CAIA QUEENS

KAROLINA GRICIUTE

KAROLINA GRICIUTE

Norjalainen Karolina Griciute on kotoisin Ålesundista, ja hän on opetellut meikkaamisen itse. Pohjoismaiden tärkeimpiin kauneusalan esikuviin lukeutuvalla Karolinalla on 590K seuraajaa Instagrami ssa ja 200K tilaajaa Youtube ssa.

Lahjakas Karolina ja hänen upeat meikkinsä inspiroivat joka päivä tuhansia meikkaamisesta kiinnostuneita. Hän opastaa heitä kauneuden mystisessä maailmassa erilaisilla meikkityyleillä keveästä arkityylistä uskomattoman luoviin iltameikkeihin asti. Me CAIAlla rakastamme Karolinan Insta-päivityksiä ja antaudumme ilolla hänen laadukkaiden YouTube-videoittensa vieteltäviksi.

Hän inspiroi aivan huimalla ja todella ihailtavalla tavalla, ja siksi onkin mahtavaa, että voimme kirjoittaa: Hyvät ystävät, seuraava CAIA Queen - Karolina Griciute!

 
 

Hei Karolina! Kertoisitko hieman itsestäsi ja siitä, miksi kauneus kiinnostaa sinua?

Hei vaan! Olen 23 vuotta ja asun Ålesundissa Norjassa avomieheni Aleksanderin ja pienen Bailly-koiramme kanssa. Ei voi kyllä sanoa, että meikkaaminen on kiinnostanut minua aina, sillä aloitin sen aika myöhään. Vasta muutama vuosi sitten kiinnostuin meikeistä oikein tosissani. Huomasin silloin, kuinka käsittämättömän paljon niillä voi tehdä ja kuinka luovaa hommaa se voi olla.

Mistä saat ideoita kaikkiin eri meikkauksiin ja videoihin, joita teet?

Saan paljon inspiraatiota luonnosta. Sen värit ja kukat ovat tosi kiehtovia. Paljon ideoita tulee myös elokuvista!

Olet siinä onnellisessa asemassa, että intohimostasi on muodostunut sinulle myös työ – mikä työssäsi on hauskinta?

Hauskoja asioita on niin paljon! Parasta varmaan on se, että saan toimia rakastamieni asioiden parissa. Mutta tietenkin on myös tosi hienoa, että saan käyttää luovuuttani ja tehdä omista ajatuksistani totta.

Mitä sinulla on työn alla juuri nyt? Onko meneillään jotakin jännittävää, jonka haluat jakaa kaikkien CAIAlaisten kanssa? 

Olen aloittanut Halloweenin suunnittelun, ja tänä vuonna ajattelin haastaa itseni oikein tosissani. Halloweenhän on ainoa kuukausi, jolloin jokainen voi pukeutua ja meikata juuri niin villisti kuin haluaa – siitä tulee tosi hauskaa!

Kerro kolme parasta meikkivinkkiäsi?

Vinkki numero 1! Älä koskaan mieti, mitä muut ajattelevat: meikkaa juuri niin kuin ITSE haluat. Jos haluat tulipunaiset huulet ja smokey-silmät joka päivä, se on ihan okei! Mutta jos haluat käyttää pelkkää ripsiväriä ja huulikiiltoa, sekin on ihan okei! Meikkaamisessa ei ole mitään sääntöjä, ja juuri se on ihan mahtavaa.

Tykkään myös sekoittaa meikkivoiteeseen seerumia. Se antaa peitevoiteelle uskomattoman hienon koostumuksen, ja tekee siitä kaiken lisäksi hoitavan.

Sitten käytän mielelläni samaa poskipunaa, jota olen levittänyt poskille, myös silmissä. Se tekee kokonaisuudesta harmonisen ja näyttää tosi söötiltä.

Mainitse kolme tuotetta, joita ilman et voi olla.

Värillinen päivävoide, aurinkopuuteri ja kulmakarvageeli! Natural look on ehdoton suosikkini arkipäivisin, ja siksi nämä kolme tuotetta minulla on oltava aina. Aurinkopuuterin avulla iholle saa loihdittua kesäistä hehkua kaikkein ankeimpanakin loskapäivänä.

Vuonna 2016 teit videon Am I pretty now?, joka huomioitiin muun muassa Daily Newsissa – kerro vähän siitä.

Se oli tosi spontaani video, jonka tekemiseen meni noin 30 minuuttia. Siihen aikaan puhuttiin paljon täyteaineista ja plastiikkakirurgiasta. Näin uskomattoman paljon nuoria tyttöjä, jotka maksoivat tuhansia kruunuja näyttääkseen samalta kuin julkkikset tai bloggarit. Tulin siitä tosi surulliseksi.

Ja video syntyi juuri siitä tunteesta. Halusin herättää ihmiset huomaamaan, mitä on tapahtumassa. Halusin kokeilla, tavoitanko videon avulla tyttöjä, jotka tuntevat itsensä epävarmoiksi, ja kertoa heille, etteivät he ole yksin.

Kun julkaisin videon, minulla on noin 10K seuraajaa. Seuraavana päivänä heitä oli yli 100K. En olisi ikinä uskonut, että tavoittaisin niin valtavan paljon ihmisiä, joita ahdistaa täydellisen ulkonäön tavoittelu.

Millaisia vinkkejä antaisit sisäisen kauneuden hoitamiseen?

Paras ja samalla kaikkein vanhin vinkki on: "Kohtele muita samalla tavalla kuin haluat, että sinua kohdellaan".


Karolina on pohjustanut koko luomen Mykonosill, Bibbz Signature Eye Palette. Sen jälkeen hän on lisännyt Santa Teresaa ja Tokyota luomivakoon. Luomen keskellä on St. Barthia, ja luomen reunoille on levitetty Marrakechia ja Parisia. Lopuksi Karolina on lisännyt Ibizaa kulmakarvojen alle sekä silmän sisänurkkaan. Karolinan huulet on punattu sävyllä My Darling. Kaikkien luomivärien levitykseen käytettiin Ultimate Brush kit - sarjan siveltimiä.


Mitkä CAIAn neljästä
Liquid Lipsticks-huulipunasta ovat sinun suosikkejasi?

Suosikkini ovat My Darling ja Unique Angel. Ne ovat juuri minun tyyppisiäni värejä, jotka sopivan kaiken kanssa!

Mitä sävyjä sinä käytät mieluiten Bibbz Signature Eye Palette-luomiväripaletista?

Olen ihan rakastunut St. Barthiin! Uskomattoman hieno väri, ja sen pigmentti on tosi hyvä.

Mitä paletin sävyjä käyttäisit siistiin arkipäivämeikkiin? Entä täydelliseen bilemeikkiin?

Arkimeikkiin pohjustaisin luomen Stockholmilla, ja sitten lisäisin Londonilla vähän hehkua. 

Iltameikkiin käyttäisin tietenkin suosikkiani St. Barthia, johon yhdistäisin vähän Marrakechia antamaan katseelle syvyyttä.

Vielä viimeinen kysymys: haluaisitko sanoa jotakin kaikille CAIAlaisille?

Ole oma itsesi ja tee juuri niin kuin itse haluat ja mitä itse toivot. Elämä on lyhyt – on parempi katua jotakin, mitä tuli tehdyksi, kuin jotakin, minkä jätti kokematta.

Isot kiitokset tästä juttuhetkestä, Karolina! Sinä inspiroit meitä ihan huimalla tavalla, ja koko CAIA Cosmeticsin väki toivoo sinulle kaikkea hyvää.

Viimeisin

EVELINEN SYYSLOOK
2020-10-22
GET THAT BURGUNDY SUMMER LOOK
2020-08-27
MAJKEN HENÆS
2019-11-06
JOHANNA SWARTSWE
2019-09-17
KAROLINA GRICIUTE
2019-05-23
KENZA ZOUITEN SUBOSIC
2019-02-01
BIANCA INGROSSO
2018-11-20
TUOTE 1 1.1  | Näytä kaikki 

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia