CAIA QUEENS

CAIA QUEENS

KENZA ZOUITEN SUBOSIC

KENZA ZOUITEN SUBOSIC

Kenza Zouiten Subosic kuuluu Pohjois-Euroopan vahvimpiin mielipidevaikuttajiin. Hänellä on erittäin suosittu blogi osoitteessa www.kenzas.se ja lähes kaksi miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Eikä tässä vielä kaikki. Kenza kuuluu myös viime vuosina suureen suosioon nousseen digitaalisen muotitalon Ivyrevelin (www.ivyrevel.com)perustajiin ja omistajiin.

Viime viikkoina Kenza on avautunut ja kertonut itsestään enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Hän on kertonut raskaaksi tulemisen haasteista ja siitä onnesta, jota hän ja hänen mielensä Aleks nyt tuntevat raskauden seuraavan vaiheen alkaessa.

Kenza inspiroi meitä joka viikko, ja hänellä on kultainen sydän. Olemmekin erittäin iloisia siitä, että pääsimme juttelemaan Kenzan kanssa, ja että hän on CAIA Queenimme.

Paljon onnea raskaudesta, Kenza! Miltä sinusta nyt tuntuu?

Kiitos! Tämä tuntuu todella mahtavalta. En ole koskaan ollut onnellisempi kuin olen juuri nyt.

Tiedämme, että olet ollut haastavassa tilanteessa ja käynyt läpi IVF-hoitoja. Lopulta tulit raskaaksi luonnollisella tavalla. Milloin uskalsit huokaista helpotuksesta ja olla onnellinen?

En tiedä, olenko vieläkään uskaltanut huokaista helpotuksesta. Ehkä uskallan vasta, kun saan lapsen syliini. Kun olimme päässeet 13. raskausviikon ja testien ohitse, uskalsin uskoa tähän hieman enemmän. Raskaus tuntuu päivä päivältä todellisemmalta, ja mitä enemmän tunnen vauvan liikkeitä, sitä paremmin ymmärrän, että siellä on todellakin uusi ihminen.

Mikä oli ensimmäinen ostoksesi vauvalle?

Olemme ostaneet tähän mennessä vain muutamia bodyja, mutta kohta ryhdymme etsimään vaunuja, ja siitä tulee varmasti hauskaa.

Minkä uskot muuttuvan eniten sinun ja Aleksin elämässä?

Suurin muutos tulee olemaan se, että emme ole enää etusijalla. Kun lapsi on syntynyt, meillä on uusi pieni ihminen, joka meidän tulee ottaa huomioon ja josta meidän tulee huolehtia, ja se on suuri vastuu. Toinen muutos on se, että meistä tulee perhe. Oma perheeni. Vau.

Millainen äiti uskot olevasi?

Luulen, että minusta tulee hauska äiti, hyvin rakastava ja ehkä hieman ylisuojeleva. Tärkein tehtäväni on varmistaa, että lapsemme tuntee aina olonsa turvalliseksi ja rakastetuksi.

Toimit mielipidevaikuttajana ja muotiyritys Ivyrevelin johdossa. Miten inspiroiva pukeutuminen onnistuu, kun keho muuttuu raskauden aikana?

Se onkin todella vaikeaa! Erityisesti näin talvella kylmässä säässä. Tällä hetkellä vakioasuni on äitiysleggingsit ja Uggin saappaat. Odotan, että pääsen pukeutumaan hieman kauniimmin keväällä, joustinneulosmekkoihin ja muihin vatsaa korostaviin vaatteisiin.

Onko suunnitteilla äitiys- tai vauvanvaatteita?

Valitettavasti ei, se on hieman hankalaa, kun vaatteiden valmistusajat ovat pitkiä. Mutta koskaan ei pidä sanoa ei koskaan!

Oletko huomannut sitä kuuluisaa raskauden aikaansaamaa hehkua, josta kaikki puhuvat?

No, enpä tiedä. Kun oksensin kuusi viikkoa yhtäjaksoisesti, siinä ei ainakaan ollut mitään hehkeää. Nykyisin saan kuulla hehkuvani, mutta luulen, että se on vain onnea, joka paistaa läpi.

Kuinka meikkaat arkena ja kuinka juhliin? Käytätkö aikaa meikkaamiseen ja kauneudenhoitoon?

Arkisin en juuri käytä meikkiä, vaan panostan sen sijaan kosteutukseen ja hehkuvaan ihoon. Juhlameikkiini kuuluu pronssinhehkuiset varjostukset, ruusuiset posket ja pitkät ripset. Käytän paljon aikaa kauneudenhoitoon, rakastan suihkurusketuksia talviaikaan, ja sormen- ja varpaankynsissäni on aina geelilakkaus. En myöskään selviä ilman kosteusvoiteita ja öljyjä, vaan panikoin, jos ihoni tuntuu kuivalta.

Miten hoidat sisäistä kauneuttasi? Kuuluuko siihen meditointia, joogaa tai vihersmoothieita?

Yritän varmistaa, että syön ravitsevaa ruokaa, jossa on vitamiineja ja kaikkea tarvittavaa, juon paljon vettä ja liikun. En ehkä niin paljon nyt raskauden aikana, mutta muulloin. Aikaisemmin myös meditoin säännöllisesti, mutta nyt siitä on hetki aikaa...

Onko sinulla jotain kauneusvinkkiä, jonka haluaisit jakaa?

Sekoita päivävoiteeseen hieman kasvoöljyä ja mielellään myös nestemäistä korostusväriä. Lopputulos on glow deluxe.

Mitä kauneudenhoitoon liittyvää sinulla on aina käsilaukussasi?

Oikeastaan vain jotain kosteuttavaa huulille. Erityisesti näin talviaikaan huulistani tulee uskomattoman kuivat ja ne halkeilevat, jos en rasvaa niitä säännöllisesti.

Kiitos haastattelusta ja onnea vauva-arkeen!

BIANCA INGROSSO

BIANCA INGROSSO

CAIA QUEENS -osiossa on haastatteluja ja raportteja kiinnostavista ja arvostetuista naisista. Ensimmäisenä esittelemme CAIAn perustajan ja luovan johtajan Bianca Ingrosson.
Bianca, kerro uudesta CAIA Cosmetics -tuotemerkistäsi.

– Mielelläni. CAIA ei ole pelkkä meikkituotemerkki, vaan se toimii myös roolimallina, naisten esikuvana, josta on monella tapaa tullut minulle eräänlainen kokoaikainen seuralainen. Aina kun olen tekemässä päätöstä, kysyn itseltäni, mitä CAIA olisi minun tilanteessani tehnyt. Tämä koskee kaikkea aina tärkeistä liiketoimintaan liittyvistä päätöksistä pirtelömaun valintaan tavallisena torstaipäivänä. Olen selvästi täysin hullaantunut CAIAan. Hänestä on tullut toinen minäni.


Onko CAIA oikeasti olemassa?

– Jos hän on, haluaisin todella tavata hänet! Hän on tyttö, jonka kanssa haluaisin juhlia läpi yön, tai jonka kanssa voisin viettää rauhallista koti-iltaa. Hänen kanssaan kaikki on superhauskaa. Voisimme treenata yhdessä, nauraa ja itkeä. Hän on ihminen, joka tuo muita esiin, hän on antelias ja spontaani, mutta hänessä on myös särmää. Hän on ystävällinen ja viehättävä. Hän on sellainen ihminen, jonka kanssa vuosien tauon jälkeen tavattaessa tuntuu, kuin emme olisi koskaan olleet erossa toisistamme. Hän on hirveän fiksu, mutta samalla aivan höpsö. Yksinkertaisesti todella inspiroiva persoona!

Olet kulkenut äitisi mukana teattereissa ja konserteissa ympäri Ruotsia jo pienestä pitäen, ja meikkaaminen on kiehtonut sinua siitä saakka. Miten tämä kaikki on inspiroinut sinua?

– Rakastin leikkimistä äidin meikkitaiteilijoiden tuotteilla. Pienestä tytöstä oli uskomattoman jännittävää nähdä, miten ihmisistä luotiin prinsessoja, puita tai Peppi Pitkätossu siveltimien ja meikkien avulla. Autoin kaikessa siveltimien pesemisestä peruukkien kihartamiseen, ja saatoin käyttää meikkipöytien siivoamiseen tuntikausia. Aloin auttaa äitiä meikkaamisessa ja hiustenlaitossa ollessani suurin piirtein 8-vuotias, koska hän oli AINA myöhässä.

Aloin käyttää meikkiä melko aikaisin, ja saatan edelleen viettää tunteja peilin edessä meikkipöytäni ääressä kokeilemassa uusia tuotteita ja tyylejä. Rakastan sitä! Taustalla inspiraationa on usein suosikkitubettajiani: NikkieTutorials, Jaclyn Hill, Jeffery Star tai Desi Perkins.

Mikä meikeissä kiehtoo niin paljon?

– Kovin moni ei ehkä tiedäkään, miten hulluna oikein olen meikkeihin. Se on ehdottomasti suurin intohimoni elämässä, ja suurin unelmani on aina ollut suunnitella oma ja juuri sellainen meikkituotemerkki kuin haluan. Tuotteiden kehittämisen lisäksi minua kiehtoo tuotteiden toiminta, eri tuotemerkkeihin liittyvä mystiikka ja tuotteiden muotoilu. Kyseessä on loppumattoman mielenkiintoinen maailma!

Mistä saat inspiraatiota?

– Olen aina pitänyt vahvoja ja itsenäisiä naisia uskomattoman inspiroivina, ja minulla on ollut onnea kasvaa vahvojen naisten ympäröimänä. He kaikki ovat olleet luovia ihmisiä: meikkitaiteilijoita, tanssijoita, koreografeja, tuottajia, äidin ystäviä, sukulaisnaisia, veljieni tyttöystäviä ja heidän naisystäviään. Olen saanut inspiraatiota tietysti myös omilta naispuolisilta ystäviltäni, jotka ovat aina olleet vierelläni elämän vuoristoradan ylä- ja alamäissä. Kuitenkin suurin inspiraationlähteeni on aina ollut ja on edelleen rakas äitini, joka on ollut aina rinnallani, myös silloin, kun en ole sitä ansainnut, ja joka on aina rakastanut minua ehdoitta.
CAIA perustuu yksinkertaisesti siihen, mikä minua on inspiroinut ja inspiroi elämässäni.

Vaikka olet suuri osa CAIA-tuotemerkkiä, et ole yksin. Omistat yhdessä kolmen yhteistyökumppanin kanssa uuden meikkituotemerkin taustalla olevan Beauty Icons AB:n. Keitä nämä yhteistyökumppanit ovat?

– Olen ollut onnekas voidessani tehdä yhteistyötä osaavien kumppaneiden, Jesperin ja Mikaelin kanssa, jotka ovat työskennelleet tuotannon ja tuotemerkin suunnittelun parissa kauneusalalla yli 15 vuoden ajan. Tiimiimme kuuluu myös managerini Vanessa Lindblad.

Millainen on oma roolisi CAIAlla?

– Toimin luovana johtajana, ja työskentelemme maailman johtavien värikosmetiikan valmistajien kanssa. CAIA-tuotteita valmistavissa tehtaissa valmistetaan myös useimpia kaikkein ylellisimpiä meikkituotemerkkejä, joita myydään hienoissa tavarataloissa ympäri maailmaa. Minulla on viimeinen sana kaikessa aina uusista tuotteista niiden pakkauksiin. Yksinkertaisesti: minä olen pomo!

Mikä tekee CAIAsta niin upean?

– CAIA edustaa erinomaista laatua, josta emme tingi koskaan. Olemme yhteistyökumppaneideni kanssa täysin yhtä mieltä siitä, että haluamme tarjota upeita tuotteita ja kokemuksia asiakkaillemme. Voin luvata, että ostaessasi CAIA-tuotteita et saa pelkästään markkinoiden parhaita tuotteita. Saat myös palan sieluistamme ja sydämistämme.


Kiitos haastattelusta, Bianca.

Viimeisin

KENZA ZOUITEN SUBOSIC
2019-02-01
BIANCA INGROSSO
2018-11-20
TUOTE 1 OF 2.1 2  Seuraava »  | Näytä kaikki 

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia