CAIA QUEENS

KENZA ZOUITEN SUBOSIC

KENZA ZOUITEN SUBOSIC

Kenza Zouiten Subosic kuuluu Pohjois-Euroopan vahvimpiin mielipidevaikuttajiin. Hänellä on erittäin suosittu blogi osoitteessa www.kenzas.se ja lähes kaksi miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Eikä tässä vielä kaikki. Kenza kuuluu myös viime vuosina suureen suosioon nousseen digitaalisen muotitalon Ivyrevelin (www.ivyrevel.com)perustajiin ja omistajiin.

Viime viikkoina Kenza on avautunut ja kertonut itsestään enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Hän on kertonut raskaaksi tulemisen haasteista ja siitä onnesta, jota hän ja hänen mielensä Aleks nyt tuntevat raskauden seuraavan vaiheen alkaessa.

Kenza inspiroi meitä joka viikko, ja hänellä on kultainen sydän. Olemmekin erittäin iloisia siitä, että pääsimme juttelemaan Kenzan kanssa, ja että hän on CAIA Queenimme.

 

Paljon onnea raskaudesta, Kenza! Miltä sinusta nyt tuntuu?

Kiitos! Tämä tuntuu todella mahtavalta. En ole koskaan ollut onnellisempi kuin olen juuri nyt.

Tiedämme, että olet ollut haastavassa tilanteessa ja käynyt läpi IVF-hoitoja. Lopulta tulit raskaaksi luonnollisella tavalla. Milloin uskalsit huokaista helpotuksesta ja olla onnellinen?

En tiedä, olenko vieläkään uskaltanut huokaista helpotuksesta. Ehkä uskallan vasta, kun saan lapsen syliini. Kun olimme päässeet 13. raskausviikon ja testien ohitse, uskalsin uskoa tähän hieman enemmän. Raskaus tuntuu päivä päivältä todellisemmalta, ja mitä enemmän tunnen vauvan liikkeitä, sitä paremmin ymmärrän, että siellä on todellakin uusi ihminen.

Mikä oli ensimmäinen ostoksesi vauvalle?

Olemme ostaneet tähän mennessä vain muutamia bodyja, mutta kohta ryhdymme etsimään vaunuja, ja siitä tulee varmasti hauskaa.

Minkä uskot muuttuvan eniten sinun ja Aleksin elämässä?

Suurin muutos tulee olemaan se, että emme ole enää etusijalla. Kun lapsi on syntynyt, meillä on uusi pieni ihminen, joka meidän tulee ottaa huomioon ja josta meidän tulee huolehtia, ja se on suuri vastuu. Toinen muutos on se, että meistä tulee perhe. Oma perheeni. Vau.

Millainen äiti uskot olevasi?

Luulen, että minusta tulee hauska äiti, hyvin rakastava ja ehkä hieman ylisuojeleva. Tärkein tehtäväni on varmistaa, että lapsemme tuntee aina olonsa turvalliseksi ja rakastetuksi.

Toimit mielipidevaikuttajana ja muotiyritys Ivyrevelin johdossa. Miten inspiroiva pukeutuminen onnistuu, kun keho muuttuu raskauden aikana?

Se onkin todella vaikeaa! Erityisesti näin talvella kylmässä säässä. Tällä hetkellä vakioasuni on äitiysleggingsit ja Uggin saappaat. Odotan, että pääsen pukeutumaan hieman kauniimmin keväällä, joustinneulosmekkoihin ja muihin vatsaa korostaviin vaatteisiin.

Onko suunnitteilla äitiys- tai vauvanvaatteita?

Valitettavasti ei, se on hieman hankalaa, kun vaatteiden valmistusajat ovat pitkiä. Mutta koskaan ei pidä sanoa ei koskaan!

Oletko huomannut sitä kuuluisaa raskauden aikaansaamaa hehkua, josta kaikki puhuvat?

No, enpä tiedä. Kun oksensin kuusi viikkoa yhtäjaksoisesti, siinä ei ainakaan ollut mitään hehkeää. Nykyisin saan kuulla hehkuvani, mutta luulen, että se on vain onnea, joka paistaa läpi.

Kuinka meikkaat arkena ja kuinka juhliin? Käytätkö aikaa meikkaamiseen ja kauneudenhoitoon?

Arkisin en juuri käytä meikkiä, vaan panostan sen sijaan kosteutukseen ja hehkuvaan ihoon. Juhlameikkiini kuuluu pronssinhehkuiset varjostukset, ruusuiset posket ja pitkät ripset. Käytän paljon aikaa kauneudenhoitoon, rakastan suihkurusketuksia talviaikaan, ja sormen- ja varpaankynsissäni on aina geelilakkaus. En myöskään selviä ilman kosteusvoiteita ja öljyjä, vaan panikoin, jos ihoni tuntuu kuivalta.

Miten hoidat sisäistä kauneuttasi? Kuuluuko siihen meditointia, joogaa tai vihersmoothieita?

Yritän varmistaa, että syön ravitsevaa ruokaa, jossa on vitamiineja ja kaikkea tarvittavaa, juon paljon vettä ja liikun. En ehkä niin paljon nyt raskauden aikana, mutta muulloin. Aikaisemmin myös meditoin säännöllisesti, mutta nyt siitä on hetki aikaa...

Onko sinulla jotain kauneusvinkkiä, jonka haluaisit jakaa?

Sekoita päivävoiteeseen hieman kasvoöljyä ja mielellään myös nestemäistä korostusväriä. Lopputulos on glow deluxe.

Mitä kauneudenhoitoon liittyvää sinulla on aina käsilaukussasi?

Oikeastaan vain jotain kosteuttavaa huulille. Erityisesti näin talviaikaan huulistani tulee uskomattoman kuivat ja ne halkeilevat, jos en rasvaa niitä säännöllisesti.

Kiitos haastattelusta ja onnea vauva-arkeen!

Viimeisin

EVELINEN SYYSLOOK
2020-10-22
GET THAT BURGUNDY SUMMER LOOK
2020-08-27
MAJKEN HENÆS
2019-11-06
JOHANNA SWARTSWE
2019-09-17
KAROLINA GRICIUTE
2019-05-23
KENZA ZOUITEN SUBOSIC
2019-02-01
BIANCA INGROSSO
2018-11-20
TUOTE 1 1.1  | Näytä kaikki 

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia