaisemisen yhteydessä käynnistyi kilpailu, jossa seuraajiemme tehtävänä oli luoda tyyli tuotteillamme. Saimme uskomattoman paljon upeita kuvia, ja haluamme kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita. 
Valitsimme kaksi voittajaa, ja heistä ensimmäinen on JOHANNA SWARTSWE. 

Kertoisitko hieman itsestäsi ja siitä, miksi kauneus kiinnostaa sinua?
Olen seikkailunhaluinen ja kunnianhimoinen ja iältäni 23-vuotias. Seitsemän kuukautta sitten minulla diagnosoitiin uupumuksesta johtuvat GAD (yleistynyt ahdistuneisuushäiriö), masennus ja paniikkihäiriö, ja olen ollut siitä lähtien sairauslomalla. Nyt yritän Instagram-tilini avulla kannustaa muita jatkamaan taistelua, vaikka kaikki tuntuisi mitättömältä. 

Olen ollut aina kiinnostunut meikeistä, mutta asuessani Tukholmassa kiinnostukseni kasvoi entisestään. Nyt asun maalla länsirannikolla vanhempieni luona ja vietän suurimman osan ajasta ilman meikkiä. Pidän huolta sisimmästäni enemmän kuin koskaan, liikun enemmän ja noudatan entistä parempia rutiineja. Olen edelleen kiinnostunut kauneudesta, mutta hieman eri muodossa. 

Kerro kolme parhainta meikkivinkkiäsi?
Kiivi on parasta, mitä iholleni on tapahtunut. Olin viime kesänä Kroatiassa, ja asuin saarella, jolla kasvoi paljon kiivejä. Söin kiivejä enemmän kuin koskaan, eikä ihoni ole koskaan ollut yhtä hyvässä kunnossa. Nyt pilkon vähintään yhden kiivin aamusmoothieni joukkoon.

Aloe vera. Oikea aloe vera, joka on läpikuultavaa ja tuoksuu sipulilta, sillä sehän on sipulikasvi. Suosittelen tätä sipulinhajuista hyytelöä ihon ja hiusten hoitoon. 

Rutiinit ovat kaiken A ja O. Liikunta, ruokavalio ja uni. Jos nämä ovat kunnossa, olet taatusti kaunis. Rutiinit pitävät sinut terveenä, hyvinvoivana ja levänneenä, niin tylsältä kuin se kuulostaakin. 

Onko sinulla jotain kauneusvinkkiä, jonka haluaisit jakaa?
Ui suolavedessä. Jos asut lähellä merta, voit kastella kasvosi vedellä myös talviaikaan. Suolavesi on hyväksi keholle.
(Fun fact: ruotsalaiset lääkärit suosittelevat monille psoriasista sairastaville lääkkeeksi ulkomaanmatkoja suolaveden ja auringon takia.)

Mainitse kolme tuotetta, joita ilman et voi olla.
Kynsilakka: kauniit kynnet ovat parasta, mitä tiedän. 
Kosteusvoide: vartalolle ja kasvoille. Ihonhoidon aliarvioiduin tuote. 
Hopeashampoo: jokaisen blondin painajainen ja suosikki.

Millaisia vinkkejä antaisit sisäisen kauneuden hoitamiseen?
Ehdottomasti kaikkein parhaimman vinkin luin lehdestä ollessani 14-vuotias. Kuin luin sen, se oli mielestäni typerää, mutta jostakin syystä kokeilin sitä kuitenkin – ja se toimi! Vinkki oli, että joka kerta katsoessasi peiliin sinun tulisi sanoa ääneen (tai ajatella, jos ympärillä on muita) jotain myönteistä, kuten “Vau, onpa minulla upea takamus”. Peiliin katsoessa tulisi siis kehua itseään, hieman liioitellusti, mutta se lisää itseluottamusta. 

Mikä on suosikkisi CAIAn tuotteista?
Bibbz Boom Boom Lashes!

Mitä CAIA-tuotteita olet käyttänyt kuvissa?
Bibbz Boom Boom Lashes
Bibbz Signature Eye Palette 
Liquid Lip - Pretty Nice
Ultimate Brush Kit - Eyes 

Viimeisin

EVELINEN SYYSLOOK
2020-10-22
GET THAT BURGUNDY SUMMER LOOK
2020-08-27
MAJKEN HENÆS
2019-11-06
JOHANNA SWARTSWE
2019-09-17
KAROLINA GRICIUTE
2019-05-23
KENZA ZOUITEN SUBOSIC
2019-02-01
BIANCA INGROSSO
2018-11-20
TUOTE 1 1.1  | Näytä kaikki 

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia